Mecburiyet Caddesi Mecburiyet Caddesi | Mecburiyet Caddesi Rock Metal Müzik | Mecburiyet Caddesi Diskografi,biyografi | Mecburiyet Caddesi indir, download | Mecburiyet Caddesi dinle|
Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt
Diziyorum.Org - Dizi izlemenin Keyfine varın
Diziyorum.Org'da online Dizi-Film izle

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Mecburiyet Caddesi  (Okunma Sayısı 176 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Donnie_Darko

Expert
*

Üye No: 18

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,20:49:00

Açtığı Konular:343
Üyelik Bilgileri
« : 25 Temmuz 2007,00:31:30 »

2005 yılının kasım ayında İlker ve Emre müzik yapma kararı aldılar. Sonra Ugur bu gruba katıldı.İki ayrı ismin daha gruba dahil olup ayrılmaları sonrasında Y. Emre gruba katıldı ve Mecburiyet Caddesi bugünkü halini aldı...
Cover çalışmaları yaparak seslendiren grup, kısa surede repertuarını oldukça genişletti ve genişletmeye de devam ediyor. Artık beste zamanı geldiğine karar vermelerinden bu yana da kendi beste çalışmalarını surduren grup; bu gune kadar 8 konser 12 bar programı duzenledi ve boluda yerel basında adından çokça soz ettirdi...

Albüm hazırlığı son hızıyla devam ediyor ve çok yakında 10 parçadan oluşan albümü yine paylaşıma sunacağız...

Vokal & Ritm Gitar - İlker Turan
Lead Gitar & Brutal Vokal - Emre Araz
Bass Gitar & Back vokal - Yunus Emre Güncan
Bateri - Uğur Özdemir

Grup ismi süper yalnız..Bilirsiniz..Her küçük şehirde olur bi 'mecburiyet caddesi'..Benim okuduğum şehirde de var:)Ordan başka gezilcek yer yok..Adı üstünde..

Asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir pâye, kavuk sallamayınca,
Kürsî-i liyakat pezevenk, puşt olanandır!
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Mecburiyet Caddesi
« Posted on: 04 Aralık 2008,03:28:28 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Mecburiyet Caddesi mp3, Mecburiyet Caddesi indir, Mecburiyet Caddesi diskografi, Mecburiyet Caddesi biyografi, Mecburiyet Caddesi download, Mecburiyet Caddesi mp3 indir, Mecburiyet Caddesi resimleri, Mecburiyet Caddesi haberleri, Mecburiyet Caddesi yükle, Mecburiyet Caddesi videosu, Mecburiyet Caddesi discography,Mecburiyet Caddesi rapidshare,Mecburiyet Caddesi albüm,Mecburiyet Caddesi lyrics,Mecburiyet Caddesi dinle

Taglar:
Konunun  Googledeki yeri

Mecburiyet Caddesi

Anahtar Kelimeler: Mecburiyet Caddesi Dosyası, Mecburiyet Caddesi Belgesi, Mecburiyet Caddesi Programı, Mecburiyet Caddesi Oyunları, Mecburiyet Caddesi Download, Mecburiyet Caddesi Resimleri, Mecburiyet Caddesi Hikayeleri, Mecburiyet Caddesi Haberleri, Mecburiyet Caddesi İndir, Mecburiyet Caddesi Yükle, Mecburiyet Caddesi Videosu, Mecburiyet Caddesi Arşivi, Mecburiyet Caddesi Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Sehrimetal
Yasal uyarı
Bu site Trstudent ile ayni hostta barındırılmaktadır.
Topsites || Vampirland || Tattoo || Online Satış || E-Nasil || Diziyorum.org ||
SehriMetalThe ultimate MetalToplist Toplist Bira Darksites

Link değişimi,reklam ve diğer önerileriniz, şikayetleriniz için iletişim sayfamızı kullanın!

Wap || Wap2 || İmode || Sitemap || Rss || Arsiv || Sitemap2 || In english || SehriMetal Blog || Son Konular|| Sitemap3