Death Note (Anime) Death Note (Anime) | Death Note (Anime) Rock Metal Müzik | Death Note (Anime) Diskografi,biyografi | Death Note (Anime) indir, download | Death Note (Anime) dinle|
Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt
Diziyorum.Org - Dizi izlemenin Keyfine varın
Diziyorum.Org'da online Dizi-Film izle

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Death Note (Anime)  (Okunma Sayısı 273 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Full Time Headbanger

Journeyman
*

Üye No: 841

Kayıt tarihi 31 Mayıs 2008,20:24:09

Açtığı Konular:12 In a dream I cannot see

Üyelik Bilgileri
« : 23 Temmuz 2008,03:45:41 »

Yagami Light; Japonya'daki en zeki ve bşarılı öğrencidir.Bir gün okulda camdan dışarı bakarken bir deftrin okul bahçesine düştüğünü görür. Defterin üstünde "Death note" yazmaktadır. İçinde yazanlara göre; bu deftere adı yazılan kişi ölecektir. İlk başta buna inanmayan Light, evde haberleri izlerken bir suçlunun anaokulunu ele geçirdiğini, öğretmen ve öğrencileri rehin aldığını görür. Defteri denemeye karar veren Light, defterin işe yaradığını görünce çok şaşırır ve defteri dünyadaki suçlulardan kurtulup, suçtan arınmış bir dünya kurmak için kullanmaya karar verir. Ama polis teşkilatı ölümlerden sorumlu kişiyi bulmak üzere dünyanın en iyi dedektifi olan "L"i Light'ın peşine takar. Artık Light'ın hata yapma lüksü yoktur.

Karakterler

Yagami Light(Kira)

Japonya'daki en zeki ve başarılı öğrenci. Ancak Light, dünyanın yozlaştığını düşünmekte, hayattan zevk almamakta ve okul bittikten sonra ne yapacağına karar vermekte zorlanan bir gençtir. Bir gün okul bahçesinde "Death Note" isimli bir defter bulan Light'ın hayatı artık tamamen değişmiştir.

L

Dünyanın en iyi dedektifidir. Gerçek ismini yardımcısı ve ailesinin ölümünden beri onu yetiştirmiş olan Watari'den başka kimse bilmez. Sadece kendi istediği davalara bakar. En zor davaları bile çözüme kavuşturmuştur. Sürekli tatlı ve şeker yer. Çömelerek oturmanın zekayı %40 arttırdığını düşünmektedir

Ryuk

Ryuk bir Shinigami'dir (ölüm tanrısı). Shinigami dünyasında canı fena halde sıkılan Ryuk ilginç bişeyler yapmaya karar verir ve kendi Death Note'unu dünyaya atar. Ryuk bir Shinigami olmasına rağmen elma bağımlılığı vardır (shinigamilerin iç organları çürümüş olduğundan hiç bir şey yeme ihtiyacı duymazlar). Animedeki en ilginç karakterlerden birisidir.

Amane Misa

Misa, çok ünlü bir tv yıldızıdır. Bir gün Rem adındaki Shinigami kendisine gelip ona bir Death Note verir. o Death Note aslında Misa'ya aşık olan ve onu korumaya çalıştığı için ölen bir Shinigami'ye aittir. Güzelliği ve sıcakkanlılığı nedeniyle herkes onu sevmektedir. Oysa Misa Yagami Light'a aşıktır ve tek istediği şey Light'ın da kendisini sevmesidir.

Rem

Duyarlı ve Misa'yı korumak için hiç birşeyden kaçınmayan Shinigami. Ryuk'un aksine her zaman ciddi tavırlarla dolaşır.

Anime Toplam 37 bölümden oluşuyor...İlerleyen bölümlerde hikayeye bir sürü yeni karakter katılıyor ama izlemeyenler için spoiler olacağından burda yazmadım.
Animeye başlamak istiyorsanız daha önce de yazdığım gibi Death Note bence uygun bir seçim değil. Tabi ki renkler ve zevkler tartışılmaz ama ben başlangıç olark önermiyorum.Çünkü anime deyince insanın aklına bi noktada "ekşın daha çok ekşın " gibi şeyler geliyor olay örgüsü açısından Death Note bira ağır kaçabilir.

All hail dystopia
Your parasite messiah never comes
All hail dystopia
God has died when war drags on and on
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Death Note (Anime)
« Posted on: 04 Aralık 2008,04:01:18 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Death Note (Anime) mp3, Death Note (Anime) indir, Death Note (Anime) diskografi, Death Note (Anime) biyografi, Death Note (Anime) download, Death Note (Anime) mp3 indir, Death Note (Anime) resimleri, Death Note (Anime) haberleri, Death Note (Anime) yükle, Death Note (Anime) videosu, Death Note (Anime) discography,Death Note (Anime) rapidshare,Death Note (Anime) albüm,Death Note (Anime) lyrics,Death Note (Anime) dinle
AnnaFreud

Moderator
Expert
*

Üye No: 1397

Kayıt tarihi 21 Temmuz 2008,23:54:15

Açtığı Konular:99
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 07 Ağustos 2008,01:20:10 »

Merak ediyodum death note ı okudumda kurgu güzel gibi sanki

Faller Jeg İfra;Har Jag Som

Taglar:
Konunun  Googledeki yeri

Death Note (Anime)

Anahtar Kelimeler: Death Note (Anime) Dosyası, Death Note (Anime) Belgesi, Death Note (Anime) Programı, Death Note (Anime) Oyunları, Death Note (Anime) Download, Death Note (Anime) Resimleri, Death Note (Anime) Hikayeleri, Death Note (Anime) Haberleri, Death Note (Anime) İndir, Death Note (Anime) Yükle, Death Note (Anime) Videosu, Death Note (Anime) Arşivi, Death Note (Anime) Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: