Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar

Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz.....  (Okunma Sayısı 1218 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
мєLaηćhσLia

& DєaтhмєLaηćhσLγ
Moderator
Expert
*

SehriMetal Puanı: +7/-0

Üye No: 35

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,13:19:00

Açtığı Konular:148
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #30 : 04 Mart 2008,10:10:09 »

Disarda yasayan biri olarak Dune kadar Tr'deki rock ve metal gruplarini pek tanimiyordum yavas yavas kendilerini gosterdiklerine inaniyorum hor gormek bence dogru degil aksine destek vermeli diye dusunuyorum birgun eminim dogru cizgiyi yakalayacaklardir.Neden bizimde disarda taninan gruplarimiz olmasin... (Keske begendigim bikac grubu yakindan izleme imkanim olsa..)
« Son Düzenleme: 04 Mart 2008,10:28:37 Gönderen: Cansu » Logged

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz.....
« Posted on: 22 Ağustos 2008,00:26:30 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... mp3, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... indir, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... diskografi, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... biyografi, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... download, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... mp3 indir, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... resimleri, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... haberleri, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... yükle, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... videosu, ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... discography,ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... rapidshare,ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... albüm,ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... lyrics,ülke olarak rock we metal dünyasındaki yerimiz..... dinle
DєaтhмєLaηćhσLγ

& мєLaηćhσLia
Grandmaster
*

SehriMetal Puanı: +7/-2

Üye No: 34

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,12:09:00

Açtığı Konular:499 Death,Come Near Me !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : 05 Mart 2008,02:13:56 »

Bu memleketten cacık olmaz bırak
bu gidişle yakında rock gruplarını vatan haini ilan ederler recm ederler filan yakındır

I this world of pain I am better of dead!
Give me love, or give me... death!

O Death, come near me!
I have summoned you!
Eyehategod

hücum borusu
Expert
*

SehriMetal Puanı: +10/-1

Üye No: 24

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,22:22:00

Açtığı Konular:78 lets talk about nothin...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : 05 Mart 2008,04:07:30 »

bu dışarda tanınma olayı aslında o kadar da önemli bişi değil belkide... nedir ki yani tanımasınlar arkadaş pentagramı,soul sacrificeı,whisky'i..nolmuş yani biz biliyoruz seviyoruz böle kalsa daha güzel değil mi...bize özel...

мєLaηćhσLia

& DєaтhмєLaηćhσLγ
Moderator
Expert
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : 05 Mart 2008,08:51:07 »

Ben o gruplarin sizin gibi dusundugunu sanmiyorum her muzisyen daha iyisini yapmak daha ileriye gitmek ister Tr'de bence bu sınırlı bi durum neden disari acilmasinlar taninmasinlar daha basarili olmasinlar... bize ozel kalsa demissiniz onlara o olanagi siz sunun size ozel kalsin o zaman Bu arada alide iyi bi noktaya deginmis Tr'de bu tarz muzigin onunu kesen cok olur...Bunlar sadece benim fikirlerim...

Eyehategod

hücum borusu
Expert
*

SehriMetal Puanı: +10/-1

Üye No: 24

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,22:22:00

Açtığı Konular:78 lets talk about nothin...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : 07 Mart 2008,09:04:57 »

underground denen bir olay var...ve bu akımı türkiyede hala sürdüren insanlar var...örneğin ''UÇK grind''... size uçk tanjunun bir yazısını kopyalıyorum.

"bu bir yazıdır. ve bu yazı türkiye’deki underground extreme müzik piyasasına ithaf edilmiştir. 90lı yılların başında türkiye’de avrupa’nın birçok ülkesinde olmadığı kadar ateşli bir underground akım vardı.bu sihirli ortamın formulünü tam olarak bilemesek de başlıca sebepleri mainstream grupların bu ülkeye çok az ugraması ve punk, metal, hardcore grupları ve dinleyicisi beraber takılmaktan zevk alması ve dayanışma içinde olması bunların başında gelmekteydi

deathroom, asafated, radical noise, f.d.c, obscurity, wichtrap, undermost, turmoil ve bir çok grup daha gitanes, roots, flatline gibi mekanlarda inanılmaz konserler verdı. headbang, pogo, stage dive bu konserleri özetleyenen mantıklı kültür fizik hareketleri idi. konserlerden sonra ise herkes sabırsızlıkla sıradaki hafta sonunu beklerdi. bu mükemmel günlerin sona ermesi ve bu underground ateşinin sönmesi bir dönemin sonumuydu ya da birşeylerin degişmesimiydi tam bilemiyorum ama şu bir gerçek ki bundan sonra kaybolan olgunun adı ruh’tu.

