''Dunyada kizgin gencler olmaya devam ettikce, Heavy Metal yasayacaktir... ~Ozzy Osbourne~
''Fuck MTV! asla klip cekmeyecegiz!''... ~James Hetfield~ (Metallica)
''Kendi ruh halinize uymayan bi muzigi dinlemektense,sokagin gurultusunu dinleyin,hem daha eglenceli hem daha degisken''...~Kirk Hammet~ (Metallica)
''Muzigi birakmak mi? motörhead'den daha iyi bir Rock'N Roll grubu ciktimiki '' ? ~Lemmy Killmister~(Motörhead)
''Eger ben Metallica'dan ayrilmasaydim dunyanin gelmis gecmis en iyi metal grubu olurduk''.. Dave Mustaine (Megadeth)
''Bugunlerde yapilan muzigi dinlemiyorum cunku muzik enstruman kabiliyetiyle yapilir, bilgisayar programlarinin ve produktorlerinin kabiliyetiyle degil. ~Geezer Butler~ (Black Sabbath)
''Rock'N Roll icin baska isim bulunsaydi bu kesin Chuck Berry olurdu.'' ~ John Lennon~
''Hiipiler baris ve sevgi istedi ,biz ise Ferrariler,sarisinlar sert ickiler ! ~ Alice Cooper~
''Ropartaj vermeyi seviyorum cunku konusacak hic arkadasim yok.'' ~Syd Barrett~(Pink Floyd)
''Muzisyen olmak ,birseyler yaratirken zevkden o yarattigi seyin farkinda olamamak demektir.'' ~Eric Clapton~
''Sahnedeyken bi magara adami gibi davrandigimin farkindayim ama engellemek elimde degil.'' ~Angus Young~ (AC/DC)
''Eger kendinizi sevmiyorsaniz asla tam anlamiyla samimi olamazsiniz.'' ~Glen Tipton~ (Judas Priest)
''Gitar calmaya basladigimdan beri ne yapacagima o alet karar verir oldu.'' ~Angus Young~ (AC/DC)
'' Turnedeyken sex yapmak , birseyler icmek ,dergi okumak dis fircalamak gibi rutin birsey.'' ~Tommy Lee~ (Mötley Crue)
''Dunyanin en iyi ikinci grubu olmaktansa en kotu grubu olmayi tercih ederim.'' ~Cronos ~ (Venom)
''Bazi gruplari isimleri itici geldigi icin dinlemiyorum.'' ~Dave Mustaine~ (Megadeth)
''Pop muzik cocuklarin cebinden para calmak gibi biseydir.'' ~Ian Anderson~ (Jethro Tull)
dipnot: Simdilik bu kadarini yazabildim sonra yine yazarim