Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? | Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Rock Metal Müzik | Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Diskografi,biyografi | Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? indir, download | Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? dinle|
Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt
Diziyorum.Org - Dizi izlemenin Keyfine varın
Diziyorum.Org'da online Dizi-Film izle

Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ?  (Okunma Sayısı 1887 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eyehategod

hücum borusu
Expert
*

Üye No: 24

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,22:22:00

Açtığı Konular:78 terkidiyar

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #30 : 07 Ağustos 2007,23:49:26 »

hatırlıonmu lan arabanın camını kapayıp içeri duman altı olduğu zaman takardık cengizi... ne günlerdi bea... arabesk bana hep geçmişi hatırlatır..

Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye olun veya Giris yapin
www.stereopan.com
yakında
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ?
« Posted on: 04 Aralık 2008,01:03:30 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? mp3, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? indir, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? diskografi, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? biyografi, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? download, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? mp3 indir, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? resimleri, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? haberleri, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? yükle, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? videosu, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? discography,Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? rapidshare,Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? albüm,Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? lyrics,Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? dinle
easyrider

Splinter usta
Journeyman
*

Üye No: 104

Kayıt tarihi 26 Temmuz 2007,21:33:49

Açtığı Konular:10
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : 08 Ağustos 2007,00:07:53 »

hatırlamamıııı...ne günlerdi be ne kadar mutluyduk mk

miss_lotus

Apprentice
*

Üye No: 363

Kayıt tarihi 23 Eylül 2007,14:00:34

Açtığı Konular:2
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : 23 Eylül 2007,21:28:08 »

ilkokulda falan atilla taş, yonca evcimik gibi abuk subuk şeyler dinliyodum. ortaokuldan sonra düzeldim rock dinlemeye başladm sonrada metal.

Sehr-i Metal

Grandmaster
*

Üye No: 50

Kayıt tarihi 14 Ekim 1983,00:00:00

Açtığı Konular:172
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : 24 Eylül 2007,15:36:26 »

ahahaha sizi gidi sehriarabesk.com'cular sizi =)

ben bir Orhan Gencebay Fanıyımdır. o ayrı bir hobimdir...

Sehrimetal Blog

Sehrimetal Myspace
www.myspace.com/sehrimetal

Sehrimetal LastFm

Sehrimetal Facebook

Bana Kimse Rep mi neyse + vermesin uğurlu sayım 7 !!!
Eternity

Novice
*

Üye No: 489

Kayıt tarihi 14 Aralık 2007,17:15:45

Açtığı Konular:0
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : 14 Aralık 2007,17:27:43 »

kuzenım .. eskıden bu sitenın moduyda zaten tanıyanız wardır emre .. Onun sayesınde basladım ılk once turkce gurublarla basladım duman , kurban , şebnem ferah ve dınlıye dınlıye beyendım .. suanda black metale kadar tum turlerı dınlıorm:D
amie consea

Apprentice
*

Üye No: 467

Kayıt tarihi 10 Kasım 2007,15:39:36

Açtığı Konular:12
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : 14 Aralık 2007,19:54:03 »

Ben Ebru Gündeş in ve Cengiz Kurdoğlu nun fanlarının olduğu bir evde yetiştim, haliyle dinlemişliğim var...

Arabeskten başka, jazz, blues, rap, hiphop, pop, reggie, classic, ve daha aklıma gelmeyen birçok türü dinledim. Ama hiç biri kesmedi açıkçası, sertlerini aradım. En sonunda istediğim sertlikte bir müziği buldum ve sarıldım-bırakmadım ...
bkz:

METAL !  

manowarci

Novice
*

Üye No: 544

Kayıt tarihi 18 Şubat 2008,16:14:47

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : 18 Şubat 2008,17:57:34 »

allaha şükür arabeskten çocukluğumdan bu yana hep nefret etmişimdir.. önce haluk leventi tanıdık. zaten o sıralarda internet yok,televizyonda yabancı grupları göremion  bi b*k yok.bayrağı tek başına haluk levent taşıyodu tabi bende bi elektro gitar tınısını duyabilmenin özlemiyle televizyon başında haluk leventi beklioduk tabi popcular gibi sıkça çıkmıyodu haluk leventin klipleri. sonra özlem tekin şebnem ferah girdi piyasaya. bir gün abim böyle şeyleri fazla dinlememesine rağmen bi arkadaşından aldığı ''black album'' ü getirdi ve ben kaseti walkmanime taktığımda ''sad but true'' çalmaya başladı ondan sonra iş tamamdı..
« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2008,22:51:35 Gönderen: Donnie_Darko » Logged
manowarci

Novice
*

Üye No: 544

Kayıt tarihi 18 Şubat 2008,16:14:47

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : 18 Şubat 2008,18:01:29 »

birde Neşet Ertaş,Muhlis Akarsu,Mahzuni Şerif gibi üstadlardan saf arı türküler dinlerdim hala dinlerim.
DemigoD

Corrupted
Moderator
Expert
*

Üye No: 36

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,14:00:33

Açtığı Konular:217
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : 23 Şubat 2008,02:12:50 »

bilenler bilir ..pederden dolayı glam rockla müzik dinlemeye baslamıs biri olsamda ...brit müzik jazz / blues da dinlerim metal ve rock müziğin yanına ..katıksızım diyen yalan söyler arkadaşlar..

arabesk sevmem dinlemem ama sevenede mani olmam sonuç olarak onun içindede sanatsal olarak arabesk icra eden kimseler illaki vardır ..hitap meselesi

Savaşarak evrim geçiriyoruz ..demekki evrim ölümdür.
HellFire

Novice
*

Üye No: 566

Kayıt tarihi 04 Mart 2008,04:26:22

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : 04 Mart 2008,06:42:38 »

Pop dinlemem ama çevrem dinlediği için bazı parçalar akılda kalır..emınımkı tek benim değil çoğumuzun aklında kalıyordur.Örnegın "o şimdi asker canı neler ister" ne saçma bi parçadır direk akılda kalıo:DNeyse..
Biz ilk linkin parkla başlamıştık lise hazırlıkta falan sonra yavaştan death,heavy,gore,black metale kaydık..
J.hendRix

Journeyman
*

Üye No: 554

Kayıt tarihi 22 Şubat 2008,01:16:39

Açtığı Konular:69 J.hendrix:I need help bad,man I m in deep shit!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : 28 Mart 2008,01:16:13 »

arebesk,pop,rap hiç dinlemedim...önceleri aileden gelen nedenlerde türk sanat müziği ve halk müziği dinlerdim ki hala dinlerim...
rock-metal hayatım yaklaşık 13 yaşımda girdi.hair of the dog adlı 80lerin hard rock grubuyla başladım mutluyum huzurluyum seviyorum bu müziği herşeyiyle...

Golge

Apprentice
*

Üye No: 601

Kayıt tarihi 17 Mart 2008,10:02:17

Açtığı Konular:12
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #41 : 28 Mart 2008,09:19:34 »

babamın pink floyd plaklarıyla başladık ardından amcam bir kaç metal albüm getirdi adlarını hatırlamıyorum... kançık kuzen var birde onunda yerli albümlerini yürütürdük. kısa zamanda sağdan soldan ve amcamın dükkanından bir sürü megadeth, metalica, w.a.s.p, ... kasetleri toplamıştım, araklamıştım, çalıp çırpmıştım, kimisi orjinal çakması kimisi çekmeydi, hey giditt günler.

lisede br kaç kendini bilmez tarafından çok cengiz kurtoğlu eziyeti gördüm, ama sevdikte dinledikte, hala evin bir köşesinde bir adet cdsi vardı, uzun zaman oldu bi ara bakmalı (:

dipçik not: şimdi ki nesil çok şanslı. ama ama her şeye rağmen en iyisini sadesini de biz yaşadık ak.

SailormooR

Lyricist
Expert
*

Üye No: 722

Kayıt tarihi 05 Mayıs 2008,05:08:57

Açtığı Konular:124 Düşbudak!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #42 : 13 Temmuz 2008,22:12:08 »

türkü hayranıyımdır has türkü dinlerim..(: öldürseler.türkülere laf etmem not yazayım..günümüz yeni türküleri değil!!!!!%100yerli arabeskde dinledik tabi :d orhan babanın filmlerini azmı izlemedik fon müziği batsın bu dünyalar:d

Yenildin Bu Oyunda
Sözcükler Seni Yalnız Bıraktı
Değiştirmek İstediysen
İnsanlar Neden İnanmadı?

..Bazen Hayat Herşey Değildir, Ama  Herşey Bana  GALATA SARAY'dır!...   
darth_vader83

OZ
Grandmaster
*

Üye No: 709

Kayıt tarihi 02 Mayıs 2008,05:04:56

Açtığı Konular:197
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #43 : 13 Temmuz 2008,22:46:40 »

Deniz abim sağolsun kendisi dişçidir ve aile dostumuzdur 10 yaşından beri kulağıma bu müziği aşılıyor tanbi o zamanlar haz lamazdım ama 12 yaşımdan sonra herşey değişti ben 12 yaşımda artık giyimimdem dinlediğim çok az müzikle birlikte tam anlamıyla bir metalci özentisiydim
Ondan 2 sene sonra ise rehber Deniz abim sayesinde ço kgeliştirdim,gitar aldım sonra deliler gibi ve işte şimdi 15 yaşımla beraber artık benim hayatımın bir parçası haline geldi tam anlamıyla (:
Hee tabiki zamanında pop mop arabesk falan dinledik ve özellikle özentilik dönemimde

& Müzik & Bira & Siz Dostlarım & Şehrimetal & Anti Aşk & Florida Death Metal & Bay Area Thrash Metal & 80's Heavy Glam Hard Rock & İskandinavya Pure Black Metal & A.B.D. ve İskandinavya Progressive Metal & ''Briii'' &
& İŞTE OZ BUDUR &

Bakırköy Tayfası &

Lütfen Bu Yazıyı Tıklayarak Forum Kurallarını Okuyalım &

Lütfen Türkçemizi Düzgün Kullanalım &
Asafated 4 Yıl Sonra Dönüyor.Yazıyı Tıklayarak Asafated'a Ulaşın.

Gorefest Geliyor "ULAN".Yazıyı Tıklayarak Gorefest'e Ulaşalım.

Yerli Gruplarımıza Destek Olmayanlara Kafam ... ...!
www.stereopan.com
Yakında ..!!!
Aut[e]tqe

Apprentice
*

Üye No: 1237

Kayıt tarihi 10 Temmuz 2008,17:06:22

Nerden: İstanbul+deprem tehlikesi İstanbul kapkaç-ı müptelası

Açtığı Konular:17 [/kalleş nikof]

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : 14 Temmuz 2008,11:57:33 »

babam rollıng stones dınler benı o alıştırdı zaten ama her tür dınlerım black daha yogunlukla dınlerım bırde buaralar trip hop dınlıyorum massıve attack ,royksoop,portishead falan ılgımı cekıyor nedendir bılmem ama bı arayıs farklılık peşindeyım bırde the black keys harika ya ..

dipnot:black keys (black metal falan yapmaz dınlemenız lazım eğlencelik şarkıları var )

Söyleyin sevgilim nerde?    ..                i
İstanbul sokakları               ..              s
Çare bulun bu derdime          ..             t
İstanbul sokakları                   ..           a
Onu benden siz aldınız               ..          n
Onu benden siz çaldınız               ..          b
Simdi yalniz bıraktınız                   .. ..        u
İstanbul sokakları                       ..               l
Sevdiğimi verin bana                ..          d
İstanbul sokakları                   ..           e
Çare bulun bu derde             ..             p
İstanbul sokakları              ..                r
Onu benden siz aldınız      ..                 e
Onu benden siz çaldınız  ..                    m
Simdi yalniz bıraktınız   ..                     tehlikesi!
İstanbul sokakları      ..

Taglar:
Konunun  Googledeki yeri

Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ?

Anahtar Kelimeler: Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Dosyası, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Belgesi, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Programı, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Oyunları, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Download, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Resimleri, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Hikayeleri, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Haberleri, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? İndir, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Yükle, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Videosu, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Arşivi, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Albümü,
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: