Güzel hoş bir paylaşım hatta çok gaza getiriyor ama bu paylaşımda koskocaman bir hata ve yalan var ):
Bidılsın boş nameleriyle coşuyomuş dünya.. Okudum okudum..Beatles'a b*k attığı cümleden sonrasını bıraktım.. Gerisi de beni ilgilendirmiyo..
Arkadaşımızın şurada ki tespiti çok doğru ve işin komik yanı paylaşımın yani yazının başları olmasıda büyük bir talihsizlik ve insanı baştan huzursuz ediyor gerçekten şahsen bende rahatsız oldum ama sadece adamın tüm düşüncelerini tespitini anlmak için sonuna kadar okumaya katlandım...
Gerçekten büyük bir talihsizlik ve büyük bir yalnışlık bugün Judas,Sabbath,Udo,Guns'n,Manowar,Motörhead ve diğerleri varsa kesinlikle BEATLES 'a borçluyuz..
Onlar çoğu şeyin önayağı olmuşlardır.Allahtırlar bu işlerde ve eminim ki Halfordlar,Ozzyler,Lemmy'ler ( özellikle İngiliz oldukları için söylüyorum ) kesinlikle BEATLES dinleyerek büyümüşlerdir..Dinlemeseler bile onlardan çok şey öğrenmişler ve saygı duymuşlardır..
Tıpkı günümüzde ki yeni genç grupların Judas,Sabbath,Udo,Guns'n,Manowar,Motörhead ve diğerlerine duyduğu saygı gibi...
Paylaşımı sitemize koyduğun için teşekkür ederiz ama bu yazıyı yazan vatandaşı şu BEATLES tanımlamasından sonra şu emeğine yazık diyorum..Olmamış...