Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Efsanelerden Akildan Cikmayacak Sozler...  (Okunma Sayısı 320 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Melancholia

Master
*

Üye No: 35

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,13:19:00

Açtığı Konular:201
Üyelik Bilgileri WWW
« : 05 Temmuz 2008,09:35:14 »

''Dunyada kizgin gencler olmaya devam ettikce, Heavy Metal yasayacaktir...   ~Ozzy Osbourne~

''Fuck MTV! asla klip cekmeyecegiz!''... ~James Hetfield~ (Metallica)

''Kendi ruh halinize uymayan bi muzigi dinlemektense,sokagin gurultusunu dinleyin,hem daha eglenceli hem daha degisken''...~Kirk Hammet~ (Metallica)

''Muzigi birakmak mi? motörhead'den daha iyi bir Rock'N Roll grubu ciktimiki '' ? ~Lemmy Killmister~(Motörhead)

''Eger ben Metallica'dan ayrilmasaydim dunyanin gelmis gecmis en iyi metal grubu olurduk''.. Dave Mustaine (Megadeth)

''Bugunlerde yapilan muzigi dinlemiyorum cunku muzik enstruman kabiliyetiyle yapilir, bilgisayar programlarinin ve produktorlerinin kabiliyetiyle degil.  ~Geezer Butler~ (Black Sabbath)

''Rock'N Roll icin baska isim bulunsaydi bu kesin Chuck Berry olurdu.''  ~ John Lennon~

''Hiipiler baris ve sevgi istedi ,biz ise Ferrariler,sarisinlar  sert ickiler !  ~ Alice Cooper~

''Ropartaj vermeyi seviyorum cunku konusacak hic arkadasim yok.''   ~Syd Barrett~(Pink Floyd)

''Muzisyen olmak ,birseyler yaratirken zevkden o yarattigi seyin farkinda olamamak demektir.''  ~Eric Clapton~

''Sahnedeyken bi magara adami gibi davrandigimin farkindayim ama engellemek elimde degil.'' ~Angus Young~ (AC/DC)

''Eger kendinizi sevmiyorsaniz asla tam anlamiyla samimi olamazsiniz.''  ~Glen Tipton~ (Judas Priest)

''Gitar calmaya basladigimdan beri ne yapacagima o alet karar verir oldu.''  ~Angus Young~ (AC/DC)

'' Turnedeyken sex yapmak , birseyler icmek ,dergi okumak dis fircalamak gibi rutin birsey.'' ~Tommy Lee~ (Mötley Crue)

''Dunyanin en iyi ikinci grubu olmaktansa en kotu grubu olmayi tercih ederim.''   ~Cronos ~ (Venom)

''Bazi gruplari isimleri itici geldigi icin dinlemiyorum.''  ~Dave Mustaine~ (Megadeth)

''Pop muzik cocuklarin cebinden para calmak gibi biseydir.''  ~Ian Anderson~  (Jethro Tull)

dipnot: Simdilik bu kadarini yazabildim sonra yine yazarim
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2008,12:15:48 Gönderen: MelanchoLia » Logged

• life.sucks
  • so depressed
  • hate.life
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Efsanelerden Akildan Cikmayacak Sozler...
« Posted on: 13 Ekim 2008,02:46:00 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Efsanelerden Akildan Cikmayacak Sozler... mp3, Efsanelerden Akildan Cikmayacak Sozler... indir, Efsanelerden Akildan Cikmayacak Sozler... diskografi, Efsanelerden Akildan Cikmayacak Sozler... biyografi, Efsanelerden Akildan Cikmayacak Sozler... download, Efsanelerden Akildan Cikmayacak Sozler... mp3 indir, Efsanelerden Akildan Cikmayacak Sozler... resimleri, Efsanelerden Akildan Cikmayacak Sozler... haberleri, Efsanelerden Akildan Cikmayacak Sozler... yükle, Efsanelerden Akildan Cikmayacak Sozler... videosu, Efsanelerden Akildan Cikmayacak Sozler... discography,Efsanelerden Akildan Cikmayacak Sozler... rapidshare,Efsanelerden Akildan Cikmayacak Sozler... albüm,Efsanelerden Akildan Cikmayacak Sozler... lyrics,Efsanelerden Akildan Cikmayacak Sozler... dinle
Darkpain

Master
*

Üye No: 3

Kayıt tarihi 14 Haziran 1984,00:00:00

Açtığı Konular:163
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 05 Temmuz 2008,14:52:46 »

''Kendi ruh halinize uymayan bi muzigi dinlemektense,sokagin gurultusunu dinleyin,hem daha eglenceli hem daha degisken''...~Kirk Hammet~ (Metallica)

''Hiipiler baris ve sevgi istedi ,biz ise Ferrariler,sarisinlar  sert ickiler !  ~ Alice Cooper~

''Bugunlerde yapilan muzigi dinlemiyorum cunku muzik enstruman kabiliyetiyle yapilir, bilgisayar programlarinin ve produkterlerinin kabiliyetiyle degil.  ~Geezer Butler~ (Black Sabbath)

