Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Öncesi ve Sonrasıyla; JUDAS PRİEST konseri izlenimlerim!  (Okunma Sayısı 167 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Megadeth

Moderator
Expert
*

Üye No: 28

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,00:57:48

Açtığı Konular:36 Rust in Peace

Üyelik Bilgileri
« : 14 Temmuz 2008,23:05:39 »

İstanbul Heavy Metal'in Babalarını Ağırladı;JUDAS PRİEST!

Konser Öncesi;

Cuma gecesi bir arkadaştan gelen judas 'a %50 indirim haberiyle rüya başlıyordu.Hemen doğruluğunu görmek için ntv sitesine baktım,gerçekten de haber doğruydu.Hemen soruyu cevaplayıp gönderdim.Arkasından abimize de bir bilet aldık.Para konusunu halletikten sonraki 2 gün uyuyamadım doğru dürüst.Heavy metal'in babaları istanbul'da konser veriyor ve bu konsere de gidecektik.İşte hafta sonunun güzel gideceğinin bir sinyali bu olsa gerek.

Konser günü;

Akşama doğru 5 civarında biletimizi kapı önündeki gişeden aldık ve sıraya girmeden biraz demlenmeye karar verdik.Birkaç arkadaşın en önde olduğunu fark ettim ve çağhan seslerini hiç unutamam zaten.Neyse böylesine heyecanlı bir girişten sonra en yakın yerden biraları kaptık ve konser için bekleyen sırada demleniverdik.7.30 gibi içeri girdik sanırım.En önlerde 100-150 kişi yerini almıştı bile.Biz de arkada bekleyişe koyulduk.8.30 gibi ortalarda yerimizi aldık.Ve işte Müthiş akşam başlıyordu.

Konserde;

İlk önce perdelerin aralanmasını görür görmez alkışlar kopmaya başladı..Tam sıralamayı hatırlayamıyorum ama beklediğimiz tüm şarkıları çaldılar Revolution hariç.Prophecy,Breaking The Law,Painkiller,Hell Patrol,Electric eye,metal gods,devil's child,eat me alive,meseenger of death,you've got another thing comin ve hatırlamyamadığım 1 2 şarkı daha vardı sanırım.

Özellikle painkiller'da Rob Halford'un seyirciyle iyice bütünleşip ''yee yee yeah yeah''şeklinde karşılıklı bağırtması süperdi.Rob Halford ilerlemiş yaşına rağmen çok başarılıydı.K.K.Downing,Glenn Tipton,Ian Hill ve Scott Travis'ten oluşan dev kadro biz izleyicilere unutulmaz bir heavy metal gecesi sundular.Her heavy metal severin gitmesi gereken bir konserdi.

Dip not:Judas Priest tüm zamana meydan okuyarak, Heavy Metal için mücadeleye devam ettiğini ve Heavy Metal'in babaları olduğunu herkese yeniden göstermiş oldu bu konserle.Yazacak aslında çok şey var ama kısaca izlenimlerimi aktarmaya çalıştım.

Sonuç olarak gittik,gördük ve yaşadık o coşkuyu... Smiley

Güçlüler mizanseni devam ediyor.
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Öncesi ve Sonrasıyla; JUDAS PRİEST konseri izlenimlerim!
« Posted on: 12 Ekim 2008,02:10:19 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Öncesi ve Sonrasıyla; JUDAS PRİEST konseri izlenimlerim! mp3, Öncesi ve Sonrasıyla; JUDAS PRİEST konseri izlenimlerim! indir, Öncesi ve Sonrasıyla; JUDAS PRİEST konseri izlenimlerim! diskografi, Öncesi ve Sonrasıyla; JUDAS PRİEST konseri izlenimlerim! biyografi, Öncesi ve Sonrasıyla; JUDAS PRİEST konseri izlenimlerim! download, Öncesi ve Sonrasıyla; JUDAS PRİEST konseri izlenimlerim! mp3 indir, Öncesi ve Sonrasıyla; JUDAS PRİEST konseri izlenimlerim! resimleri, Öncesi ve Sonrasıyla; JUDAS PRİEST konseri izlenimlerim! haberleri, Öncesi ve Sonrasıyla; JUDAS PRİEST konseri izlenimlerim! yükle, Öncesi ve Sonrasıyla; JUDAS PRİEST konseri izlenimlerim! videosu, Öncesi ve Sonrasıyla; JUDAS PRİEST konseri izlenimlerim! discography,Öncesi ve Sonrasıyla; JUDAS PRİEST konseri izlenimlerim! rapidshare,Öncesi ve Sonrasıyla; JUDAS PRİEST konseri izlenimlerim! albüm,Öncesi ve Sonrasıyla; JUDAS PRİEST konseri izlenimlerim! lyrics,Öncesi ve Sonrasıyla; JUDAS PRİEST konseri izlenimlerim! dinle
darth_vader83

OZ
Grandmaster
*

Üye No: 709

Kayıt tarihi 02 Mayıs 2008,05:04:56

Açtığı Konular:189
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 14 Temmuz 2008,23:29:40 »

Vayy çağhan brii süper iyi bir sürpriz olmuç gitmene sevindim (:
Mükemmel olmuş gerçekten müthiş bir olayın şahidi olarak bizim aramızda o konseri izleyen insanlarla birlikte özel bir şekilde parlıyosun kardeşim
Lann ahh yaaa ahh ulan 10 ytl daha bulabilseydim ): Böyle kaderin içine ...

Kardeşim izlenimlerini Şehrimizle paylaştığın için çok teşekkür ederiz,zihnine ve emeklerine sağlık.Bastım karmayı Wink

& Müzik & Bira & Siz Dostlarım & Şehrimetal & Anti Aşk & Florida Death Metal & Bay Area Thrash Metal & 80's Heavy Glam Hard Rock & İskandinavya Pure Black Metal & A.B.D. ve İskandinavya Progressive Metal & ''Briii'' &
& İŞTE OZ BUDUR &

Bakırköy Tayfası &

Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye olun veya Giris yapin
Lütfen Bu Yazıyı Tıklayarak Forum Kurallarını Okuyalım &

Lütfen Türkçemizi Düzgün Kullanalım &
Asafated 4 Yıl Sonra Dönüyor.Yazıyı Tıklayarak Asafated'a Ulaşın.

Gorefest Geliyor "ULAN".Yazıyı Tıklayarak Gorefest'e Ulaşalım.

Yerli Gruplarımıza Destek Olmayanlara Kafam ... ...!
www.stereopan.com
Yakında ..!!!
Donnie_Darko

Master
*

Üye No: 18

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,20:49:00

Açtığı Konular:344
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 15 Temmuz 2008,01:26:47 »

Teşekkürler kritik için Wink Bişeyi merak ettim.. Yeni albümden Nostradamus'u çaldılar mı? Sad (Büyük ihtimalle patlatmışlardır Sad )
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2008,01:27:57 Gönderen: Donnie_Darko » Logged

Asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir pâye, kavuk sallamayınca,
Kürsî-i liyakat pezevenk, puşt olanandır!
Melancholia

DєaтhмєLaηćhσLγ
Master
*

Üye No: 35

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,13:19:00

Açtığı Konular:201
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : 15 Temmuz 2008,09:01:25 »

Megadeth sonunda seni bi katilimda gormek gusel saka bi yana sanslisin

• life.sucks
  • so depressed
  • hate.life
Rigor_Mortis

Expert
*

Üye No: 79

Kayıt tarihi 23 Temmuz 2007,17:46:05

Açtığı Konular:15
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 15 Temmuz 2008,10:48:26 »

konser geçmişim pek kabarık değildir ama ben böyle bi konser görmedim ve eminim ki bi daha zor görülür..
metal gods,death,painkiller,green manalishi (motor üzerinde ),breaking the law ,devils child şarkıları kalbimin çalışmakta zorlandığı anlar (:
hele death te ölüyodum resmen o ne derin şarkıdır öyle
motor üzerinde halford,nostradamus kılığında sahneye çıkışı (: ,ohoho yeah nidaları,seyirciye baget fırlatan scot,kk nın soloları herşey herşey çok güzeldi
kuruçeşme şeçimi de çok ii olmuş tam konserlik alan
umarım tekrar gelirler gidemeyenler de gider onlar da hacı olur  ((:
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2008,10:54:52 Gönderen: Rigor_Mortis » Logged

güneşteyim eriyor balmumum ,sapır sapır dökük kanatlarım ,aksın bacaklarından oluk oluk ,milyonlarca doğmayacak çocuklarım
darth_vader83

OZ
Grandmaster
*

Üye No: 709

Kayıt tarihi 02 Mayıs 2008,05:04:56

Açtığı Konular:189
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : 15 Temmuz 2008,13:03:45 »

umarım tekrar gelirler gidemeyenler de gider onlar da hacı olur  ((:

Brii bu güzel dileğini sevdim,çok güzel gerçekten de sağol
Önümüzden Metal Gods geçti ve biz sadece duymakla yetiniyoruz hey Allahım yaa ne günlere kaldık

& Müzik & Bira & Siz Dostlarım & Şehrimetal & Anti Aşk & Florida Death Metal & Bay Area Thrash Metal & 80's Heavy Glam Hard Rock & İskandinavya Pure Black Metal & A.B.D. ve İskandinavya Progressive Metal & ''Briii'' &
& İŞTE OZ BUDUR &

Bakırköy Tayfası &

Lütfen Bu Yazıyı Tıklayarak Forum Kurallarını Okuyalım &

Lütfen Türkçemizi Düzgün Kullanalım &
Asafated 4 Yıl Sonra Dönüyor.Yazıyı Tıklayarak Asafated'a Ulaşın.

Gorefest Geliyor "ULAN".Yazıyı Tıklayarak Gorefest'e Ulaşalım.

Yerli Gruplarımıza Destek Olmayanlara Kafam ... ...!
www.stereopan.com
Yakında ..!!!
eLeKTRo_SoLo

Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 15 Temmuz 2008,13:07:45 »

konserde bi tane avel yoktu işi bilen adamlar vardı yaş ortalaması oldukça yüksekti eşini çoluğunu çocuğunu alıp gelenler bile vardı adamalr okadar önem ve ciddiyet veriyolardı bu konsere...
Rigor_Mortis

Expert
*

Üye No: 79

Kayıt tarihi 23 Temmuz 2007,17:46:05

Açtığı Konular:15
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 15 Temmuz 2008,14:38:57 »

öyle hakkatten topluluk çok iiydi,bir 2 tane diğer konserlerde çalmadıkları pek bilinmeyen şarkılarından da çaldılar bi baktım milletin yarısı eşlik ediyo ,,yani grubun gerçek fanları gelmişti konsere.o bakımdan da çok güzel geçti

güneşteyim eriyor balmumum ,sapır sapır dökük kanatlarım ,aksın bacaklarından oluk oluk ,milyonlarca doğmayacak çocuklarım
Megadeth

Moderator
Expert
*

Üye No: 28

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,00:57:48

Açtığı Konular:36 Rust in Peace

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 15 Temmuz 2008,16:40:22 »

Teşekkürler kritik için Wink Bişeyi merak ettim.. Yeni albümden Nostradamus'u çaldılar mı? Sad (Büyük ihtimalle patlatmışlardır Sad )

Megadeth sonunda seni bi katilimda gormek gusel saka bi yana sanslisin

çalmadılar nostradamus'u sadece yeni albüm hatırına epey tekrarlattı, nostradamus diye epey bağırttı Rob....

sadece bu katılımımı değil masstival çerçevesinde whitesnake izlenimlerimi de aktardım.Ayrıca üni rock testament izlenimimi paylaşmadım sadece...(herkes gittiği için gerek duymamıştım ona)

demem o ki sadece tesadüf etmiyoruz gidenlerle... Smiley

Güçlüler mizanseni devam ediyor.
Taglar:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Etiketler

Gitmek istediğiniz yer: