Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır | Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır Rock Metal Müzik | Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır Diskografi,biyografi | Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır indir, download | Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır dinle|
Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt
Diziyorum.Org - Dizi izlemenin Keyfine varın
Diziyorum.Org'da online Dizi-Film izle

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır  (Okunma Sayısı 310 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kurşunasker_35

Wild Child
Expert
*

Üye No: 33

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,11:16:00

Açtığı Konular:104
Üyelik Bilgileri WWW
« : 30 Temmuz 2007,20:42:26 »

Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye olun veya Giris yapin

TÜRK ROCK’UNUN EN ÖNEMLİ TEMSİLCİLERİNDEN OBJEKTİF, 5 AĞUSTOS’TA YENİ ALBÜM KONSERİYLE SAHNEDE

Türkiye’nin en köklü rock gruplarından OBJEKTİF, 5 Ağustos Pazar günü saat 21.30’da yeni albümü SOKAĞIN SESİ’nin tanıtım konseri için İstanbul Arena’da sahneye çıkıyor. 1988 yılında grubun solisti Vecdi Yücalan tarafından kurulan grup bu güne kadar 5 Albüme imza attı.

MOD Müzik organizasyonuyla gerçekleşecek konserde, yeni albümde yer alan şarkıları seslendirecek olan grubun dinleyenlerine bir de sürprizi var: Türk rock müziğinin önemli isimleri de OBJEKTİF’in şarkılarına eşlik edecek.  

21.30’da başlayacak konser öncesi, saat 20.30’da başlayacak albüm tanıtım kokteyline katılacak grup üyeleri, SOKAĞIN SESİ ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayacak. Gecede Objektif’ten önce, Gür Akad Band müzikleriyle, Güven Erkin Erkal ise DJ performansıyla sahne alacak.

2000 yılında çıkardıkları “Künye” isimli albümlerinin ardından, dinleyenlerinden 7 yıl ayrı kalan OBJEKTİF, bu süre içerisinde, konserlerle sevenleriyle bağını hiç koparmadı. Şarkılarında, halkın sorunlarına, özlemlerine, çevre meselelerine dikkat çekerken; aşkı anlatmaktan da çekinmeyen grup, yaptığı müziği “Halk Rock” olarak nitelendiriyor. Protest rockın temsilcilerinden OBJEKTİF, Türkiye’de kaliteli ve düzgün Türkçe ile müzik dinlemeyi ilke edinen kitlelerin gönüllerinde özel bir yere sahip.

2008’de 20. yılını kutlayacak olan OBJEKTİF, Vecdi Yücalan (vokal), Hakan Şavklı (elektrogitar), Başat Karakaş (basgitar), Bülent Güven (klavye) ve Gökçe Dayanç’tan (davul) oluşuyor.

5 Ağustos günü İstanbul Arena kapıları 18.00’da açılacak. 18.30’da Güven Erkin Erk al’ın gece için özel olarak hazırladığı DJ performansı başlayacak. 19.30’da Gür Akad (solo ve elektrogitar), Çağatay Ateş (basgitar) Alpay Şalt (davul) ve Barış Gök er’den (klavye) oluşan Gür Akad Band sahne alacak. Çok sayıda müzisyenin katılacağı albüm tanıtım kokteyli ise 20.30’da Arena Kapalı Salon’da başlayacak.

Biletler, BİLETİX satış noktalarında ve konser günü kapıda.
İstanbul Arena: Refresh The Venue / 100. Yıl Oto Sanayi Sitesi, G-52 No:30
Maslak-İstanbul

PROGRAM:
5 Ağustos Pazar
KAPI AÇILIŞI 18.00
18.30 DJ Güven Erkin Erkal’ın Özel Performansı
19.30 Gür Akad Band
21.30 OBJEKTİF Konseri

YERLİ GRUPLARINA SAHİP ÇIK!!!
Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye olun veya Giris yapin
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır
« Posted on: 04 Aralık 2008,02:24:57 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır mp3, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır indir, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır diskografi, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır biyografi, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır download, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır mp3 indir, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır resimleri, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır haberleri, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır yükle, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır videosu, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır discography,Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır rapidshare,Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır albüm,Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır lyrics,Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır dinle
Megadeth

Moderator
Expert
*

Üye No: 28

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,00:57:48

Açtığı Konular:40 All my love

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 02 Ağustos 2007,16:30:50 »

izlediğim yuh şarkısı oldukça iyiydi..her yere gönderme yapmışlardı..ilk olarak hep loş akşamlar şarkısı ile tanıdığımız bir gruptu..vokal ve kurucu oldukça iyi vecdi yücalan..

Daha Metal müzik için zamanım var öncelikle  Rock'N Roll'u yaşamaya çalışıyorum.

Taglar:
Konunun  Googledeki yeri

Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır

Anahtar Kelimeler: Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır Dosyası, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır Belgesi, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır Programı, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır Oyunları, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır Download, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır Resimleri, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır Hikayeleri, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır Haberleri, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır İndir, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır Yükle, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır Videosu, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır Arşivi, Objektif "Sokağın Sesi"ile Karşımıza Çıkmaya Hazır Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Sehrimetal
Yasal uyarı
Bu site Trstudent ile ayni hostta barındırılmaktadır.
Topsites || Vampirland || Tattoo || Online Satış || E-Nasil || Diziyorum.org ||
SehriMetalThe ultimate MetalToplist Toplist Bira Darksites

Link değişimi,reklam ve diğer önerileriniz, şikayetleriniz için iletişim sayfamızı kullanın!

Wap || Wap2 || İmode || Sitemap || Rss || Arsiv || Sitemap2 || In english || SehriMetal Blog || Son Konular|| Sitemap3