''Gitar calmaya basladigimdan beri ne yapacagima o alet karar verir oldu.''  ~Angus Young~ (AC/DC)

En anlamli olanlari bunlar heralde ...
ρα+яι¢кѕтєιη

Journeyman
*

Üye No: 155

Kayıt tarihi 06 Ağustos 2007,17:02:00

Açtığı Konular:57 ll ѕтєιη υм ѕтєιη ll

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : 05 Temmuz 2008,15:06:20 »

Biz özgün, mükemmel ve diğerlerinden çok çok daha iyiyiz. Cristoph Schneider (Rammstein)

hızlı gittim genç öldüm, tur bindirdim ben ömrüme .. aradım durdum, buldum, kaçtım hep gönlüme göre .. zararın neresinden dönsem karşımda eski bi tanıdık .. bazen sonsuz sızı, bazen lanet olası bu yalnızlık ..

NightCrawLer

Sürüngen
Expert
*

Üye No: 25

Kayıt tarihi 07 Haziran 1985,00:00:00

Açtığı Konular:64
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : 10 Temmuz 2008,10:11:21 »

''Muzigi birakmak mi? motörhead'den daha iyi bir Rock'N Roll grubu ciktimiki '' ? ~Lemmy Killmister~(Motörhead)
''Eger ben Metallica'dan ayrilmasaydim dunyanin gelmis gecmis en iyi metal grubu olurduk''.. Dave Mustaine (Megadeth)
 bayaa iddialı

acıma yetime döner koyar nırınım nırınım...
Rigor_Mortis

Expert
*

Üye No: 79

Kayıt tarihi 23 Temmuz 2007,17:46:05

Açtığı Konular:15
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 10 Temmuz 2008,12:30:59 »

''Fuck MTV! asla klip cekmeyecegiz!''... ~James Hetfield~ (Metallica) (heh yalana bak )

dave mustaineden
-steven tyler beni eşiyle tanıştırırken şöyle dedi; 'bu dave mustaine, bu adam megadeth'. hayır değilim dedim, 4'ümüz megadeth'iz. steven s.ktir ordan dedi, sen megadeth'sin, ben aerosmith. orda anladım ki steven tyler tam bir piç. (muhaha salak bu adam diyesim geldi diyemiyorm )

nikki sixx: Eğer bir grupta çalıyorsanız önce kendi grubunuzun fanı olmanız gerek. Yoksa bu iş fazla sürmez.(ee laf budur Wink )

güneşteyim eriyor balmumum ,sapır sapır dökük kanatlarım ,aksın bacaklarından oluk oluk ,milyonlarca doğmayacak çocuklarım
Donnie_Darko

Master
*

Üye No: 18

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,20:49:00

Açtığı Konular:344
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 10 Temmuz 2008,15:32:31 »

''Dunyada kizgin gencler olmaya devam ettikce, Heavy Metal yasayacaktir...   ~Ozzy Osbourne~

Ahh Ozzy amcama bak, yerim seni.. Dün gece Dream Tv'de Crazy Train'in canlı performansını izledim, bir kere daha helal olsun dedim

''Fuck MTV! asla klip cekmeyecegiz!''... ~James Hetfield~ (Metallica)

Bu da işkembeden sallıyo işte, söylediğinde içkiliydi sanırsam..

« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2008,15:34:16 Gönderen: Donnie_Darko » Logged

Asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir pâye, kavuk sallamayınca,
Kürsî-i liyakat pezevenk, puşt olanandır!
KatLiaM

Novice
*

Üye No: 1801

Kayıt tarihi 11 Ağustos 2008,23:13:57

Açtığı Konular:0
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 12 Ağustos 2008,12:18:53 »

''Sahnedeyken bi magara adami gibi davrandigimin farkindayim ama engellemek elimde degil.'' ~Angus Young~ (AC/DC)
güzelmiş
dısturbed

Apprentice
*

Üye No: 1566

Kayıt tarihi 02 Ağustos 2008,21:13:48

Açtığı Konular:4
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 12 Ağustos 2008,14:17:45 »

''Muzisyen olmak ,birseyler yaratirken zevkden o yarattigi seyin farkinda olamamak demektir..!~Eric Clapton~
adam gerçek müzisyenin ruh halini yazmış, bencede doğru..
darkfairy

Apprentice
*

Üye No: 3929

Kayıt tarihi 21 Eylül 2008,20:46:52

Açtığı Konular:4
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 22 Eylül 2008,14:04:51 »

çok doğru bi söz

Uçurtmalar rüzgar gücüyle değil,o güce karşı koydukları için yükselirler...
eLeKTRo_SoLo

Expert
*

Üye No: 1396

Kayıt tarihi 21 Temmuz 2008,22:03:20

Açtığı Konular:31
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 23 Eylül 2008,00:44:05 »

Ne kadar yaşarsan yaşa
Sevdiğin kadardır ömrün
Gülebildiğin kadar mutlusun
Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin...
Taglar:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: