Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: adminlerin dikkatine!! :Pp  (Okunma Sayısı 863 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tiamat

Master
*

SehriMetal Puanı: +0/-0

Üye No: 2

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,15:56:00

Açtığı Konular:103
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : 20 Ağustos 2007,22:09:24 »

Arkadaşım iyi güzel diyorsun saydıgın grupların hiçbirini bende sevmem beş kuruş etmez orası bir gerçek.ama ya sevenler.elbet başka sitelerde bulabilirler bu gruplarla ilgili haberleri.bizim sitemizde olmasıda şart değil ona da kabul.şahsen benim için o saydıgın grupları dinleyen 500 üye yerine 1tane adam akıllı dinleyen üye tercihdir ki bizde üye yoktur arkadaş wardır.
en kısa zamanda açığa kavuşacak konun şüphen olmasın.
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: adminlerin dikkatine!! :Pp
« Posted on: 30 Ağustos 2008,05:59:59 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: adminlerin dikkatine!! :Pp mp3, adminlerin dikkatine!! :Pp indir, adminlerin dikkatine!! :Pp diskografi, adminlerin dikkatine!! :Pp biyografi, adminlerin dikkatine!! :Pp download, adminlerin dikkatine!! :Pp mp3 indir, adminlerin dikkatine!! :Pp resimleri, adminlerin dikkatine!! :Pp haberleri, adminlerin dikkatine!! :Pp yükle, adminlerin dikkatine!! :Pp videosu, adminlerin dikkatine!! :Pp discography,adminlerin dikkatine!! :Pp rapidshare,adminlerin dikkatine!! :Pp albüm,adminlerin dikkatine!! :Pp lyrics,adminlerin dikkatine!! :Pp dinle
Darkpain

Master
*

SehriMetal Puanı: +3/-0

Üye No: 3

Kayıt tarihi 14 Haziran 1984,00:00:00

Açtığı Konular:134
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : 21 Ağustos 2007,00:31:34 »

Alıntı sahibi: Megadeth;5677
şikayetlerimi isteklerimi ve önerilerimi sadece bu başlığa açık tutmak ilginç...

Dilek-şikayet-öneri Ana bir başliktir bu başlik altina istediginiz konuda dilek şikayet ve önerinizi yeni başlik olarak yapabilirsiniz. Böyle bir şeyi nereden cikarttiniz anlamadim. Diger sikayetinize de gelince sanırım yarin herkesin fikrine basvurup insanlarin istekleri dogrultusunda bir karar alacagiz. Insanlarin isteklerine ve zevklerine saygi duymak zorundayiz. Site kullanicilarimizin istegini yerine getirmek bizim en büyük arzumuzdur. Ki site kullanicisi bile demek istemiyorum aslen bir cogu zaten cok samimi arkadasimizdir. Ki zaten burayi biz arkadaslik ugruna actik. Arkadaslarimizi mutlu etmek elbette ki bizi de mutlu edecektir.
Megadeth

Sehr-i DJ
Expert
*

Üye No: 28

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,00:57:48

Açtığı Konular:36 Yaşadığın anı ve günü kavra.!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 21 Ağustos 2007,01:41:29 »

dikkate aldığınız için teşekkürler...:yeah:

''Konuşmak bir ihtiyaç ise susmak bir sanattır.''
Megadeth

Sehr-i DJ
Expert
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 21 Ağustos 2007,16:34:10 »

birşeyler daha yazayım..sitenin çizgisini iyi görmüyorum..bana mı kaldı diye bilirsiniz..açılan başlıklara yazmayarak yada zaman geçsin beğenilmiyorsa aşağıya düşer gibi bir zihniyet mantıklı değil...rock müzik sitesinde arabesk müzik,pop müzik vs başlıklı konulara neden ihtiyaç duyuyorsunuz,ayrıca biri diğerinin coverını söyleyecek ama rock yapmayacak gibi saçma konular da var böyle giderse siteyi rock metal bazı dışında sadece müzik sitesi başlığı altında görüp üye olup kalacak arkadaşlar mı bekliyorsunuz ki olacak..yazma yazma beğenmiyorsan kendin konu aç,git başka siteye,vs gibi söylemler müziğe bir katkı sağlamaz..

sanırım benden başka da şikayetçi yok bu konularda sadece biz beğenmiyorsak hatayı kendimizde mi arasak...arıyorum ama rock müzik sitesinde önerilerimi mantıklı buluyorum...long live rock'n roll...:yeah:

Tiamat

Master
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : 21 Ağustos 2007,16:45:33 »

biz sonuna kadar rock-metal sitesiyiz öylede kalacagız ama burası t.b.m.m olmadıgı için geyigede hayır demiyoruz.kendi soruna kendin cevap vermişsin zaten.gitmek kalmak senin elinde önerilerin için teşekkürler ama burası böyle geyik bir metal sitesi.
herzaman söyledigimiz gibi üye çekmek değil amacımız arkadaslıgımızı birarada tutmak için bu siteyi açtık.ha baskası gelir aramıza katılırsa ne mutlu bize ve ona.
baska yerlerde buraları canlandırmak lazım demişsin oraları canlandırmayada gidebilirsin.ama adamların müzik bilgisi sıfır ona göre....insanlık bilgileride sıfır.....
Megadeth

Sehr-i DJ
Expert
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 21 Ağustos 2007,16:52:55 »

o lafı bundan 8 gün önce ve ilk mesaj kutuma mail geldiği gün demiştim kişisel kavgalarınızı sıradan bir üyenin bilmesini beklemiyorsunuz dimi..ben sadece bir müzik sitesinin iyi olması gerektiğinden bahsettim..a yada b sitesi önemli değil..önyargısız bir insan olduğum için her iki tarafı anlamaya çalıştım..sıradan bir üyeyim işte...güzel şeyler söylemişsin ama kullanılmayan bilgi bilgi değildir..ayrıca geyik sitesi için mizah/geyik yeterli bir sebep diğer müzik türleri saçma...

gidip gitmemek bir tercih sebebidir..burayı arkadaş gördüğüm insanların var olduğunu bilidiğim için var olmaya çalışıyorum..sadece birkaç mantığını anlamadığım konularda  soru ve eleştirilerime devam ediyorum hepsi bu...
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2007,16:56:29 Gönderen: Megadeth » Logged

NightCrawLer

Sürüngen
Expert
*

SehriMetal Puanı: +666/-0

Üye No: 25

Kayıt tarihi 07 Haziran 1985,00:00:00

Açtığı Konular:68
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : 21 Ağustos 2007,16:54:26 »

sitenin büyük bi kısmı ağırlıklı olarak metal ve rock dinliyor ama bunun yanında başka müzik tarzlarıda dinliyor.Başlıklarda buna göre dağılıyor sanırım burası bi aile ortamı arkadaş ortamı ben arkadaşlarımla sadece metal müzik hakkında konuşacaksam bi problem var demektir.Karşı tarafı rencide etmeyecek ayrım yapmayacak her türlü konu açılabilir.Ayrıca her müzik tarzı başka bir müzik tarzından etkilenmiştir bunun ne sakıncası var anlamıyorum.Kalitesiz müzik yapan piyasa olan gruplar siteden dışlansın deniliyor.Eğer kalitesizse neden gidip o başlığa yazıyosun ölsün gebersin falan...Bakıyorum avril hakkında bi başlık açıldı 2 günde 3-4 sayfaya ulaştı Iced Earth başlıgı daha yeni mi ne 2 sayfa oldu acaba problem başlık açma konusunda mı yoksa insanların ilgisinde mi?Eğer beğenmediğiniz hoşlanmadığınız başlıklara bişey yazmazsanız unutulur gider zaten.
Herkes Megadeth gibi sitenin kendi görüşlerine göre artısını eksisini yazarsa daha iyi yerlere geleceğimizi umuyorum...

acıma yetime döner koyar nırınım nırınım...
Tiamat

Master
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : 21 Ağustos 2007,17:13:38 »

bizde değer verdigimiz arkadasların önerilerini dikkate alıyoruz tıpkı senin önerini dikkate aldıgımız gibi..sağol
DєaтhмєLaηćhσLγ

& мєLaηćhσLia
Grandmaster
*

SehriMetal Puanı: +7/-2

Üye No: 34

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,12:09:00

Açtığı Konular:533 Death,Come Near Me !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : 21 Ağustos 2007,19:47:44 »

Ya arkadaşlar Tr de akıl almaz şekilde bu işi ciddiye alıp site kuran insanlar
var adamlar iş gibi görüyo bu olayları
para kazanmak amaçları
bizim amacımız burda arkadaşlıklar dostluklar kurmak
toplanıp yiyip içip eğlenip gülmek
kısa süre sonra zaten gerekli finansmalar bulunup
kendi capımızda grupları cıkarıp eğleneceğizde
sunu unutmayın bizim amacımız
milyonlara hitap etmek degil
adam akıllı 100 kişi bile olsak bize yeterde artar bile
önemli olan kalabalık degil,adam gibi bağlar kurmak..
bilmem anlatabildimmi..

I this world of pain I am better of dead!
Give me love, or give me... death!

O Death, come near me!
I have summoned you!
Donnie_Darko

Master
*

Üye No: 18

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,20:49:00

Açtığı Konular:343
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : 24 Ağustos 2007,17:57:22 »

abi ben yokken neler olmuş böyle..:)2 hafta kaybolduk (pc bozuk)..bikaç güne temelli dönücem..beni belkleyin..(başlıkla alakasız oldu ama özledim işte hepinizi)

Asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir pâye, kavuk sallamayınca,
Kürsî-i liyakat pezevenk, puşt olanandır!
euthanasie

Journeyman
*

SehriMetal Puanı: +1/-0

Üye No: 17

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,20:41:00

Açtığı Konular:85
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : 24 Ağustos 2007,18:45:07 »

Alıntı sahibi: Donnie_Darko;6186
abi ben yokken neler olmuş böyle..:)2 hafta kaybolduk (pc bozuk)..bikaç güne temelli dönücem..beni belkleyin..(başlıkla alakasız oldu ama özledim işte hepinizi)

Sen yolla anakartı Darkpain'e, şipşak hallediversin. Öyle 3 hafta beklemek yok.

Alıntı sahibi: Sir Nehuram
ne demişler diskografi çinde bile olsa gidip getireceksin
kalelidejavu

Apprentice

Üye No: 154

Kayıt tarihi 06 Ağustos 2007,16:59:02

Açtığı Konular:7
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : 26 Ağustos 2007,21:22:48 »

şehr-i metal de yaşıyoruz hepimiz ve iyide zaman geçirip egleniyoruz dışarıdada şehr-i metal de yaşayanları toplayıp eglenmek gibi bir düşünceniz varmı? yada böyle bişey varmı?

%%%UNUTMA***???YAŞAMAK İÇİN SAVAŞMAK SAVAŞMAK İÇİN CESUR OLMAK GEREKİR???***
eLeKTRo_SoLo

Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 26 Ağustos 2007,21:29:34 »

admin falan değilim ama cevap veriyim daha bugün ve dün hatta ondan önceki gün hep birlikte festivaldeydik...ara sıra herkes müsait olduğu zaman tanışma toplantıları düzenleniyo...
Darkpain

Master
*

SehriMetal Puanı: +3/-0

Üye No: 3

Kayıt tarihi 14 Haziran 1984,00:00:00

Açtığı Konular:134
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : 26 Ağustos 2007,21:29:57 »

Üyelerimizin cogu istanbul'da oturmakta (hatta istanbul bağcılarda) mumkun oldugunca bir araya gelip egleniyoruz. Buluşmalar duzenliyoruz, bunlari sitemizde de zaten belirtiyoruz. Şu gün buluşacagiz, gelmek isteyen arkadaslar gelebilir tarzinda. Zaten burada olmamizin asıl sebebi, sanal birşeyler degil, gercek yaşamda birşeyler paylaşmak, pc üzerinden başlayan arkadasliklari, gercek dünyaya aktarmak. O yüzden elimizden geldigince dişarida da aktivitelerimiz oluyor. Ama dedigim gibi cogunlugun istanbulda olmasi ve imkanlar nedeniyle genel itibariyle istanbul/taksimde yapiliyor buluşmalarimiz. Istanbuldansaniz, her zaman icin bekleriz. Degilseniz insallah bir gun sizinle de beraber bir aktivitede bulunuruz.
kalelidejavu

Apprentice

Üye No: 154

Kayıt tarihi 06 Ağustos 2007,16:59:02

Açtığı Konular:7
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : 26 Ağustos 2007,21:55:18 »

yok çanakkale liyim ben buluşup tanışmak çok isterim de benim söylemek istedigim festivallerde falan buluşmak degil festivalde ister istemez sevdiginlede sevmediginle de buluşuyorsun!!! benim söylemek istedigim taksimde buluşmak degil şehrin sitresinden sıkıntısından uzak biyerlerde 1 günlük degil birkaç günlük buluşmalarınız oluyormu

%%%UNUTMA***???YAŞAMAK İÇİN SAVAŞMAK SAVAŞMAK İÇİN CESUR OLMAK GEREKİR???***
Taglar:
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Yazdır
Etiketler
GoogleTagged:

Gitmek istediğiniz yer: