..::sagu::.. ..::sagu::.. | ..::sagu::.. Rock Metal Müzik | ..::sagu::.. Diskografi,biyografi | ..::sagu::.. indir, download | ..::sagu::.. dinle|
Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt
Diziyorum.Org - Dizi izlemenin Keyfine varın
Diziyorum.Org'da online Dizi-Film izle

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ..::sagu::..  (Okunma Sayısı 207 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lunatic roque

Journeyman
*

Üye No: 54

Kayıt tarihi 22 Temmuz 2007,11:36:00

Açtığı Konular:78
Üyelik Bilgileri
« : 24 Temmuz 2007,14:01:05 »

Sagu 1992 yılında İstanbul'da kuruldu.1992-1995 yılları arasında amatör calışmalar yapan grup 1995 yılından sonra black metal yapmaya başladılar.Grup ilk konserini 4 ocak 1998 de verdi ve olumlu eleştiriler aldı.Yine 98 yılı içersinde 3 konsere daha cıkan grup albüm kaydı için stüdyoya kapandı,ve 98 yılının sonunda kayıtlar tamamlandı.99 yılı içersinde grup elemanlarının askere gitmesi grup çalışmalarına 2 yıl kadar ara verdi.2001 yılının ocak ayında grup elemanlarının askerden dönerek grubun tekrardan toparlanmasıyla 99 yılında yapmış olduları stüdyo kaydını prodüksiyonunu tamammen kendilerini üstlenerek kendi adlarını verdikleri albümlerini CD formatında piyasaya sürdüklerini sundular.1 intro 1outro 6 parcadan ve konsept bir hikayeden oluşan albümde calan grup kadrosu şu şekildeydi :
ERDEM:GİTAR
GÖKHAN:BAS/VOKAL
UĞUR:KLAVYE
SERDAR: DAVUL
1999-2001 yılları arasında askerlik sebebiyle calışmalarına ara veren grupta , 2001 yılı içersinde HAKAN kişisel sorunarı sebebiyle müziği bıraktı ve gruptan ayrıldı.2001-2003 yılları arasında çalışmalarını daha yavaş bir şekilde sürdüren grup elemanları 2003 yılalrı arasında bir konsere daha cıktılar.aynı yılın sonunda MELİH gruba KLAVYECİ olarak katıldı ve 2004 yılı içersinde de UĞUR ve GÖKHAN kendi istekleriyle gruptan ayrıldılar.Bunun ardından bir süre eleman arayışı ile vakit harcayan gruba son olarak nefastum grubundan ERTUNÇ vokalist olarak,Moribund Oblivion grubundan Duyguda bası olarak gruba katıldılar.ve son kadro oluştu. grubun son kadrosu şöyledir:
ERTUNÇ:VOKAL
ERDEM:GİTAR
DUYGU:BAS
MELİH:KLAVYE
SERDAR: DAVUL
yeni kadrosuyla çalışmalarına hız veren grup 1 yıl içersinde 2.stüdyo kaydını cıkarmayı ve bunu kaliteli konserler ile desteklemeyi hedefliyor.

gölgeler seni hiç yanıltmasın...gözyaşlarına hakim olabilirsin....hepimiz lanetlendik zaten...
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: ..::sagu::..
« Posted on: 04 Aralık 2008,01:39:22 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: ..::sagu::.. mp3, ..::sagu::.. indir, ..::sagu::.. diskografi, ..::sagu::.. biyografi, ..::sagu::.. download, ..::sagu::.. mp3 indir, ..::sagu::.. resimleri, ..::sagu::.. haberleri, ..::sagu::.. yükle, ..::sagu::.. videosu, ..::sagu::.. discography,..::sagu::.. rapidshare,..::sagu::.. albüm,..::sagu::.. lyrics,..::sagu::.. dinle

Taglar:
Konunun  Googledeki yeri

..::sagu::..

Anahtar Kelimeler: ..::sagu::.. Dosyası, ..::sagu::.. Belgesi, ..::sagu::.. Programı, ..::sagu::.. Oyunları, ..::sagu::.. Download, ..::sagu::.. Resimleri, ..::sagu::.. Hikayeleri, ..::sagu::.. Haberleri, ..::sagu::.. İndir, ..::sagu::.. Yükle, ..::sagu::.. Videosu, ..::sagu::.. Arşivi, ..::sagu::.. Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Sehrimetal
Yasal uyarı
Bu site Trstudent ile ayni hostta barındırılmaktadır.
Topsites || Vampirland || Tattoo || Online Satış || E-Nasil || Diziyorum.org ||
SehriMetalThe ultimate MetalToplist Toplist Bira Darksites

Link değişimi,reklam ve diğer önerileriniz, şikayetleriniz için iletişim sayfamızı kullanın!

Wap || Wap2 || İmode || Sitemap || Rss || Arsiv || Sitemap2 || In english || SehriMetal Blog || Son Konular|| Sitemap3