Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: "aşk" ve "terk"e dair  (Okunma Sayısı 570 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Darkpain

Master
*

SehriMetal Puanı: +3/-0

Üye No: 3

Kayıt tarihi 14 Haziran 1984,00:00:00

Açtığı Konular:134
Üyelik Bilgileri WWW
« : 10 Ağustos 2007,12:45:45 »

Öyle bir ilişkiye tutulursunuz ki, ne sevebilir, ne terk edebilirsiniz.Kör kütük bağlanmışsınızdır aslında...
En güzel yıllarınızın, acı tatlı hatıralarınızın ortağıdır; iç çekişmelerinizin nedeni, yazılarınızın ilhamı, sohbetlerinizin konusudur.
 Gözyaşlarınızda, bilinçaltınızda, kahkahanızdadır.Korkunca saklandığınız bir sığınak, coşunca öptüğünüz bir bayrak…Sevdanız  riyasız, çıkarsız, karşılıksızdır. Sınırsız ve nihayetsiz; "Ölmek var, dönmek yok"tur.
 Gün gelir anlarsınız; içten içe bir şeylerin kanadığını.Tutkulu sevdaların gizli hançerleri başlar parıldamaya.
Şurasından, burasından eleştirmeye koyulursunuz: "Şöyle görünse, öyle demese, değişse biraz yada eskisi gibi olsa..." Başkalarını örnek göstermeye, " Bak onlar nasıl yaşıyor" demeye başlarsınız.Hem birlikte yaşayıp, hem özgür olmanın yollarını ararsınız.Aşkınızın gözü kör değildir artık, yanlışını görür düzeltmek istersiniz.
"Eskiden böyle miydi ya..."  diye başlayan sohbetlerde açılır eleştirinin kapısı; açıldıkça, bastırılmış itirazlar yükselir bilinçaltından.Böyle süremeyeceğini bilirsiniz. Değişsin istersiniz. O, sevgisizliğinize yorar bunu,ihanete sayar.Tutkulu ilişkilerde ihanetin bedeli ölümdür."Ya sev böyle yada terk et" diye gürler.Bir zamanlar bir gülücüğüyle alacakaranlığı ısıtan o rüya, bir kabusa dönüşür birden.
 Kapatır gönlünün kapılarını, yasaklar kendini size.Hoyrattır, bakmaz yüzünüze.Zehir akar dilinden, konuşturmaz, suçlar, yargılar mahkum eder. Mühürler dudaklarınızı, yırtar atar yazdıklarınızı, siler sizi defterden."İyiliğin içindi hepsi, seni sevdiğim için..." dersiniz, dinletemezsiniz.
 Ayrılırsanız yaşayamayacağınızı bilirsiniz, ama böyle de  sevemezsiniz. İhanetten kırılmıştır kaleminiz; severek,terk edersiniz."Madem öyle..." nin çağı başlar ondan sonra.Madem ki siz böylesine tutkunken, o hep başkalarını seçmiştir, madem ki kıymetinizi bilmemiştir, o halde  "günah sizden gitmiştir".
  Lanet ederek bu karşılıksız aşka, çekip  gitmeleri denersiniz.Aşkın göçmenlik çağı başlar böylece.Daha özgür olacağınız limanlara demirlerseniz bir süre.Ne var ki unutamaz, uzaktan uzağa izlersiniz olup biteni.Etrafı bir sürü uğursuzla dolmuş, kurda kuşa yem olmuştur.Deli kanlılar, eli kanlılar, uğruna ölenler,sırtına binenler sarmıştır çevresini .Gurur duyar onlarla, koynunda besler, gözünü oysunlar diye.Uğruna kan dökenleri sever, yoluna gül dökenlerden fazla."Bana ne, kendi seçimi" diye omuz silkmeye çabalarsınız bir süre.
 Ama sonra . . .
Ansızın kulağımıza çalınan bir şarkı ya da kapı aralığından süzülüp gelen bir koku, hatırlatır onu  yeniden... Yaban ellerde, başka kollarda ondan bahseder ağlarsınız.Kokusunu özlersiniz; türküsünü söylemeyi, şarkısını dinlemeyi, yemeğini yemeyi, elinden bir  kadeh şarap içmeyi...Karşı nehrin kenarından hasret şiirleri haykırırsınız, sular kulağına fısıldasın diye...Dönüp "Seni hala seviyorum" diye bağırmak geçer içinizden,dönemezsiniz.
Göremedikçe bağlanır, uzaklaştıkça yakınlaşırsınız. Anlarsınız ki bir çaresiz aşktır bu, ne onunla olur, ne onsuz.Hem kollarında ölmek, kucağına gömülmek arzusu, hem "Ne olacak sonunda" kuşkusu...
Böyle sevemezsiniz, terk de edemezsiniz. Sürünür gidersiniz...

Can DÜNDAR
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: "aşk" ve "terk"e dair
« Posted on: 30 Ağustos 2008,10:52:01 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: "aşk" ve "terk"e dair mp3, "aşk" ve "terk"e dair indir, "aşk" ve "terk"e dair diskografi, "aşk" ve "terk"e dair biyografi, "aşk" ve "terk"e dair download, "aşk" ve "terk"e dair mp3 indir, "aşk" ve "terk"e dair resimleri, "aşk" ve "terk"e dair haberleri, "aşk" ve "terk"e dair yükle, "aşk" ve "terk"e dair videosu, "aşk" ve "terk"e dair discography,"aşk" ve "terk"e dair rapidshare,"aşk" ve "terk"e dair albüm,"aşk" ve "terk"e dair lyrics,"aşk" ve "terk"e dair dinle
DєaтhмєLaηćhσLγ

& мєLaηćhσLia
Grandmaster
*

SehriMetal Puanı: +7/-2

Üye No: 34

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,12:09:00

Açtığı Konular:533 Death,Come Near Me !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 10 Ağustos 2007,12:48:15 »

"Böyle sevemezsiniz, terk de edemezsiniz. Sürünür gidersiniz... "
yabancı gelmio

I this world of pain I am better of dead!
Give me love, or give me... death!

O Death, come near me!
I have summoned you!
dark desire

Journeyman
*

SehriMetal Puanı: +10/-0

Üye No: 20

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,21:07:49

Açtığı Konular:75
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 10 Ağustos 2007,19:29:56 »

mukemmel yazmış gene bazı şeylerı anlatamayız kelımelerı kilitleriz susarız ama o kadar içinde ki insanların ve belkı kendısıde yaşadı bilmiyorum ama mukemmel aktarmış
PabLo StaLker

Expert
*

SehriMetal Puanı: +0/-0

Üye No: 5

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,17:01:00

Açtığı Konular:85
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : 10 Ağustos 2007,20:41:01 »

"Dönüp "Seni hala seviyorum" diye bağırmak geçer içinizden,dönemezsiniz..Göremedikçe bağlanır, uzaklaştıkça yakınlaşırsınız.Hem kollarında ölmek, kucağına gömülmek arzusu, hem "Ne olacak sonunda" kuşkusu..."

Ayrıca ,Söylemek isteyipte söyleyemediklerimizin günün birinde bizi pişman etmesinden de korkarız ama çaresizlik o korkuyu ezer çoğu zaman..
Ne denebilir ki..Yaşamadan yazılsın sanmıyorum.Ama gerçekten güzel yazmış. Bunu yaşayan herkez düşünebilir ama kağıda dökebilmek ayrı bir yetenektir...

"Aklim deme, fikrim deme hepsini öldür.. O çöl gibi görünsede, o göl diyorsa göldür.."
AxeLRuDiPeLL

Journeyman
*

Üye No: 148

Kayıt tarihi 05 Ağustos 2007,15:45:00

Açtığı Konular:66
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 11 Eylül 2007,19:46:07 »

Vay beee dedim okuyunca. Bu kadar mı güzel ifade edilebilir duygular.

Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
¢αяρє∂ιєм

▪•●ஐ|[ ¢αяρє∂ιєм ]|ஐ●•▪
Journeyman
*

Üye No: 7

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,17:05:53

Açtığı Konular:20 ▪•●ஐ|[ ¢αяρє∂ιєм ]|ஐ●•▪

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 07 Kasım 2007,13:40:54 »

yaşayan biliyo...
atmospheric.doom

Journeyman
*

Üye No: 163

Kayıt tarihi 08 Ağustos 2007,19:30:00

Açtığı Konular:52
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2007,16:10:17 »

Öyle bir ilişkiye tutulursunuz ki, ne sevebilir, ne terk edebilirsiniz.Kör kütük bağlanmışsınızdır aslında...
En güzel yıllarınızın, acı tatlı hatıralarınızın ortağıdır; iç çekişmelerinizin nedeni, yazılarınızın ilhamı, sohbetlerinizin konusudur.
 Gözyaşlarınızda, bilinçaltınızda, kahkahanızdadır.Korkunca saklandığınız bir sığınak, coşunca öptüğünüz bir bayrak…Sevdanız  riyasız, çıkarsız, karşılıksızdır. Sınırsız ve nihayetsiz; "Ölmek var, dönmek yok"tur.
 Gün gelir anlarsınız; içten içe bir şeylerin kanadığını.Tutkulu sevdaların gizli hançerleri başlar parıldamaya.
Şurasından, burasından eleştirmeye koyulursunuz: "Şöyle görünse, öyle demese, değişse biraz yada eskisi gibi olsa..." Başkalarını örnek göstermeye, " Bak onlar nasıl yaşıyor" demeye başlarsınız.Hem birlikte yaşayıp, hem özgür olmanın yollarını ararsınız.Aşkınızın gözü kör değildir artık, yanlışını görür düzeltmek istersiniz.
"Eskiden böyle miydi ya..."  diye başlayan sohbetlerde açılır eleştirinin kapısı; açıldıkça, bastırılmış itirazlar yükselir bilinçaltından.Böyle süremeyeceğini bilirsiniz. Değişsin istersiniz. O, sevgisizliğinize yorar bunu,ihanete sayar.Tutkulu ilişkilerde ihanetin bedeli ölümdür."Ya sev böyle yada terk et" diye gürler.Bir zamanlar bir gülücüğüyle alacakaranlığı ısıtan o rüya, bir kabusa dönüşür birden.
 Kapatır gönlünün kapılarını, yasaklar kendini size.Hoyrattır, bakmaz yüzünüze.Zehir akar dilinden, konuşturmaz, suçlar, yargılar mahkum eder. Mühürler dudaklarınızı, yırtar atar yazdıklarınızı, siler sizi defterden."İyiliğin içindi hepsi, seni sevdiğim için..." dersiniz, dinletemezsiniz.
 Ayrılırsanız yaşayamayacağınızı bilirsiniz, ama böyle de  sevemezsiniz. İhanetten kırılmıştır kaleminiz; severek,terk edersiniz."Madem öyle..." nin çağı başlar ondan sonra.Madem ki siz böylesine tutkunken, o hep başkalarını seçmiştir, madem ki kıymetinizi bilmemiştir, o halde  "günah sizden gitmiştir".
  Lanet ederek bu karşılıksız aşka, çekip  gitmeleri denersiniz.Aşkın göçmenlik çağı başlar böylece.Daha özgür olacağınız limanlara demirlerseniz bir süre.Ne var ki unutamaz, uzaktan uzağa izlersiniz olup biteni.Etrafı bir sürü uğursuzla dolmuş, kurda kuşa yem olmuştur.Deli kanlılar, eli kanlılar, uğruna ölenler,sırtına binenler sarmıştır çevresini .Gurur duyar onlarla, koynunda besler, gözünü oysunlar diye.Uğruna kan dökenleri sever, yoluna gül dökenlerden fazla."Bana ne, kendi seçimi" diye omuz silkmeye çabalarsınız bir süre.
 Ama sonra . . .
Ansızın kulağımıza çalınan bir şarkı ya da kapı aralığından süzülüp gelen bir koku, hatırlatır onu  yeniden... Yaban ellerde, başka kollarda ondan bahseder ağlarsınız.Kokusunu özlersiniz; türküsünü söylemeyi, şarkısını dinlemeyi, yemeğini yemeyi, elinden bir  kadeh şarap içmeyi...Karşı nehrin kenarından hasret şiirleri haykırırsınız, sular kulağına fısıldasın diye...Dönüp "Seni hala seviyorum" diye bağırmak geçer içinizden,dönemezsiniz.
Göremedikçe bağlanır, uzaklaştıkça yakınlaşırsınız. Anlarsınız ki bir çaresiz aşktır bu, ne onunla olur, ne onsuz.Hem kollarında ölmek, kucağına gömülmek arzusu, hem "Ne olacak sonunda" kuşkusu...
Böyle sevemezsiniz, terk de edemezsiniz. Sürünür gidersiniz...

Can DÜNDAR

bu yazıyı ilk olarak Hakan İncenin "aşk hep vardı" kitabında okumuştum. bayağıda etkilenmiştim tabii. çok doğru bi yazı.. güzell paylaşım için teşekkürler..
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2007,16:47:04 Gönderen: atmospheric.doom » Logged

siz lanet olası hayali, güzel gümüş rengi insanlar...
Ve siz şehrin kanı akınca laneti ortaya çıkan melekler...
Ve siz kötülüğü bacaklarından kanla süzülen melek yüzlü şeytanlar...
İşte ben, olduğumdan melek, olduğumdan şeytan ama en çok da insan olarak geldim karşınıza...
Dünyanın en büyük suçunu işledim, öyle geldim...
Yarattım, post-modern bir Prometheus oldum öyle geldim....
Şimdi teslim olmak için Tanrı'nın karşısına dikildim...
''Sen de yenildin, seni de taklit ettim'' dedim...
asi_

Novice
*

Üye No: 660

Kayıt tarihi 13 Nisan 2008,23:24:44

Açtığı Konular:0 3 Akor 1 Çığlık

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 17 Nisan 2008,00:59:20 »

Doğru, ne diyebilirim ki.

Edit: Rhythm Gate
eLeKTRo_SoLo

Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 18 Nisan 2008,16:22:13 »

Doğru, ne diyebilirim ki.

ahahah bişey deme zaten:D ya olum koymayın şöyle yazılar..
littlesister

Journeyman
*

SehriMetal Puanı: +10/-1

Üye No: 43

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,23:19:00

Açtığı Konular:6
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 19 Nisan 2008,23:07:52 »

ya güzelmiş :/

it's not fair! it's not fai...
nietzsche

Lyricist
Expert
*

SehriMetal Puanı: +16/-2

Üye No: 970

Kayıt tarihi 18 Haziran 2008,19:23:38

Açtığı Konular:25 &darth_vader83

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 23 Haziran 2008,19:30:39 »

2 yıldır her tende onun kokusunu aradım ben dönüp seni sewiyorum da dedim aldıgım cewap sen kimsin hatırlayamadım...
bu acı dinmezmi be abi nefes almama izin wermezmi
o söndü ama ben ala yanıyorum.
artık susarak özlüyorum
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2008,19:31:36 Gönderen: nietzsche » Logged

bende sonsuz bir nefretle yaratıldım!!!
Shateiel

Apprentice

Üye No: 933

Kayıt tarihi 14 Haziran 2008,00:51:24

Açtığı Konular:2
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 23 Haziran 2008,22:02:31 »

Ne kokusu ne sesi.Yabancıyım hepsine.Ona.
Teşekkürler,çok güzel bir paylaşım.

Hiçbir yere gidiyoruz..Bütün yollar hiçbir yere çıkıyor..
jumanji_black

Novice
*

Üye No: 1118

Kayıt tarihi 29 Haziran 2008,02:37:39

Açtığı Konular:4
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 29 Haziran 2008,02:53:54 »

hımm abı adam yaşamıs ve anlatmıs  süper

cehennemden geldik...!!
ߣd£NiN ßaqiR£ oLsuN RuHuN faHi$£ oLduqTaN soNRa N£Y£ yaRaR!...
мєLaηćhσLia

& DєaтhмєLaηćhσLγ
Moderator
Expert
*

SehriMetal Puanı: +8/-0

Üye No: 35

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,13:19:00

Açtığı Konular:178
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : 10 Temmuz 2008,08:13:18 »

Bu adamin kalemini seviyorum ben yaa baska bisi demiyorum

Biliyorsan konus ornek alsinlar bilmiyorsan sus adam sansınlar.
nemesisnej

Apprentice

Üye No: 857

Kayıt tarihi 03 Haziran 2008,22:42:55

Açtığı Konular:4
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 10 Temmuz 2008,08:19:25 »

bu ne ya sabah sabah..mükemmel ifade etmiş..

Göremedikçe bağlanır, uzaklaştıkça yakınlaşırsınız

şu satırlarda kendimi buldum resmen.

vay beaa bu günleride mi görcektim.
Taglar:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Sehrimetal
Yasal uyarı
Bu site Trstudent ile ayni hostta barındırılmaktadır.
Topsites || Vampirland || Tattoo
SehriMetalThe ultimate MetalToplist Toplist http://www.toplist.metalcentre.com/Bira Darksites Rock Toplist  | Rock & Metal Müzik Siteleri

Link değişimi,reklam ve diğer önerileriniz, şikayetleriniz için iletişim sayfamızı kullanın!

Wap || Wap2 || İmode || Sitemap || Rss || Arsiv || Sitemap2 || In english || SehriMetal Blog || Son Konular||
eXTReMe Tracker