Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Her Yolcuya Farzdır Rüya  (Okunma Sayısı 125 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ρα+яι¢кѕтєιη

Journeyman
*

SehriMetal Puanı: +0/-1

Üye No: 155

Kayıt tarihi 06 Ağustos 2007,17:02:00

Açtığı Konular:61 ll ѕтєιη υм ѕтєιη ll

Üyelik Bilgileri WWW
« : 25 Haziran 2008,14:35:19 »

Bir el kalkar havaya, yanaşır dolmuş. Dolmuş hem de nasıl dolmuş. Tıka basa, kan revan ortalık, kimin eli kimin cebinde belli değil. Binmesen geç kalacaksın işine, okuluna, randevuna veya herhangi bir şeye, binersen yeni akrabaların olacak durduk yere. Yani kibarca aşağı tükürsen sakal yukarı sümkürsen bıyık, niyeyse? Ne emmeye gelinir bu durumda, ne de gömmeye. Netice itibari ile itekleyerekten birkaç popoyu girersin içeriye.

Şimdi hayatta kalma mücadelesi başlar işte, içinden bir rahip edasında, lütfen birisi inmek istemesin diye dua ederken duyulur o tiz ses .. Ruhum bedenden ayrılsaydı keşke duymasaydım deyiverir puşt insanoğlu. Ama denmiştir bir kere. Hatun kişinin dolmuştan inmesi AKUT çalışmasına benzer bir nevi. Sağa sola sıkışmaya çalışan bedenler, yol vermek için bacağından feragat edenler ..  Aman Tanrım, neler neler ..

İnme olayı kazasız belasız gerçekleşince, ufak sıyrıklar hariç, bir kutlama havası oluşur dolmuşta .. Buna içilir be baba .. Umutlar boşa çıkar tabi, şampanya patlatma falan olmaz diye düşünürken biraz dolmuşun boşaldığını görürsün, hatta gözlerine inanamassın, oturacak bir yer vardır orda bir yerde .. Yok deve ..

Kamaştırıverirsin gözlerini ellerinle, tekrar bakarsın .. Ama bu bir mucize! Geçer oturursun, yayılırsın şöyle bir .. Dötün medeniyetten pay kapmıştır, gün yüzü görmüştür ay parçası .. Dertler bitmez ama, ya şimdi bir kadın binerse?

Anlamadığım noktada tam olarak budur, diğer her şeye kader gözü ile baktık varsayalım .. Hatun binince neden herkeste bir hareketlenme olur ki ? Yani, on saat çalışmış bir adam, saatlerce oturmamış bir adam neden kalkıp da arkadaş ziyaretinden dönen ergene yer verir? Mini etek sahibi diyemi ? Mantığı nedir bunun ? Kibarlık, nezaket dalgasımı ? Ya da neden kadın sadece dolmuşta görür bu saygınlığı (tacizleri saymasak) her yerde neden göremezde dolmuşta görür? Hatta neden kalkar er kişi brother, neden ? Kadın erkek eşitliği nerede ?

Şahsen dişiye, kurda, kuşa yer vermeyen bir ıkıntı olarak ben, dibime kadar gelip, belki yer verir edasıyla takılan dişilerden nefret ederim. Kasten oturduğun yerdeki demiri tutar, striptize başlar .. Birde gözlerinin içine bakar .. Vermiyorum ulan .. Benden önce binseydin, ne ki bu? Hayır zaten kibar bir insan değilim, hafif bencil bile derim kendime .. Ama senin yaptığın ne ? Kaldırıma kafasını vurup da yarasıca seni .. Ben bir kere yer verdim, bir kadına .. Çünkü çok güzeldi .. Çünkü cennet düştü aklıma ..

Hiç düşünmeden yer verdim, çünkü o an sadece yer verebilirdim ona .. Gönül başka şeyler vermek isterdi elbet ama, verebileceğim birkaç farklı poponun ısıttığı deri koltuktan başka bir şey değildi .. Ben kalktım, o oturdu .. Önce biraz nazlansa da, ısrarım yerini buldu .. Artık yukarıdan izliyordum cenneti .. Saçları, cennetin bir şelalesi gibi .. Çırılçıplak bedenim .. Ölmeye ne hacet, işte cennetteyim .. Hayaller alemine giriyorum .. Cennet ve ben, çok zevkli olacak biliyorum, hayatımda hiç mutlu olamadığım kadar mutlu olacağım . Bu hayal hayatımın en güzel anı olucak belki .. Çünkü ben kimseyi cennete benzetmedim bugüne dek .. Kimsede görmedim cennetin suretini ..

O hayale girmiş, yavaş yavaş kendimden geçiyorken, ineceğim yerden feragat etmişken üstelik bu hayal uğruna .. Arkadaki puştun hapşırmasıyla son buldu rüya . Enseme en az 500 gram tükürdü öküz. Dönüp baktım arkaya, pardon be baba .. Pardon ama .. Ağzıma ayrı, hayalime ayrı, enseme apayrı sçtın be ayı oğlu ayı .. Allahtan keman yayı muhabbeti yapmadı, tekrar özür dilerim dedi .. Önümü döndüm, cennet gülümsüyordu .. Kalbim sıkıştı, başım dönmeye başladı . Öyle bir gülüyordu ki .. Kainat ortadan çatlasın, bütün insanlık bu gülüşe baksın .. Bakmayan çarmıha gerim gerim gerilsin .. İdam edilsin bütün kuşlar ve grip olsun güneş .. Derken acı bir fren sesi .. Şoför beyin para kutusuna boylu boyunca uzanmış bir ben .. Kafam teybin play düğmesine çarpmış .. Bir teseeeeeelli veer, bir teeeeeeeeselliii veeeer diyor Orhan baba .. Güzel de diyor .. Bu hayali yaşayamayacağımı anladım, kafayı gözüde yardık, bilincim kapalı ama gözlerim açık .. Çünkü cennetin eli yüzümde, eridi sağ tarafım .. Nefesi nefesimde, bedenim ıpılık . ‘Hastaneye götürmemiz gerekiyor acilen kanama büyük’ Ah bir konuşabilsem .. Bırak öleyim kollarında, Orhan baba eşliğinde üstelik .. O bana dokundukça, gülümsüyor suretim .. Hastanede açmam gerekiyor gözlerimi bundan sonra .. Ama dedim ya, gerçekleşmeyecek bu rüya ..

-Özcaaaaaaaaaaaaaaaaan kalk artık ..
- Ihh noluyo ya
-Oğlum ne gülüyosun sen uyurken, ne gördün ..
-Ben .. Ben cenneti gördüm .
-Aaa meraklandırma insanı anlatsana nasıl bir yerdi ..
-Aklımda kalan .. Upuzun saçları vardı, bir de nefesi .. Ipılık .

hızlı gittim genç öldüm, tur bindirdim ben ömrüme .. aradım durdum, buldum, kaçtım hep gönlüme göre .. zararın neresinden dönsem karşımda eski bi tanıdık .. bazen sonsuz sızı, bazen lanet olası bu yalnızlık ..

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Her Yolcuya Farzdır Rüya
« Posted on: 30 Ağustos 2008,18:23:22 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Her Yolcuya Farzdır Rüya mp3, Her Yolcuya Farzdır Rüya indir, Her Yolcuya Farzdır Rüya diskografi, Her Yolcuya Farzdır Rüya biyografi, Her Yolcuya Farzdır Rüya download, Her Yolcuya Farzdır Rüya mp3 indir, Her Yolcuya Farzdır Rüya resimleri, Her Yolcuya Farzdır Rüya haberleri, Her Yolcuya Farzdır Rüya yükle, Her Yolcuya Farzdır Rüya videosu, Her Yolcuya Farzdır Rüya discography,Her Yolcuya Farzdır Rüya rapidshare,Her Yolcuya Farzdır Rüya albüm,Her Yolcuya Farzdır Rüya lyrics,Her Yolcuya Farzdır Rüya dinle
DєaтhмєLaηćhσLγ

& мєLaηćhσLia
Grandmaster
*

SehriMetal Puanı: +7/-2

Üye No: 34

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,12:09:00

Açtığı Konular:533 Death,Come Near Me !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2008,15:31:30 »

Bundan sonra uyurken camları iyi kapa üstünüde ört kıcın basın acık kalmasın ya

frenden sonra teybe kafası carpıyo
hemde play tusuna bir teselli ver calio sonra
aaahhahaha

I this world of pain I am better of dead!
Give me love, or give me... death!

O Death, come near me!
I have summoned you!
Taglar:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Etiketler
GoogleTagged:

Gitmek istediğiniz yer: