Ya cuma gecesi takılıyorum nette,piyango gibi bir olay adeta
Recep ( :Blackcinnetkar: ) brii demezmi gel takılalım yarın Dorock'ta hem Murder King dinleriz koparız biraz falan.Tmam dedim Atakan ( Demigod ) briiyide alıp geliyorum dedim yarın.Atakan maalesef Cumartesi günkü çalışma olayından dolayı katılamadı aramıza.Olsun bir daha ki sefere inşallah
Recep'le Dorock'ta buluştuk önce bir Arsen Lüpen terası yaptık.Bu arada çekik gözlü garson hatuna bayıldık çok tatlıydı xD
İkişer bira içtikten sonra Dorock'a yol aldık.Dorock'ın kapısından girerken gözümüze bu gece ki program ilişti ve adeta şok,depresyon ve şaşkınlık olaylarını yaşadım ve özellikle bir Soul Sacrifice fanı olarak ben

--DoROCK on Tonight---
Undertakers
Fatal Mind
Murder King
ve SOUL SACRİFİCE!!!
Gözlerime inanamadım ve hiç bir yerde haberi olmayan hiçbir yerde reklamı olmayan bu konseri Tanrı benim kaçırmama izin vermedi (:
Böyle bi sürpriz mükemmel oldu

Önce Undertakers sahneydeydi ve sonlarına yetişebildik Slayer ve Metallica coverlarını seyredebildik ama çok iyiydiler
Fatal mind'ı benim tayfadan arkadaşlar geldiği için kaçırdık..
Ve o da ne büyük bir sürpriz daha
Uni Rock festte Raşit kardeşimin aracılığıyla tanıştığım Bora isimli arkadaş Raşit'le birlikte ordaydı.İkisini de beraber görmek müthiş birşeydi gerçekten ( Bora Ankara'da yaşıyor ).
ve işte o an Soul Sacrifice sahnede ve Blind isimli en feci ve en beğendiğim şarkılarıyla birlikte müthiş bir giriş ardından August ve bir kaç şarkısı ve son 2 şarkısı yeni çıkıcak albümünden yer verdiler tabiri caizse boynumu adeta kopardım delicesine Soul Sacrifice'ın bütün şarkılarında durmadan manyak gibi Headbang yaptım

Uni Rocktaki talihsziliğin ve açlığın acısını çıkardım deliler gibi inanmazsanız Recep'e sorun

Onunla beraber deli gibi headbang yaptık ve benim arkadaş Cihan Bora Raşit
Ardından Murder King ise herzaman ki klasıyla Efsane grupların müthiş şarkılarını bizlere delicesine söyletip headbang yaptırdı dedim ya sürpriiler gecesi inanılmaz görüntüler de vardı Dorock ta
Mesela Him tşörtlü aptal aptal etrafına bakınan bir genç..
Sonrada üzerinde Linkin Park tşörtüyle Murder King Iron Maiden dan Wasted Year şarkısını çalarken pogo yapamaya çalışan aptal bir genç ve hayatımda ilk defa Heavy Metalde pogo yapan aptal insanlar gördüm

ve hepside birbirinden emoydu 3 kişilik grup arkalarından karambole poposuna hafif bi tekme kondurdum (: Recep te arkasından yüklenip sırtına hafifçe vurdu xD
Ve sonra bi ara Murder King maaalesef Rammstein çaldı bilirsiniz sevmem ben Du Hast çalıyodu karşılıklı arkadaşlarla kulaklarımızı kapadık

İnanılmaz komik görüntülerdi. (:
Yaşlı bi dede vardı yaklaşık 60 yaşlarında

adam sandalyeye çıkıp hayali gitar çalıyodu (: koptuk resmen
Dedim ya işte Murder King bi çoştu
Death - Crystal Mountain
Slayer - Dead Skin Mask
Judas Priest - Breaking The Law
Iron Maiden - Fear Of The Dark
Metallica - Sad But True
Sepultura -Amen
Motörhead - Ace Of Spades
Pantera - Cowboys From Hell
Pentagram - Anatolia
Pantera - This Love
Adeta boynumu kırmama hertarafı ağrıtmama sebep oldu (:
Yinede herşey için ve ogün yanımda olan bütün dostlara büyük şükranlar özellikle Recep kardeşime

Bu arada Judas konseri sebebiyle ilginç tipler vardı mekanda anlattığım gibi Recep'le sabahladık ve sabaha kadar dolaştık mekan kapanınca şuan Bakırköy'de bi internet kafedeyiz beraberce konu üzerinde uğraşıyoruz,aslında uğraşan benim Recep kardeşim 4 günlük uykusuzluğun kıvılcımlarını internet kafenin rahat koltuğuna bırakmış kestiriyordu yanımda

İşte böyle arkadaşlar ve işte o günü ölümsüzleştiren fotolarımız (:
Önde ki uzanmış genç Recep ( :blackcinnetkar: ) Şimdi birde arka plana cama bakın ve orda beni görün Oz ( darth_vader83 ) (:

Aha işte oo 60 lık dede

Bu kara kapıdan geçmek için Oz'dan ( darth_vader83 ) izin lazım (:

Bu karizmadan korkmalısınız Recep ( :Blackcinnetkar: ) (:

Oz ( darth_vader83 )

Recep ( :blackcinnetkar: )

Oz

Recep telefondan para istiyor (:

Recep,Heykel ve Fuck

Fazla düşünme Oğuz

Recep o ne brii ayıp sana

Bu Recep tam bi güvenlik yahu (:

'Taksim İstiklal Sabahın köründe bana ait' diyor Oz bey

ahahah

Tiplerede bakın

İşte buda Cravan'ın yeni tabelası ve yeni kopkop hallerinin göstergesi Oz eşliğinde (:

Kapımda ki düşman xD It's A Vader!!!

Aslında 73 değilde 83 ü aradım ama bulamadım o oturduğum yerde çok rahattı

İşte bu adamlar çok yakışıklı ve karizma vaaoovv (: