Atatürk'üde marka yapmayalım... Atatürk'üde marka yapmayalım... | Atatürk'üde marka yapmayalım... Rock Metal Müzik | Atatürk'üde marka yapmayalım... Diskografi,biyografi | Atatürk'üde marka yapmayalım... indir, download | Atatürk'üde marka yapmayalım... dinle|
Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt
Diziyorum.Org - Dizi izlemenin Keyfine varın
Diziyorum.Org'da online Dizi-Film izle

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Atatürk'üde marka yapmayalım...  (Okunma Sayısı 205 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tiamat

Expert
*

Üye No: 2

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,15:56:00

Açtığı Konular:99
Üyelik Bilgileri WWW
« : 12 Temmuz 2008,09:41:45 »

Son dönemlerde çeşitli sitelerde yada sokakta üzerinde ulu önder Atatürk'ümüzün imzalı yada resimli saatler pantolonlar tişörtler vs..görüyorum.Vede bunların çogunu çıkaran yabancı markalar.Atatürk sevgisinden değil direk para kazanmak için yapılmıs birsey oldugundan çok sinir bozucu..
Bende bunun yerine Türk markalar sınırlı sayıda çıkarsa butür giyim kuşam şeylerini daha makbule geçer ve anlamı olur gibi geliyor bana.
Örnegin 23 nisanda ,19 mayısta,29 ekimde,30 agustosta bi firma çıksa deseki -kardesim Atatürk baskılı bilmemneyimiz var.Şu fiyata sınırlı sayıda.O günlerde herkes Atatürk tişörtüyle dolaşsa güzel olmazmı?
yada bazılarına kapak olmazmı?
Baskası para kazanacak diye Atatürk ü kullanmasını istemiyorum.Çünkü Türkiye'nin en büyük değeridir O.
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Atatürk'üde marka yapmayalım...
« Posted on: 04 Aralık 2008,01:25:08 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Atatürk'üde marka yapmayalım... mp3, Atatürk'üde marka yapmayalım... indir, Atatürk'üde marka yapmayalım... diskografi, Atatürk'üde marka yapmayalım... biyografi, Atatürk'üde marka yapmayalım... download, Atatürk'üde marka yapmayalım... mp3 indir, Atatürk'üde marka yapmayalım... resimleri, Atatürk'üde marka yapmayalım... haberleri, Atatürk'üde marka yapmayalım... yükle, Atatürk'üde marka yapmayalım... videosu, Atatürk'üde marka yapmayalım... discography,Atatürk'üde marka yapmayalım... rapidshare,Atatürk'üde marka yapmayalım... albüm,Atatürk'üde marka yapmayalım... lyrics,Atatürk'üde marka yapmayalım... dinle
Tiamat

Expert
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 12 Temmuz 2008,10:50:10 »

Derdimde o belki bu sayede Birçok siteye yazı gönderip böyle malların alınmaması için birlik olabiliriz..
Tiamat

Expert
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : 12 Temmuz 2008,11:04:30 »

kazandıkları parayı biryere bagıslarlarsa mesella Şehit ailelerine falan o zaman bi anlamı olur.
cadi_agacindaki_kedi

Expert
*

Üye No: 6

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,17:04:03

Açtığı Konular:93
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 19 Temmuz 2008,20:17:06 »

İt ürür kervan yürür arkadaşlar piyasa adamların elinde..

'' Merhamet Et , Merhamet Bulursun.. ''
NightCrawLer

Sürüngen
Expert
*

Üye No: 25

Kayıt tarihi 07 Haziran 1985,00:00:00

Açtığı Konular:64
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : 19 Temmuz 2008,21:22:59 »

kazandıkları parayı biryere bagıslarlarsa mesella Şehit ailelerine falan o zaman bi anlamı olur.

evet dediğin gibi bişey olsa güzel olur.Mehmetçik vakfına lösev e adamakıllı bi yere bağışlasalar bende seve seve giyerim.

acıma yetime döner koyar nırınım nırınım...

Taglar:
Konunun  Googledeki yeri

Atatürk'üde marka yapmayalım...

Anahtar Kelimeler: Atatürk'üde marka yapmayalım... Dosyası, Atatürk'üde marka yapmayalım... Belgesi, Atatürk'üde marka yapmayalım... Programı, Atatürk'üde marka yapmayalım... Oyunları, Atatürk'üde marka yapmayalım... Download, Atatürk'üde marka yapmayalım... Resimleri, Atatürk'üde marka yapmayalım... Hikayeleri, Atatürk'üde marka yapmayalım... Haberleri, Atatürk'üde marka yapmayalım... İndir, Atatürk'üde marka yapmayalım... Yükle, Atatürk'üde marka yapmayalım... Videosu, Atatürk'üde marka yapmayalım... Arşivi, Atatürk'üde marka yapmayalım... Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Etiketler
GoogleTagged: markalarda ataturk

Gitmek istediğiniz yer: