Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz | Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz Rock Metal Müzik | Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz Diskografi,biyografi | Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz indir, download | Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz dinle|
Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt
Diziyorum.Org - Dizi izlemenin Keyfine varın
Diziyorum.Org'da online Dizi-Film izle

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz  (Okunma Sayısı 115 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
darth_vader83

OZ
Grandmaster
*

Üye No: 709

Kayıt tarihi 02 Mayıs 2008,05:04:56

Açtığı Konular:197
Üyelik Bilgileri WWW
« : 11 Temmuz 2008,23:53:51 »

Kadro :
Rand Burkey (Gitar)
Marcel Dissantos (Davul)
Frank Emmi (Gitar)
Kelly Shaefer (Gitar, Vokal)
Kyle Sokol (Bass)

Diskografi :
Piece Of Time [1990]
Unquestionable Presence [1991]
Elements [1993]

Florida'da 1986 yılı başında ortaya çıkan Atheist grubu müzik otoritelerince Brain-Metal olarak adlandırılmaktadır. Gerçekten gerek kullandıkları enstümanlarındaki yüksek teknikleri gerekse şarkı sözlerindeki yüksek kalite onların bu isimi haketmesini sağlıyor. Kelly Schaefer (Gitar-Vokal), Steve Flynn (Bateri), Rand Burket (Gitar) ve Roger Patterson (Bas gitar)'dan oluşan bu gerçekten teknik grup 1989 yılında "Piece Of Time" adındaki ilk albümü çıkardılar. Bu adamlar her zaman kendi stillerini yaratmışlardır . Gerçekten abartılmayacak kadar kaliteli metal müzik yapıyorlardı [Sanırım Metal Star dergisiydi bir kritik görmüştüm yazar Atheist'i tanımlayacak en iyi stil Death-Jazz demekteydi . Bana görede Death-Metal'in Dream Theater'i seviyesinde bütün elemanları üst kalitedeydi,yaptıkları müzik biraz fusion metal, biraz deneysel metal olarak ifade edilirse size grup hakkında daha iyi bir ipucu verebilir sanırım.

Yarattıkları stilin ardından onu takip eden aynı kaliteye sahip CYNIC, PESTILENCE ve GORGUTS ile devamlı turneler düzenlediler. Fakat Atheist asla hakettiği dikkatleri üstüne çekemedi. [Bana göre death-metal müzikte hep brutal vokal ve kaosu tercih eden Detroit,Chicago ve Florida gibi Amerikan Death Metalinin kalbinin attığı şehirlerdeki dinleyiciler Atheist'in şarkılarını, stilini algılayamadı hazmedemedi.

Tabi grubun yaşadığı en büyük talihsizliğinde bunda etkisi çok önemli. Üst düzeyde yetenekli, besteci olan bas gitaristleri Roger Petterson 1990 yılında Atheist'in CANDLEMASS ile beraber çıktığı Amerika turnesi sırasında trajik bir şekilde öldürüldü.Bu büyük kayıbı CYNIC grubunun eski basisti Ton Choy ile kapatmaya çalıştıktan sonra 1991 yılında "Unquestionable Presence" ve 1993 yılında "Elements" adlı iki albüm çıkardılar.

Ve ardından gruplarını dağıtmaya karar verdiler. [Bana göre çok büyük bir kayıp ] Bugun sadece vokalistleri Kelly Schaefer müziğin içinde . NEUROTICA adında kurduğu grup ile müzik yapmaya devam etmekte. Fakat halen Atheist'in hayranları için albümleri yeniden düzenlenip piyasaya sürülmekte .

Son söz olarak gerçekten üstün tekniği ile bence death-metal tarihinde çok önemli bir yere sahip olan Atheist grubunun bu kadar kısa süreç içinde bu kadar üst düzeyde çalışmalar yapıp ardından grubu dağıtma kararı almaları çok talihsiz bir karardır. Bu yazıyı yazarken Piece Of Time şarkısını dinliyorum bundan 14 sene önce yapılmış olan şarkı beni hala üst düzeyde gaza getirebiliyorsa bu ATHEIST ayrıcalığıdır ....
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2008,19:31:34 Gönderen: darth_vader83 » Logged

& Müzik & Bira & Siz Dostlarım & Şehrimetal & Anti Aşk & Florida Death Metal & Bay Area Thrash Metal & 80's Heavy Glam Hard Rock & İskandinavya Pure Black Metal & A.B.D. ve İskandinavya Progressive Metal & ''Briii'' &
& İŞTE OZ BUDUR &

Bakırköy Tayfası &

Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye olun veya Giris yapin
Lütfen Bu Yazıyı Tıklayarak Forum Kurallarını Okuyalım &

Lütfen Türkçemizi Düzgün Kullanalım &
Asafated 4 Yıl Sonra Dönüyor.Yazıyı Tıklayarak Asafated'a Ulaşın.

Gorefest Geliyor "ULAN".Yazıyı Tıklayarak Gorefest'e Ulaşalım.

Yerli Gruplarımıza Destek Olmayanlara Kafam ... ...!
www.stereopan.com
Yakında ..!!!
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz
« Posted on: 04 Aralık 2008,01:00:49 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz mp3, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz indir, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz diskografi, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz biyografi, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz download, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz mp3 indir, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz resimleri, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz haberleri, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz yükle, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz videosu, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz discography,Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz rapidshare,Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz albüm,Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz lyrics,Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz dinle

Taglar:
Konunun  Googledeki yeri

Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz

Anahtar Kelimeler: Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz Dosyası, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz Belgesi, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz Programı, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz Oyunları, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz Download, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz Resimleri, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz Hikayeleri, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz Haberleri, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz İndir, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz Yükle, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz Videosu, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz Arşivi, Atheist -- Beyin Teknik ve Jazz Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: