Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Satılık veya Takasta kullanilacak Posterler ve stickerlar  (Okunma Sayısı 841 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
easyrider

Splinter usta
Journeyman
*

Üye No: 104

Kayıt tarihi 26 Temmuz 2007,21:33:49

Açtığı Konular:11
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 07 Ağustos 2007,20:13:03 »

bütün grupların orginal tr de bulamayacağınız eski psoterleri bizzat yurt dışından özel getrtlmiştir..(alice cooper,motley crue,metallica,acdc,rammstein,poison,cinderella,iron maiden,sepultura,pantera,judas priiest,guns n roses,black sabbath,ozzy,kiss,slayer,manowar,skidrow,twisted sister,wasp, ve daha aklıma gelmeyen birçok grup..).çok sağlam arşivim vardır caner iii bilir...ayrıca trye gelen hemen hemen her grubun konser bileti bulunmaktadır 93 metallica ve iron maidn dahl olmak üzere...desturction imzalı bileti ve kuliste tarafmzdan çeklmiş fotolarıda ayrıca bulunmaktadır....blue jean le amy lee yle evansesmidir neyle işm olmadığı için bunlar ve benzeri new generation grup demiorm gereksiz insanlar yokur...old school bir arşivim vardır..ayrıca 89 90 yılından başlayan leman dergisi koleksionuda bulunmaktadır yani ilk çıktıı ismiyle limondan lombağa gelene kadar baya bir eski sayıları vardır...daha bir çok şey...oyuncaklar texas tommiksler vb

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Satılık veya Takasta kullanilacak Posterler ve stickerlar
« Posted on: 16 Ekim 2008,07:34:31 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Satılık veya Takasta kullanilacak Posterler ve stickerlar mp3, Satılık veya Takasta kullanilacak Posterler ve stickerlar indir, Satılık veya Takasta kullanilacak Posterler ve stickerlar diskografi, Satılık veya Takasta kullanilacak Posterler ve stickerlar biyografi, Satılık veya Takasta kullanilacak Posterler ve stickerlar download, Satılık veya Takasta kullanilacak Posterler ve stickerlar mp3 indir, Satılık veya Takasta kullanilacak Posterler ve stickerlar resimleri, Satılık veya Takasta kullanilacak Posterler ve stickerlar haberleri, Satılık veya Takasta kullanilacak Posterler ve stickerlar yükle, Satılık veya Takasta kullanilacak Posterler ve stickerlar videosu, Satılık veya Takasta kullanilacak Posterler ve stickerlar discography,Satılık veya Takasta kullanilacak Posterler ve stickerlar rapidshare,Satılık veya Takasta kullanilacak Posterler ve stickerlar albüm,Satılık veya Takasta kullanilacak Posterler ve stickerlar lyrics,Satılık veya Takasta kullanilacak Posterler ve stickerlar dinle
black_silence77

Journeyman
*

Üye No: 46

Kayıt tarihi 21 Temmuz 2007,16:39:04

Açtığı Konular:11
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 07 Ağustos 2007,20:24:52 »

Alıntı sahibi: Darkpain;3661
Abicim elinde bulunan posterleri yazmissin altina verecegimi pek sanmiyorum yazmissin. Satmayacaksan bunlarin bize faydasi nedir

Bakarsın weririm atarım postaya çok mu zor yeter ki sen iste ayıp ettin

[SIGPIC][/SIGPIC]
Eyehategod

hücum borusu
Expert
*

Üye No: 24

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,22:22:00

Açtığı Konular:78 terkidiyar

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : 07 Ağustos 2007,23:39:51 »

easy arşivini satsa ev alır kendine eminim ben. gözüm dönüyor gittiğim zaman..

Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye olun veya Giris yapin
www.stereopan.com
yakında
DemigoD

Corrupted
Master
*

Üye No: 36

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,14:00:33

Açtığı Konular:191
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 08 Ağustos 2007,00:04:24 »

arkadaşlar ..poster olarak değilde...sticker olarak ..mayhem arıyorum ...poster pek sevmesemde odamda...duvarımda ....beyaz bir nokta var ..bir stickerla halledebileceğim bişey.....eğer ..elinde olan varsa...

mayhem - enthroned - marduk - ımmortal bile olur

Savaşarak evrim geçiriyoruz ..demekki evrim ölümdür.
ρα+яι¢кѕтєιη

Journeyman
*

Üye No: 155

Kayıt tarihi 06 Ağustos 2007,17:02:00

Açtığı Konular:57 ll ѕтєιη υм ѕтєιη ll

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : 08 Ağustos 2007,16:08:46 »

marduk var poster olarak ama, sticker deil .

hızlı gittim genç öldüm, tur bindirdim ben ömrüme .. aradım durdum, buldum, kaçtım hep gönlüme göre .. zararın neresinden dönsem karşımda eski bi tanıdık .. bazen sonsuz sızı, bazen lanet olası bu yalnızlık ..

tr_portnoy

Apprentice
*

Üye No: 65

Kayıt tarihi 22 Temmuz 2007,17:46:10

Açtığı Konular:19
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 09 Ağustos 2007,21:30:19 »

bende tonla olması gerekiyo olanları isteyene veririm beleş dabikiii eve gidip bi bakiim sonra yazarım listeyi

Zalim kaderine rağmen yaşamıştı
Meleği terkedince o da öldü
Gecenin gündüze dönüvermesi gibi
Bu da kendiliğinden oluverdi.
 .uyuyor...
Necronomicon

Novice
*

Üye No: 164

Kayıt tarihi 08 Ağustos 2007,21:12:30

Açtığı Konular:1
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : 10 Ağustos 2007,09:50:41 »

patrickstein o avatarda gozuken poster bendede var arkasında marilyn var dimi keske ayrı ayrı verselerdi birini asınca oburune haksızlık oluo bende asmıorm:D
ρα+яι¢кѕтєιη

Journeyman
*

Üye No: 155

Kayıt tarihi 06 Ağustos 2007,17:02:00

Açtığı Konular:57 ll ѕтєιη υм ѕтєιη ll

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : 10 Ağustos 2007,13:38:53 »

aa aaaa ne kadar ayıp Rammstein varken arkasında kimin olduu önemli değil yahu, maradona olsa ne olur ama dediin yöntem de gzl tabi

hızlı gittim genç öldüm, tur bindirdim ben ömrüme .. aradım durdum, buldum, kaçtım hep gönlüme göre .. zararın neresinden dönsem karşımda eski bi tanıdık .. bazen sonsuz sızı, bazen lanet olası bu yalnızlık ..

Eyehategod

hücum borusu
Expert
*

Üye No: 24

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,22:22:00

Açtığı Konular:78 terkidiyar

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : 12 Ağustos 2007,05:10:36 »

başlık amacından sapmıştır.(amaç ticaret değil de,bende o var bu var satsam mı acaba hmm gibisinden konuşmalar var sadece) kilit.

Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye olun veya Giris yapin
www.stereopan.com
yakında
Taglar:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Sehrimetal
Yasal uyarı
Bu site Trstudent ile ayni hostta barındırılmaktadır.
Topsites || Vampirland || Tattoo || Online Satış || E-Nasil ||
SehriMetalThe ultimate MetalToplist Toplist http://www.toplist.metalcentre.com/Bira Darksites

Link değişimi,reklam ve diğer önerileriniz, şikayetleriniz için iletişim sayfamızı kullanın!

Wap || Wap2 || İmode || Sitemap || Rss || Arsiv || Sitemap2 || In english || SehriMetal Blog || Son Konular|| Sitemap3
eXTReMe Tracker