Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? | Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Rock Metal Müzik | Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Diskografi,biyografi | Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? indir, download | Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? dinle|
Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt
Diziyorum.Org - Dizi izlemenin Keyfine varın
Diziyorum.Org'da online Dizi-Film izle

Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ?  (Okunma Sayısı 1888 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Roseidice

MeNtal Illness
Novice
*

Üye No: 4

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,16:55:00

Açtığı Konular:10
Üyelik Bilgileri
« : 05 Ağustos 2007,23:46:22 »

Hepiniz doğmadan rock & metal mi dinlemeye başladınız? hiç arabesk dinlediniz mi itiraf edin bakalım:D:

ben 1 senedir rock metal dinliyorum
daha öncesi Türk sanat Müziği dinlerdim ne geçiş ama hala da dinlerim ara ara

arabesk olarak da Orhan Gencebay dinlemişliğim vardır Cheesy

70'li yılların müziklerine de hayranımdır. şimdilerde studyo ortamındaki müzikle çok farklı. Eskiden her nota gerçek ensturman kullanılırken şimdilerde bilgisayar destekli çalışmalar çıkıyor...
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ?
« Posted on: 04 Aralık 2008,01:33:08 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? mp3, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? indir, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? diskografi, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? biyografi, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? download, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? mp3 indir, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? resimleri, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? haberleri, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? yükle, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? videosu, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? discography,Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? rapidshare,Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? albüm,Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? lyrics,Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? dinle
NightCrawLer

Sürüngen
Expert
*

Üye No: 25

Kayıt tarihi 07 Haziran 1985,00:00:00

Açtığı Konular:64
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 05 Ağustos 2007,23:49:54 »

valla müzige tam anlamı ile rock ve metal ile başladım ama bunun yanında türk halk müziği protest falanda dinlerim. arabeskte dinlerim ama çok seçme parçalar.

acıma yetime döner koyar nırınım nırınım...
Eyehategod

hücum borusu
Expert
*

Üye No: 24

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,22:22:00

Açtığı Konular:78 terkidiyar

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : 06 Ağustos 2007,01:15:14 »

arabesk hiç hayatımdan çıkmadı ki.. sıkıldıkça hala açıp dinlerim cengiz olsun orhan baba olsun... onlarında tadı başka... hele rakı masasında adama o biçim haz verir...

Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye olun veya Giris yapin
www.stereopan.com
yakında
garabash

Apprentice
*

Üye No: 11

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,17:51:00

Açtığı Konular:8
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : 06 Ağustos 2007,01:51:42 »

ben eskıden dınlerdım suan çok nadır dınlerım zaten dinlemedım diyen de yalan söler istisnalar hariç

ama halk muzıği süreklı dinlerım

Baby  Join Me İn Death

www.myspace.com/garabas
black_silence77

Apprentice
*

Üye No: 46

Kayıt tarihi 21 Temmuz 2007,16:39:04

Açtığı Konular:11
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 06 Ağustos 2007,07:41:20 »

Ablam sayesinde dinlemeye başladım küçüklükten beri hep metallica kasetleri vardı arabesk çok fazla dinlemedim

[SIGPIC][/SIGPIC]
AxeLRuDiPeLL

Journeyman
*

Üye No: 148

Kayıt tarihi 05 Ağustos 2007,15:45:00

Açtığı Konular:66
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 06 Ağustos 2007,09:51:43 »

Benim ablam günün 24 saati arabesk dinliyor. Cengiz, Selahattin, Müslüm sesi evde hiç eksik olmuyor. İstemesem de ara sıra dinlemek zorunda kalıyorum.

Tiamat

Expert
*

Üye No: 2

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,15:56:00

Açtığı Konular:99
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : 06 Ağustos 2007,10:26:12 »

dinlemedigim tarz yok desem.rap rb hiphop hariç
Tiamat

Expert
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : 06 Ağustos 2007,12:23:12 »

neden direk arabesk te baska türler değil başlık.Milletimiz arabesk müzigi kötü birsey sanıyor halbuki değil arabesk te bir yaşam biçimi hemde arkasından baya büyük kitleleri koşturan bir hayat biçimi.Tatsız tutsuz olabilir sürekli aynı seyler tekrarlanıyor yada çok kötü örnekleride olabilir ama sonuçta türkiye 70 milyonsa 50 milyonu arabeskçidir.saygılar

ha ben dinlermiyim zorda kalmadıkça hayır.metal haricinde daha çok türkü dinlemeyi severim
black_silence77

Apprentice
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 06 Ağustos 2007,12:25:45 »

Müslüm baba dinleyip kollara jilet atmakta bir felsefedir yanlış mıyım:D:

[SIGPIC][/SIGPIC]
Roseidice

MeNtal Illness
Novice
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 06 Ağustos 2007,14:58:18 »

Alıntı sahibi: Fragile_Dreams;3415
neden direk arabesk te baska türler değil başlık.

seni böyle sorsun diye özellikle yaptım Cheesy

hayır tabiki de arabeski aşağıladığım yok bir kaç tane benim de dinlediğim var;vardı. hip hop rap falan işte ben bu tarz bir müzik bile diyemiyorum  konuşma şeklinin hızlı olanı gibi bişey duygu yok onu koymadım başlığa
müzik katagorisine de alamıyorum açıkçası

Rock & metal
Türk sanat Müziği & Türk halk müziği
jazz & 70'li yıllar pop

açıkcası şu anda bu sıralamaya göre dinliyorum

arabesk hiç yok denecek kadar bile yok geçen hafta  selami şahin dinledim fantazi mi arabesk mi çözemedim Cheesy

Selami şahinin 100 tane hit şarkısı var ve hepimiz bir yerlerden mutlaka aşina olmuşuzdur Cheesy
lunatic roque

Journeyman
*

Üye No: 54

Kayıt tarihi 22 Temmuz 2007,11:36:00

Açtığı Konular:78
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 06 Ağustos 2007,15:20:14 »

evet evet selami şahin bende dinlemişimdir bu adamı ama dediğin gibi bende arabeski yok dediiğim kadar az dinliyorumm jazz müzik ve klasik müzik...çok dinledim halada dinlerim..halk müziğine gelince o zaten herkesin dinleyipte vazgecmediği bi tür....herkes dinlioo...sonucta bizim müziğimiz diil mi...Cheesy

gölgeler seni hiç yanıltmasın...gözyaşlarına hakim olabilirsin....hepimiz lanetlendik zaten...
Tiamat

Expert
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : 06 Ağustos 2007,15:50:39 »

özledim teninin kokusunu özledim.....
Roseidice

MeNtal Illness
Novice
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 06 Ağustos 2007,16:03:10 »

Özledim sımsıcak nefesini özledim
Özledim sohbetini o sesini özledim
Gelmedin gözbebeğim canyoldaşım gelmedin

bu satırlar birine gitsin bari Cheesy
black_silence77

Apprentice
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 06 Ağustos 2007,16:11:25 »

Yılmaz Morgül küçükken o adamdan çok korkardım:D:

[SIGPIC][/SIGPIC]
Tiamat

Expert
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : 06 Ağustos 2007,16:25:32 »

25 yaşındayım hala korkuyorum o adamdan
artık adam demek nekadar dogru bilemiom.

Taglar:
Konunun  Googledeki yeri

Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ?

Anahtar Kelimeler: Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Dosyası, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Belgesi, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Programı, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Oyunları, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Download, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Resimleri, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Hikayeleri, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Haberleri, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? İndir, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Yükle, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Videosu, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Arşivi, Rock & metal müziğine nasıl ulaştınız?Arabesk hiç hayatnıza girdi mi ? Albümü,
Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: