ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı | ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı Rock Metal Müzik | ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı Diskografi,biyografi | ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı indir, download | ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı dinle|
Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt
Diziyorum.Org - Dizi izlemenin Keyfine varın
Diziyorum.Org'da online Dizi-Film izle

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı  (Okunma Sayısı 219 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BlooDWaRd

Forum Yöneticisi
Expert
*

Üye No: 870

Kayıt tarihi 05 Haziran 2008,20:45:05

Açtığı Konular:101 Dimebag Darrell

Üyelik Bilgileri WWW
« : 22 Temmuz 2008,13:17:30 »

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin düzenlediği "Atatürk ve Demokrasi" mitingine katılan binlerce kişi Ergenekon tutuklularını protesto etti

Atatürkçü Düşünce Derneği Kadıköy şubesinin düzenlediği ve CHP’nin de destek verdiği Kadıköy İskele Meydanı’ndaki "Atatürk ve Demokrasi" mitingi İstanbul ve çevre illerden gelen 2 bini aşkın kişinin katılımı ile Kadıköy iskele Meydanı’nda gerçekleştirildi. CHP, İşçi Partisi, Halkın Kurtuluşu Partisi, Türkiye Gençlik Birliği gibi parti ve sivil toplum kuruluşları da mitinge katılarak destek verdi.

Tören alanına gelenler polis tarafından tek tek arandı. Polisin çevrede geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü.

Mitinge katılanlar "Hainler Meclis’te yurtseverler hapiste. Millet ordu el ele milli cephede. İnadına hukuk, inadına demokrasi inadına laiklik inadına Atatürk. Ne ABD ne AB, tam bağımsız Türkiye" gibi sloganlar attı.

LENİN PANKARTI TEPKİ TOPLADI
Miting için atılacak sloganlar ve açılacak pankartlar daha önce belirlenmiş olmasına rağmen Halkın Kurtuluşu Partisi üyeleri farklı posterler taşıdı. Halkın Kurtuluşu Partisi üyelerinin üzerinde Atatürk ve Lenin’in resimlerinin bulunduğu pankartlar taşıdığı görüldü. Bazı ADD üyeleri ise açılan bu pankartlara tepki gösterdi.

Atatürk ve Lenin’in yanyana konulamayacağına işaret eden ADD’liler, pankartın kaldırılmasını istedi. "Antiemperyalist Birinci Kurtuluş Savaşımızın Önderi Büyük Müttefik Atatürk ve Lenin" yazan pankart nedeniyle ADD ve Halkın Yükselişi Partisi üyeleri arasında tartışma yaşandı.

ADD üyesi Nuran Papila Lenin ile Atatürk’ün aynı karede yer almaması gerektiğini dile getirdi. Papila, "Lenin de büyük bir şahsiyet ama Atatürk bizce devrimleri ile yaşayan biri. Tatsızlık çıkmasını istemediğimiz için büyük tepki göstermedik. Ama yapılan doğru değil." dedi.

Eğer 20 yaşındaysanız ve hala bir sosoyalist değilseniz,
kalbiniz yok demektir.
Eğer 40 yaşındaysanız ve hala kapitalist değilseniz,
aklınız yok demektir.
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı
« Posted on: 04 Aralık 2008,00:41:04 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı mp3, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı indir, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı diskografi, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı biyografi, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı download, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı mp3 indir, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı resimleri, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı haberleri, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı yükle, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı videosu, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı discography,ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı rapidshare,ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı albüm,ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı lyrics,ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı dinle
eLeKTRo_SoLo

Expert
*

Üye No: 1396

Kayıt tarihi 21 Temmuz 2008,22:03:20

Açtığı Konular:31
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 22 Temmuz 2008,21:47:53 »

dikkatli incelenip tartışılması gerekir..

Ne kadar yaşarsan yaşa
Sevdiğin kadardır ömrün
Gülebildiğin kadar mutlusun
Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin...
ρα+яι¢кѕтєιη

Journeyman
*

Üye No: 155

Kayıt tarihi 06 Ağustos 2007,17:02:00

Açtığı Konular:55 ll ѕтєιη υм ѕтєιη ll

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2008,01:04:06 »

Ulen siz kendiniz bile ne olduğunuzu bilmiyosunuz ki ? Siz miting yapsanız nolur uzaya çıksanız nolur .. Kendinizi güldürürsünüz anca böyle millete ..

hızlı gittim genç öldüm, tur bindirdim ben ömrüme .. aradım durdum, buldum, kaçtım hep gönlüme göre .. zararın neresinden dönsem karşımda eski bi tanıdık .. bazen sonsuz sızı, bazen lanet olası bu yalnızlık ..

Darkpain

Grandmaster
*

Üye No: 6459

Kayıt tarihi 05 Kasım 2008,21:57:48

Açtığı Konular:1
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : 23 Temmuz 2008,01:27:11 »

Atatürk'ün o dönem Lenin'le bazı münasebetleri olmuştur. Çünkü Çarlık Rusyasi yerine bolşevik bir Rusyayi Türkiye çıkarlari açısından daha uygun görmüştür. Ki bolşeviklerin düşünceleri o dönemde Türkiyenin lehine olacak şeylerdi. Emperyalist emelleri reddeden, gürcistana da bolşevikligi getirmeyi amac edinen bir siyasi düsünceleri vardi. Atatürk de hem bunlarin etkisi hem de Türkiyenin doğusunu güvence almak istemiyle bolşeviklerle ikili ilişkiler icine girmiş kısa süre sonrada bunlarin sonucu olarak doğu sınırımızı tamamen güvence altina almişizdir. Simdi bunlara bakarak Lenin ile Atatürk'ü müttefik yapmak bence mantıklı degildir. Çünkü onlarin savaşlari farkli idi. Lenin beyaz orduya karşı savaşti, ülkesini yabancilardan degil, Çar'ın egemenliginden kurtardı. Komünizmi Rusyaya getirip daha kurdugu devleti yönetemeden öldü. Yani o devrim yapti Atatürk'ün savasi ise sadece padişah'a karşı degil tüm Dünya emperyalistlerine karşı idi. Evet münasebetleri olmuştur, olmasi da normaldir fakat müttefik demek Atatürk'e ve Türk halkına hakarettir bence.

Bu imza da mahkeme kararıyla engellenmiştir.
 Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 30.10.2008 tarih ve 2008/666 nolu kararı gereği bu imza TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

This signature is also banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 30.10.2008 of 2008/666.
Darkpain

Grandmaster
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : 23 Temmuz 2008,01:59:59 »

LinkinPark'la Iron Maiden'a düet yaptirtmiş olursun Ya da Ville Valo D.t'ye solist olur.

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 30.10.2008 tarih ve 2008/666 nolu kararı gereği bu imza TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

This signature is also banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 30.10.2008 of 2008/666.
Darkpain

Grandmaster
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : 23 Temmuz 2008,02:06:42 »

Diyebilirim, cünkü birisinin yaptigi devrim kanli olmuştur(kendi insaninin kanından bahsediyorum). Bir sürü Rus ölmüştür, yönetimi boyunca da bir sürü baski ortami oluşturulmuştur. Hatta ki bir çok Türk kavmi sibiryanin ücra köşelerine sürülmüştür. Çarlik yanlisi olanlarin yönetim kadrosu kurşuna dizilmiş alt kadrosu da ezilmiştir. Atatürk'ün yaptiklari arasinda bu yoktur. Ki dedigim gibi Atatürk'ün (daha doğrusu Türk halkının) savasi emperyalist devletlere karşı idi. Istanbul hükümeti de sadece bunlarin yaninda olan bir figürandi. Rusya'nın olaylari ise tamamen farkli idi.

Darkpain

Grandmaster
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : 23 Temmuz 2008,02:16:27 »

Rus tarihi bu olaylari gizleyemedi ama Türkler süper şekilde gizledi, lay lay lom olarak gösterdi herkese di mi ? Kurtuluş savasi döneminde bile olsa oldukça adaletli davranilmaya calişilmiştir. Istiklal mahkemeleri ne kadar da kararlari genel itibariyle idam yönünde olsa da en azindan bir yargilama süreci yaşanmiştir. Bolşevik ihtilalini biraz oku sonrasinda neler yaşandigini araştir ondan sonra farkin büyüklügünü kücüklügünü konuşuruz.
Ki o yüzden mi tüm dünya Lenin'i sevmez, Rusya da bile heykelleri ayaklar altina alinirken Atatürk tüm Dünyada büyük bir saygi ile anilir ?

BlooDWaRd

Forum Yöneticisi
Expert
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : 23 Temmuz 2008,09:56:20 »

Rus tarihi bu olaylari gizleyemedi ama Türkler süper şekilde gizledi, lay lay lom olarak gösterdi herkese di mi ?

Keşke gizlenmeseydi de bu duruma düşmeseydik bugün. Lay lay lomun acı meyvelerini yiyiyoruz bugün (:

kalbiniz yok demektir.
aklınız yok demektir.
Darkpain

Grandmaster
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : 23 Temmuz 2008,10:39:44 »

ilginc teoriler üretmek, tarihe farkli bakış acılari getirmeye calişmak güzel,zevkli de bahsettigimiz yillar 1920 o dönemde tüm Dünyanin gözü Türkiye üzerinde hatta birakin gözünü 1 ayaklari Türkiyede. Sizce bişeyleri gizleyebilmek o kadar basit mi ? Ki sevr gibi bir antlaşmaya imza atmişsin, attigin her adimi denetleyen milyon tane kişi var.Ki dişarıdan seni izleyecek insanlara bile gerek yok. Ilk meclis öyle sadece Atatürk yanlisi insanlardan oluşmuyordu. Halen halkın destegini cekebilmek,onlara daha kolay ulaşabilmek icin halkin gözünde degeri olan insanlardan oluşmuştu bunlarin da geneli mollalar ve toprak ağalari idi. Bir cok konuda Atatürk'e muhalefet ettiler. Hatta ki sakarya savaslari döneminde ordunun sakaryanin gerisine cekildigi yunanlilarin eskişehirin içlerine kadar girdigi ankaraya yaklaştigi haberi geldiginde bu muhalefer Enver paşa'nın Rusyadan kendi ordusu ile Türkiyeye gelip iktidari ele geçirmesi icin bile calişmalarda bulunmuştur.Ki zaten elde yok avucta yok. Mermi,top,tüfek yapabilmek için tarihi eserlerdeki demirleri eritiyorsun. Gelmiş alengirli oyunlar peşindesin. Ben herşey çok masum oldu, kimseye dokunulmadi,burnu bile kanamadi demiyorum. Ama bolşevik ihtilali ile yakından uzaktan alakasi olamaz diyorum.

Bugun Lenin'le ayni kareye koyarlar, yarin Stalin'le sonra Mussolini,Hitller,Che,Mahir Çayan bilmem ne bilmem ne bunlar yanli yapilan şeylerdir. Dikkat ederseniz zaten pankarti taşiyan grup Halkın Kurtuluşu partisi yani olaya komünist bir taraf katmak isteyen bir grup. Atatürk Beşiktaşliydi,fenerliydi,galatasarayliydi,karşıkayasporluydu demek gibi bir şey bu. Önce bir taraf Atatürk ismini putlaştirdi,şimdi de rant araci yapilmaya calişiliyor.

Ayrica o dönemde ne katliamlar yapilmiş, kimler gizli kapakli yok edilmiş biraz anlatabilir misiniz ? Belki farkli birşeyler öğrenebiliriz.

BlooDWaRd

Forum Yöneticisi
Expert
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : 23 Temmuz 2008,10:55:11 »

Lenin ile aynı kareye konulması konusunda sonuna kadar haklısın darkpain.

Ama Ali nin dediği de doğru. En basitinden rahmetli dedemden örnek vereyim. O devrimimiz zamanında insanlara gerçekten kötü davranılmış. Dedem köyden fes ile çıkardım şehir merkezine gelmeden şapka giyerdim dermiş. O Osmanlı fesini askerler ayaklarının altlarına alıp bir güzel ezerlermiş çünkü. Tamam yasak haklısınız doğrudur, ama böyle mi yapmak gerekirdi ? Yemin ediyorum evden Kuran-ı Kerim leri toplamışlar. Okumak bile yasakmış. Direnenlere ceza.. İşte bunların sonuçları olarak şimdi gündemde olan türban vs olayını yaşıyoruz diye düşünüyorum.

kalbiniz yok demektir.
aklınız yok demektir.

Taglar:
Konunun  Googledeki yeri

ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı

Anahtar Kelimeler: ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı Dosyası, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı Belgesi, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı Programı, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı Oyunları, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı Download, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı Resimleri, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı Hikayeleri, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı Haberleri, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı İndir, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı Yükle, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı Videosu, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı Arşivi, ADD Mitinginde Lenin şoku yaşandı Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Etiketler
GoogleTagged: lenin masum

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Sehrimetal
Yasal uyarı
Bu site Trstudent ile ayni hostta barındırılmaktadır.
Topsites || Vampirland || Tattoo || Online Satış || E-Nasil || Diziyorum.org ||
SehriMetalThe ultimate MetalToplist Toplist Bira Darksites

Link değişimi,reklam ve diğer önerileriniz, şikayetleriniz için iletişim sayfamızı kullanın!

Wap || Wap2 || İmode || Sitemap || Rss || Arsiv || Sitemap2 || In english || SehriMetal Blog || Son Konular|| Sitemap3