Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: A.B.D BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRI(MI?)  (Okunma Sayısı 30 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BlooDWaRd

Forum Yöneticisi
Expert
*

SehriMetal Puanı: +3/-0

Üye No: 870

Kayıt tarihi 05 Haziran 2008,20:45:05

Açtığı Konular:86 Dimebag Darrell

Üyelik Bilgileri
« : 18 Temmuz 2008,20:13:51 »

yalçın hoca için başka bi başlık açmayı planlıyorum ama şimdilik araştırmalarım sürüyor..yalçın hoca 80 darbesin 5 yıl önceden görmüş bir teorisyen o dönemde şimdiki gibi ne saçmalıyor bu adam dediler ama 80de darbeyi yedik....
bloodward adamların yapması gereken bu diyor içeri kaçmak ozaman orda badigart bulundurmanın ne anlamı war yeterince göwde gösterisi yapıyor bu adamlar zaten

Ayrıca o başlıkları açta ben de bu rezilliği ekleyeyim (((:

Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Eğer 20 yaşındaysanız ve hala bir sosoyalist değilseniz,
kalbiniz yok demektir.
Eğer 40 yaşındaysanız ve hala kapitalist değilseniz,
aklınız yok demektir.
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: A.B.D BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRI(MI?)
« Posted on: 08 Eylül 2008,00:49:47 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: A.B.D BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRI(MI?) mp3, A.B.D BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRI(MI?) indir, A.B.D BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRI(MI?) diskografi, A.B.D BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRI(MI?) biyografi, A.B.D BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRI(MI?) download, A.B.D BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRI(MI?) mp3 indir, A.B.D BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRI(MI?) resimleri, A.B.D BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRI(MI?) haberleri, A.B.D BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRI(MI?) yükle, A.B.D BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRI(MI?) videosu, A.B.D BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRI(MI?) discography, A.B.D BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRI(MI?) rapidshare, A.B.D BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRI(MI?) albüm, A.B.D BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRI(MI?) lyrics, A.B.D BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRI(MI?) dinle
Taglar:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Sehrimetal
Yasal uyarı
Bu site Trstudent ile ayni hostta barındırılmaktadır.
Topsites || Vampirland || Tattoo || Online Satış
SehriMetalThe ultimate MetalToplist Toplist http://www.toplist.metalcentre.com/Bira Darksites Rock Toplist  | Rock & Metal Müzik Siteleri

Link değişimi,reklam ve diğer önerileriniz, şikayetleriniz için iletişim sayfamızı kullanın!

Wap || Wap2 || İmode || Sitemap || Rss || Arsiv || Sitemap2 || In english || SehriMetal Blog || Son Konular||
eXTReMe Tracker