ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... | ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... Rock Metal Müzik | ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... Diskografi,biyografi | ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... indir, download | ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... dinle|
Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt
Diziyorum.Org - Dizi izlemenin Keyfine varın
Diziyorum.Org'da online Dizi-Film izle

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz.....  (Okunma Sayısı 1690 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
.:BlackcinnetkaR:.

Expert
*

Üye No: 661

Kayıt tarihi 13 Nisan 2008,23:32:49

Açtığı Konular:26 Kahr'ı_Derûn

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : 21 Haziran 2008,22:30:25 »

ben memnunum hajı ama piyasa şerefsiz gruplar para kazanamıyor üstüne para veriolar
albüm yapabilmek için
yerli gruplarda
Black Omen
Episode 13
Raven Woods
Crossfire
Sagaris
Sarcophagus
Moribund Oblivion
Cıdesphere
Cenotaph (yurtdışında her brutalfest lerde göreblirsiniz medar'ı-iftÎharımız)
ben bu grupları çou yabancı gruba deişemem

& Nera

Beni hep gülerken görürsünüz
Gülüşlerim,acılarımın ve gözyaşımın maskesidir

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz.....
« Posted on: 04 Aralık 2008,03:07:50 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... mp3, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... indir, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... diskografi, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... biyografi, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... download, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... mp3 indir, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... resimleri, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... haberleri, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... yükle, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... videosu, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... discography,ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... rapidshare,ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... albüm,ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... lyrics,ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... dinle
Shateiel

Apprentice
*

Üye No: 933

Kayıt tarihi 14 Haziran 2008,00:51:24

Açtığı Konular:2
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : 22 Haziran 2008,00:09:17 »

Ülke olarak rock ve metal dünyasındaki yerimiz..Hmm..Çok iyi bir yerde değiliz evet ama bir yerdeyiz bence.Bizde de metal müziği hakkıyla yapan gruplar var.Yabancı metal gruplarından çok daha iyi yapan gruplarımız var.(Bkz.yukarıdaki arkadaş örnekler vermiş.)
Tabii ki dünyada çok daha iyi bir yere gelmeyi istiyoruz Türk metal müziği adına.Ancak ben bu 'dünyada tanınmamak'tan pek de rahatsız değilim.

Hiçbir yere gidiyoruz..Bütün yollar hiçbir yere çıkıyor..
Shateiel

Apprentice
*

Üye No: 933

Kayıt tarihi 14 Haziran 2008,00:51:24

Açtığı Konular:2
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : 22 Haziran 2008,13:44:31 »

Yabancı kıytırık metal gruplarından çok daha iyi yapan Türk gruplarını zaten dinliyoruz.Kalitelisini dinliyoruz biz.'Türklerden daha iyi metal müzik yapanları dinlemeyelim,hayır asla,Türk olmayanları dinlemeyelim' anlamına gelmiyor bu.Bana getirin yerli bir Katatonia'yı,Katatonia'dan daha çok dinleyeyim.(Bkz.'daha çok',Katatonia'yı hiç dinlemeyeceğim anlamına gelmiyor.)
Yerli gruplarımız tabii ki dünyada iyi bir yere gelmek istiyorlar fakat 'ben' rahatsız değilim dünyaca tanınmış olmamalarından.Kim bilir belki dünyada tanınınca büyüye kapılıp işlerini yapamayacaklar,belki de daha çok hırslanıp, kendilerinden daha iyi yapanları görüp,özenip çok daha iyi bir yere gelecekler...

Hiçbir yere gidiyoruz..Bütün yollar hiçbir yere çıkıyor..

Expert
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : 22 Haziran 2008,17:54:16 »

yukarda bahsettiklerimin haricinde Pentagramı zaten sölememe gerek yok adamlar 56 ülkede tanınıyor ve seviliyor zaten

& Nera

Grim Reaper

Journeyman
*

Üye No: 669

Kayıt tarihi 16 Nisan 2008,14:04:03

Açtığı Konular:16
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : 22 Haziran 2008,18:03:46 »

rock metal müzik adına gayet başarılı gruplarımız var ama sahip çıkmasını bilmiyoruz işte.biz desteklersek çok daha iyi yerlerde olacaklarıına inanıyorum...

Expert
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : 22 Haziran 2008,18:06:59 »

rock metal müzik adına gayet başarılı gruplarımız var ama sahip çıkmasını bilmiyoruz işte.biz desteklersek çok daha iyi yerlerde olacaklarıına inanıyorum...
allahına kurban +1

& Nera

Donnie_Darko

Expert
*

Üye No: 18

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,20:49:00

Açtığı Konular:343
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : 23 Haziran 2008,02:02:10 »

yukarda bahsettiklerimin haricinde Pentagramı zaten sölememe gerek yok adamlar 56 ülkede tanınıyor ve seviliyor zaten

Almora ülkemizden çok Japonya ve birkaç ülkede tanınıyor ve bizden daha çok kıymetleri biliniyor oralarda.. Bizim için büyük bir kayıp ve ayıp.. İşte böyle böyle soğutuyoruz gruplarımızı müzikten..

Asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir pâye, kavuk sallamayınca,
Kürsî-i liyakat pezevenk, puşt olanandır!
NightCrawLer

Sürüngen
Expert
*

Üye No: 25

Kayıt tarihi 07 Haziran 1985,00:00:00

Açtığı Konular:64
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : 24 Haziran 2008,02:16:42 »

Almora ülkemizden çok Japonya ve birkaç ülkede tanınıyor ve bizden daha çok kıymetleri biliniyor oralarda.. Bizim için büyük bir kayıp ve ayıp.. İşte böyle böyle soğutuyoruz gruplarımızı müzikten..

benim anlamadıgım neden kayıp ve ayıp neden sahip çıkmak zorundayız anlamıyorum.Anladığım adam sırf türk olduğu için desteklemeliysem bana gelmez istediği kadar kaliteli olsun bana hitap etmeli.Bir Element desen desteklerim adamlar oldukları yerden fazlasını hakediyo ama sevmediğim bi grup ise beni alakadar etmez.yanlış anladıysam düzeltin

acıma yetime döner koyar nırınım nırınım...
Donnie_Darko

Expert
*

Üye No: 18

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,20:49:00

Açtığı Konular:343
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : 24 Haziran 2008,17:48:48 »

Yanlış anlamışsın.. Otu b*ku destekleyelim diye bi iddaamız yok.. Kaliteli grupları desteklersek yeterli zaten.. Herkes sevdiği grubu desteklese ortada engel kalmıcak..

Asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir pâye, kavuk sallamayınca,
Kürsî-i liyakat pezevenk, puşt olanandır!

Taglar:
Konunun  Googledeki yeri

ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz.....

Anahtar Kelimeler: ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... Dosyası, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... Belgesi, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... Programı, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... Oyunları, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... Download, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... Resimleri, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... Hikayeleri, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... Haberleri, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... İndir, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... Yükle, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... Videosu, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... Arşivi, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... Albümü,
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: