Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Agalloch - Ashes Against The Grain Albüm Kritiği  (Okunma Sayısı 89 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sehr-i Metal

Grandmaster
*

SehriMetal Puanı: +7/-0

Üye No: 50

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,00:00:00

Açtığı Konular:164
Üyelik Bilgileri WWW
« : 21 Temmuz 2008,02:02:07 »

Agalloch - Ashes Against The Grain Albüm Kritiği

Parçalar :
1. Limbs
2. Falling Snow
3. This White Mountain on Which You Will Die
4. Fire Above, Ice Below
5. Not Unlike the Waves
6. Our Fortress Is Burning... I
7. Our Fortress Is Burning... II - Bloodbirds
8. Our Fortress Is Burning... III - The Grain

Ne zaman bir albüm çıkarsalar bunun tarzı ne olacak diye merakla bekleyen dinleyicilerine 2006 albümü de süpriz yarattı.Ashes Against The Grain albümü ile. Sound bir önceki albüm The Mantle’a göre oldukça  sert ki bunu dinleyenler bilir sadece =). Hiç dinlemeyip The Mantle albümünü dinleyenler çok soft doom'un dibine vurmuş derler.Ancak The Mantle’daki tüm ekipman aynı olup kişilerde bir değişim yaşanında tarz olarak sertleştiler ve ne ararsan allah ne verdiyse yardırmış babalar. Black'inden doom'una her bok var. Cevahir gibi aq.
  İlk şarkı Limbs albüme ısındırıyor bu şarkı için agalloch için tam bir prograssive and prograssive diyebiliriz. İçerisinde Doom Metal ve Black Metali barındırbilen kimsenin duymasını istemediğimiz grubumuz bu parçada mükemmel bir girişle insanı alıkoyuyor diğer şarkılara geçesin gelmiyor. Neyse ben geçeyim bari 2. parçaya.
Falling Snow bize Brave Murder Day dönemi Katatonia’yı anımsatıyor ama sanmayın kopya babalar yapmış bir bildikleri var . John Anderson gitarın tabiri caizse tellerini eritiyor solosu olsun şovları olsun.
This White Mountain on Which You Will Die bir geçiş efekti diyebiliriz ve ardından albümün en kral bence slow soft ağır parçalarından ki bir önceki albümden esinlenmiş olsalar gerek Fire Above, Ice Below başlıyor .
Not Unlike The Waves grubun ilk kliplerini çektiği şarkı allah allah diyorum bişi demiyorum tam bizim sitelik parça diyorum arkadaşlar doom black  derken bu parçada da folk metal yapıyor babalarımız ki bana göre albümün en kral parçalarından birisi. bakın uyarıyorum parçaların isimlerini aklımda tutamıyorum sonradan bana sormayın zkrm belanızı . Bu kral parçanın ardından
Our Fortress Is Burning parçası geliyor ki bu kendi başına bir albüm zaten bildiğin black rose immortal gibi bir parçadan 3 parça çıakrtabilirsiniz önce kral bir giriş sonra 2. bölümde doom metal yapıyor daha sonraki en son 3. bölümünde ise ambient'e kayan bir tarz sarıyor insanları. Bana göre 2006 yılının en kral albümüdür patlama yapmıştır ki benim en sevdiğim albümlerinden birisidir.
Dikkat Fazla dinlemeyin discografi kritiği istersiniz sonra ..

İyi Forumlar

Sehrimetal Blog
Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sehrimetal Myspace
www.myspace.com/sehrimetal

Sehrimetal LastFm

Sehrimetal Facebook

Bana Kimse Rep mi neyse + vermesin uğurlu sayım 7 !!!
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Agalloch - Ashes Against The Grain Albüm Kritiği
« Posted on: 21 Ağustos 2008,04:08:48 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Agalloch - Ashes Against The Grain Albüm Kritiği mp3, Agalloch - Ashes Against The Grain Albüm Kritiği indir, Agalloch - Ashes Against The Grain Albüm Kritiği diskografi, Agalloch - Ashes Against The Grain Albüm Kritiği biyografi, Agalloch - Ashes Against The Grain Albüm Kritiği download, Agalloch - Ashes Against The Grain Albüm Kritiği mp3 indir, Agalloch - Ashes Against The Grain Albüm Kritiği resimleri, Agalloch - Ashes Against The Grain Albüm Kritiği haberleri, Agalloch - Ashes Against The Grain Albüm Kritiği yükle, Agalloch - Ashes Against The Grain Albüm Kritiği videosu, Agalloch - Ashes Against The Grain Albüm Kritiği discography,Agalloch - Ashes Against The Grain Albüm Kritiği rapidshare,Agalloch - Ashes Against The Grain Albüm Kritiği albüm,Agalloch - Ashes Against The Grain Albüm Kritiği lyrics,Agalloch - Ashes Against The Grain Albüm Kritiği dinle
мєLaηćhσLia

& DєaтhмєLaηćhσLγ
Moderator
Expert
*

SehriMetal Puanı: +6/-0

Üye No: 35

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,13:19:00

Açtığı Konular:144
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 21 Temmuz 2008,03:37:44 »

Sehr-i metal daha n ister guzel anlatmissin albumu moruk parmagina klavyene saglik

Taglar:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Etiketler
GoogleTagged: degisim mantle tarzi

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Sehrimetal
Yasal uyarı
Bu site Trstudent ile ayni hostta barındırılmaktadır.
Topsites || Vampirland || Tattoo
SehriMetalThe ultimate MetalToplist Toplist http://www.toplist.metalcentre.com/Bira Darksites Rock Toplist  | Rock & Metal Müzik Siteleri

Link değişimi,reklam ve diğer önerileriniz, şikayetleriniz için iletişim sayfamızı kullanın!

Wap || Wap2 || İmode || Sitemap || Rss || Arsiv || Sitemap2 || In english || SehriMetal Blog || Son Konular||
eXTReMe Tracker