Valla aslında bu sorunun cevabı benim için çok basit Testament 'i tek geçerim...
Ama yinede opeth in performansını da çok beğendim özellikle mikael in ince esprileri ve sempatik tavırları çok hoştu..
Sonra ise kesinlikle yardıran ortalığın tabiri caizse resmen a.. q...Black Tooth uda es geçemiyorum...
Altona ise kesinlikle hem güzel sahne performansı ve güzel şartkı becerisiyle takdir alan gruplardandı bagetini kapmayı 2 cm le kaçırdım

Orp.Land ise daha önce çok az dinlediğim ve müzikleri hakkında pek bişey bilmediğim bir gruptu buna rağmen yaptığımız pogo ve attığımız göbeklerle başarılı buldum

Bu ankette Soul Sacrifice ve DT'yie beni açımdan oy vermek imkansız çünkü ikisinide seyredemedim

Afiliction ise kesinlikle başarılı gruplarımızdandı death ile thrash i manyak harmanlamalarının yanında yaptıkları coverlar ve sahne performanslarıyla 1.güne Opeth ten sonra damga vuran gruplarımızdandı...
Benim açımdan hayal kırıklıkları ise :
Definitive
Unleash (çok iyi çalmalarına rağmen aptalca bi hareketle havuza giren insanlara laf sokmaları sebebbiyle hem insanların tepkilerini çektiler hemde kendi morallerini bozdular.bunun sonucunda iyi bi tanıtım fırsatını kaçırdılar )
Catafalque
Pentagram (çok iyi ve büyük geçmişleri olmalarımna rağmen bence sahnede yeterince iyi performans gösteremediler artık çok yaşlanmışlar ama bu bi bahane olmamalı MUrat Net i tekrar grupta görebilirsek mükemmel olabilir.Ayrıca onlar çalarken bulunan kalabalığın 2 sebebi vardı 1.Testament ten hemen önceki grup olmaları 2. İsimlerinin popülerliği ...başka bişey değil yani )
Genede tek kelimeyle bu festivalin incisi TESTAMENT derim ben ve susarım...