evet bugüne baktıgımızda ülkemize her ay eskilerde rüyamızda bile göremedigimiz bir sürü grubu canlı izleme imkanına sahibiz. peki bu nasıl gerçekleşiyor? tabii ki profesyonel ilşkiler içinde. organizatör grubun fiyatını alır, gelecek kişi sayını hesaplar(tahmin eder) ve buna göre karını hesaplayıp ya tamam ya devam der!yani herşey banka hesapları arasında dönen bir döngüden ibaret. bizler uçk grind olarak bu döngünün uzagında olmak isteyen bir grubuz. amacımız ve hedefimiz tıpkı 90li yıllarda oldugu gibi o ateşli underground ortamı tekrar alevlendirmek. bu bayrağı elimize aldık ve tekrar bilinçli bir jenerasyonla bu yolda yürümek istiyoruz. birbirine saygı duyan gruplar, seyirciler ve küçük sahnelerde o yıkıcı güce sahip ruhu tekrar yaşatmak istiyoruz. bugüne kadar attığımız her adım, yaptığımız her konser bu amaç uğrunaydı ve gelecekte de bu yönde olacak!!!

internet çağı öncesi flyerlarda yazdığı gibi:
support the underground !!!"

мєLaηćhσLia

& DєaтhмєLaηćhσLγ
Moderator
Expert
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #35 : 07 Mart 2008,09:33:59 »

Umarim dedikleri gibi olur her ne kadar ben bunun olabilecegine inanmasamda...Ucbes insanin destegiyle olacak seyler degil bunlar dedikleri yil 90 simdi 2008 cokseyler degisti cok farkli bakis acilari gelisti kolay gelsin diyorum...

.:BlackcinnetkaR:.

Expert
*

SehriMetal Puanı: +0/-0

Üye No: 661

Kayıt tarihi 13 Nisan 2008,23:32:49

Açtığı Konular:11 Kahr'ı_Derûn

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : 21 Haziran 2008,22:30:25 »

ben memnunum hajı ama piyasa şerefsiz gruplar para kazanamıyor üstüne para veriolar
albüm yapabilmek için
yerli gruplarda
Black Omen
Episode 13
Raven Woods
Crossfire
Sagaris
Sarcophagus
Moribund Oblivion
Cıdesphere
Cenotaph (yurtdışında her brutalfest lerde göreblirsiniz medar'ı-iftÎharımız)
ben bu grupları çou yabancı gruba deişemem

& Nera

Beni hep gülerken görürsünüz
Gülüşlerim,acılarımın ve gözyaşımın maskesidir
Shateiel

Apprentice

Üye No: 933

Kayıt tarihi 14 Haziran 2008,00:51:24

Açtığı Konular:2
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : 22 Haziran 2008,00:09:17 »

Ülke olarak rock ve metal dünyasındaki yerimiz..Hmm..Çok iyi bir yerde değiliz evet ama bir yerdeyiz bence.Bizde de metal müziği hakkıyla yapan gruplar var.Yabancı metal gruplarından çok daha iyi yapan gruplarımız var.(Bkz.yukarıdaki arkadaş örnekler vermiş.)
Tabii ki dünyada çok daha iyi bir yere gelmeyi istiyoruz Türk metal müziği adına.Ancak ben bu 'dünyada tanınmamak'tan pek de rahatsız değilim.

Hiçbir yere gidiyoruz..Bütün yollar hiçbir yere çıkıyor..
мєLaηćhσLia

& DєaтhмєLaηćhσLγ
Moderator
Expert
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #38 : 22 Haziran 2008,13:26:42 »

Yabancı metal gruplarından çok daha iyi yapan gruplarımız var.(Bkz.yukarıdaki arkadaş örnekler vermiş.)
Tabii ki dünyada çok daha iyi bir yere gelmeyi istiyoruz Türk metal müziği adına.Ancak ben bu 'dünyada tanınmamak'tan pek de rahatsız değilim.

O zaman birakin disardaki gruplarin muziklerini dinlemeyi turk gruplarini dinleyin v onlarin gelismesine destek olun...

Shateiel

Apprentice

Üye No: 933

Kayıt tarihi 14 Haziran 2008,00:51:24

Açtığı Konular:2
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : 22 Haziran 2008,13:44:31 »

Yabancı kıytırık metal gruplarından çok daha iyi yapan Türk gruplarını zaten dinliyoruz.Kalitelisini dinliyoruz biz.'Türklerden daha iyi metal müzik yapanları dinlemeyelim,hayır asla,Türk olmayanları dinlemeyelim' anlamına gelmiyor bu.Bana getirin yerli bir Katatonia'yı,Katatonia'dan daha çok dinleyeyim.(Bkz.'daha çok',Katatonia'yı hiç dinlemeyeceğim anlamına gelmiyor.)
Yerli gruplarımız tabii ki dünyada iyi bir yere gelmek istiyorlar fakat 'ben' rahatsız değilim dünyaca tanınmış olmamalarından.Kim bilir belki dünyada tanınınca büyüye kapılıp işlerini yapamayacaklar,belki de daha çok hırslanıp, kendilerinden daha iyi yapanları görüp,özenip çok daha iyi bir yere gelecekler...

Hiçbir yere gidiyoruz..Bütün yollar hiçbir yere çıkıyor..

Expert
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : 22 Haziran 2008,17:54:16 »

yukarda bahsettiklerimin haricinde Pentagramı zaten sölememe gerek yok adamlar 56 ülkede tanınıyor ve seviliyor zaten

& Nera

bLack

Apprentice

SehriMetal Puanı: +1/-0

Üye No: 669

Kayıt tarihi 16 Nisan 2008,14:04:03

Açtığı Konular:5
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : 22 Haziran 2008,18:03:46 »

rock metal müzik adına gayet başarılı gruplarımız var ama sahip çıkmasını bilmiyoruz işte.biz desteklersek çok daha iyi yerlerde olacaklarıına inanıyorum...

Expert
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : 22 Haziran 2008,18:06:59 »

rock metal müzik adına gayet başarılı gruplarımız var ama sahip çıkmasını bilmiyoruz işte.biz desteklersek çok daha iyi yerlerde olacaklarıına inanıyorum...
allahına kurban +1

& Nera

Donnie_Darko

Master
*

Üye No: 18

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,20:49:00

Açtığı Konular:344
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : 23 Haziran 2008,02:02:10 »

yukarda bahsettiklerimin haricinde Pentagramı zaten sölememe gerek yok adamlar 56 ülkede tanınıyor ve seviliyor zaten

Almora ülkemizden çok Japonya ve birkaç ülkede tanınıyor ve bizden daha çok kıymetleri biliniyor oralarda.. Bizim için büyük bir kayıp ve ayıp.. İşte böyle böyle soğutuyoruz gruplarımızı müzikten..

Asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir pâye, kavuk sallamayınca,
Kürsî-i liyakat pezevenk, puşt olanandır!
мєLaηćhσLia

& DєaтhмєLaηćhσLγ
Moderator
Expert
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #44 : 23 Haziran 2008,03:14:06 »

Turk gruplarini ben daha yeni yeni tanimaya basladim oncesinde pek bilmiyordum ama ogrendikce goruyorumki buyuk bi caba icerisindeler v onlari tebrik ediyorum kendi adima , anlatmak istedigim herzaman yabanci meraki olmasi Turk gruplarimizin ilerlemesine  engel oldugudur ben isterimki yine kendi adima konusuyorum onlari bulundugum ulke dahil diger ulkelerdede duyabilmek..

Taglar:
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: