Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Heavy metal tarihindeki ilginç olaylar...ve efsaneler...  (Okunma Sayısı 440 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mr.valo

Novice
*

SehriMetal Puanı: +10/-0

Üye No: 93

Kayıt tarihi 25 Temmuz 2007,12:52:44

Açtığı Konular:3
Üyelik Bilgileri
« : 25 Temmuz 2007,13:21:37 »

En başta herkesin de bildiği Ozzy'nin konserinde bir kova balgam içmesini söyleyebilirim..Peşinden yine ozzydi sanırım tam hatırlamıyorum bi ineğin poposuna dinamit sokup patlatması,yine ozzy demişken babamızın sicili çok kirli bi otelin havuzuna zıçması,yine gercek olan 70lerde basın toplantısı sırasında herkesin gözü önünde bi yarasayı ısırması,ve klasik olarak bilinen konserlere civciv dolu bir yoldan çivili ayakkabılarla gecerek çıkmasıdır..

bunların dışında şu an aklıma gelen whitesnake in still of the night klibinde oynayanların coverdale hariç hiçbirinin grupta olmamasıdır....ki ben buna pek inanmıyorum...en azından biri var,bundan kesin eminim....sanırım bi kaç kişi yok ve bunuda abartmışlar,bunlarında birisi garinti olarak diyebilirim ki diğer klavyeci...

ve rob babamız....bi konser sırasında sesi artık öyle bi inceliyo ki,öyle bir oktava geliyo ki ben bu aşamaya cam aşaması derim,cam gibi olmak derim,sesi artık öyle bi inceliyo ki grup elemanları bile artık calmayı bırakıp bunu izliyolar........ve yine rob dan dayak attığı yarma,1 90 lık,2.00 lık badigardlar duymuştum,ne derece doru bilmiyorum bunu.....

bu arada aklıma gelmişken bi anekdot harrıs gençliğinde profesyonel bir futbolcuymuş...murrey ise çok iyi bi okçu....bruce gelince ne yokki onda...uçak pilotluğundan romanlara,tiyatro eserlerinden radyo şovlarına bir ton iş....ama en ilginci bruce un çok iyi bir ekskrim ustası olması.....

simmons(kiss) rekorlar kitabınada girmiş,fotograflarıyla ispatlı tam 4600 hatunla beraber olmuş...

lawless(wasp) kıyafetindeki testereler bi konserde vücudunu öyle bi kesmiş ki abimiz kese kese konsere devam etmiş.....

j.olivia(Savatage) konserlerde olen kardeşi chris için yazdığı şarkıda bi şişe joe daniels bitiriyomuş.....

Manowarın basçısı otelde bi hatunu becerememiş,kadın buna uyuz olunca tüm medyaya acıklama yapıyo,bakmayın bunun böle yarma gözüktüne,aslında bamya kadar diye...

morrison sahnede millete oral seks yaptırıyomuş....

dio nun logosunu arkaya doğru değil aşşa doğru ters cevirip bakın,devil yazar

deff leppard ın davulcusunun tek kolu yok

malmsteen günde 16 saat gitar calarak bu günlere gelmiş....

bon scott kusmuğunda boğularak ölüyo(ac/dc)

veeeee lombardo....önce bi kağıdı alıp duvarda bagetlerle sabit tutuyo ve diyoki ''bunu her baterist yapar''
sora aynı kağıdı alıyo ve tek bagetle duvarda sabit tutuyo..ve diyo ki ''bunu iyi bateristler yapar''
sora bozuk para alıyo ve duvarda çift bagetle saydırıyo,ve diyo ki''bunu en iyiler yapar''
en sonunda bozuk parayı duvarda tek bagetle saydırıyo ve diyo ki ''bunu da ben yaparım''

ve yüzde yüz gercek olan bişi daha kırk hammet resmi ıron maıden fanıdır....ve zamanında metalikanın konserlere maıden tişörtleriyle çıktığını cümle alem bilir....

ve maıden...maıden saund hause tapes kayıtlarından kimsenin bilmediği bi anlam için sadece 6000 tane bastırmıştır...bu 30 dakkada bitmiştir ve grup onca borç batağında olmasına rağmen batma uğruna bile bundan çoğaltıp satmamıştır....
c.burr adına maıden bir vakıf kurmuştur,hastalıın adını unuttum ama vakıf o hastalık için savaşıyo
fear of the dark albümü ilk gün 1 milyon sattı....seventh son albümü 6 ayda 30 milyon sattı....

judas priset in bir albüm dışında bütün albümleri platin ödüllüdür....o diğer albümde zxaten altın plak kazanmıştır.....

harrıs bi gün kerrang yavşaklarını basmış ve derginin içinde editörünü kovalamış.....

adrian ilk gitarını murreyden alıyo..kadere bak...

yine en vukuatlı babamız ozzyden hatırladığım bi olay daha;konserde buna lağım faresi atıyolar,eleman tutup bununda kafasını ısırarak koparıyo,basın toplantısında ise ben onu oyuncak fare sanmıştım diyo...

ünlü aktör arnold un bayağı bi klipte oynadığını herkes bilir sanırım,ac/dc ve guns'n roses......

Bir konserde Manowar'ın ses duvarını aştığı ve 1-2 saniye boyunca kimsenin hiçbişey duymadığı söylenir.

!!alıntıdır!!
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Heavy metal tarihindeki ilginç olaylar...ve efsaneler...
« Posted on: 05 Eylül 2008,10:25:53 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Heavy metal tarihindeki ilginç olaylar...ve efsaneler... mp3, Heavy metal tarihindeki ilginç olaylar...ve efsaneler... indir, Heavy metal tarihindeki ilginç olaylar...ve efsaneler... diskografi, Heavy metal tarihindeki ilginç olaylar...ve efsaneler... biyografi, Heavy metal tarihindeki ilginç olaylar...ve efsaneler... download, Heavy metal tarihindeki ilginç olaylar...ve efsaneler... mp3 indir, Heavy metal tarihindeki ilginç olaylar...ve efsaneler... resimleri, Heavy metal tarihindeki ilginç olaylar...ve efsaneler... haberleri, Heavy metal tarihindeki ilginç olaylar...ve efsaneler... yükle, Heavy metal tarihindeki ilginç olaylar...ve efsaneler... videosu, Heavy metal tarihindeki ilginç olaylar...ve efsaneler... discography,Heavy metal tarihindeki ilginç olaylar...ve efsaneler... rapidshare,Heavy metal tarihindeki ilginç olaylar...ve efsaneler... albüm,Heavy metal tarihindeki ilginç olaylar...ve efsaneler... lyrics,Heavy metal tarihindeki ilginç olaylar...ve efsaneler... dinle
eLeKTRo_SoLo

Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 30 Temmuz 2007,15:26:14 »

içind daha önce duyduklarımda var ama bazılarını yeni duyuyorum...ohaa olaylara bak ya...
lunatic roque

Journeyman
*

SehriMetal Puanı: +1/-0

Üye No: 54

Kayıt tarihi 22 Temmuz 2007,11:36:00

Açtığı Konular:79
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 30 Temmuz 2007,17:51:32 »

beni en çok lombardonun olayı sasrttı diyeblrim bu hariç hepsini heemn hemen bnde duymustum....saol paylaşm için....

gölgeler seni hiç yanıltmasın...gözyaşlarına hakim olabilirsin....hepimiz lanetlendik zaten...
ikarus

Apprentice

SehriMetal Puanı: +1/-0

Üye No: 564

Kayıt tarihi 03 Mart 2008,21:34:03

Açtığı Konular:8
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 15 Mart 2008,13:08:55 »

ozzy sahneye atılan bi yarasanın başını ısırarak koparmıştır oda bilinçsizce diğerleri yalan.
lombardonun olayı bi efsane haline gelmiş.hemen hemen her davulcuya uyarlanıp piyasaya sürülüyor.
dio nun logosunu ters çevirince dewil yazmıyor.benzerlik var ama direk dewil şeytan bla bla diye damgayı koymak saçma.
def leppard da davulcunun kolu sonradan kopmuştur baştan beri kolsuz değil.
gene simmons olayına bişey diyemicem
diğerlerininde çoğu yalan olabilir genelde uydurma oluyo bu tür şeyler
Sehr-i Metal

Grandmaster
*

SehriMetal Puanı: +7/-0

Üye No: 50

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,00:00:00

Açtığı Konular:181
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : 16 Mart 2008,03:51:34 »

elbette çoğu yalan.
efsaneleştirmek gerekir bazen. benzetme olarak nitelendiriyorum bende .
ama çok güzel hikayeler cidden süper ve komik!

Sehrimetal Blog
Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sehrimetal Myspace
www.myspace.com/sehrimetal

Sehrimetal LastFm

Sehrimetal Facebook

Bana Kimse Rep mi neyse + vermesin uğurlu sayım 7 !!!
DєaтhмєLaηćhσLγ

& мєLaηćhσLia
Grandmaster
*

SehriMetal Puanı: +7/-2

Üye No: 34

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,12:09:00

Açtığı Konular:544 Death,Come Near Me !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : 26 Mayıs 2008,04:15:06 »

yine en vukuatlı babamız ozzyden hatırladığım bi olay daha;konserde buna lağım faresi atıyolar,eleman tutup bununda kafasını ısırarak koparıyo,basın toplantısında ise ben onu oyuncak fare sanmıştım diyo..

ahah koptum ya

I this world of pain I am better of dead!
Give me love, or give me... death!

O Death, come near me!
I have summoned you!
blax.is

Novice
*

SehriMetal Puanı: +0/-0

Üye No: 1777

Kayıt tarihi 11 Ağustos 2008,11:23:35

Açtığı Konular:1
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 14 Ağustos 2008,09:22:56 »

o faremi yah yarasa diilmiydi o :S ...bu arada ozzy sahneye civciv salıp çivili ayakkabıyla ezmişti yavrucakları...he bide adını unuttugum bi gurup koç kesiyo sahnede kafasını seyircilere sallıyor adamın tekine boynuzu saplanıyo adam ölüyo nekadar doğru bilmioyorum ama emin olduum bi hikaye bi grubun bassçısı popalıyla kafasını uçuruyo aynı ewde kalan grup arkları bunu görünce kafatası kemiklerini toplıyıp ambulansı çağırıoyolar we o kemiklerden kolye yapıyorlar...
NightCrawLer

Sürüngen
Expert
*

SehriMetal Puanı: +666/-0

Üye No: 25

Kayıt tarihi 07 Haziran 1985,00:00:00

Açtığı Konular:68
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : 14 Ağustos 2008,15:40:52 »

çok saçma bu olaylardan birisi gerçek olsa bütün metalcileri sallandırırlardı taksimde

acıma yetime döner koyar nırınım nırınım...
AnnaFreud

Moderator
Journeyman
*

SehriMetal Puanı: +4/-0

Üye No: 1397

Kayıt tarihi 21 Temmuz 2008,23:54:15

Açtığı Konular:64
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 15 Ağustos 2008,02:08:57 »

Ozzyfan.. 

Faller Jeg İfra;Har Jag Som