Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sehrimetal Kaybolmuş Kristal Ruhlar Vol-2 Compilation By Darth_Vader83  (Okunma Sayısı 687 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rigor_Mortis

Sehr-i DJ
Expert
*

SehriMetal Puanı: +0/-0

Üye No: 79

Kayıt tarihi 23 Temmuz 2007,17:46:05

Açtığı Konular:14
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 17 Haziran 2008,11:37:39 »

i long,dont fall asleep,sorrowland,bohemian,low man,autumn song ayrı bi albüm olsalarmış diğerleri ayrı .bu şarkıların seçilmiş olması sebebiyle güzel toplama olmş.ama sırf dont fall asleep seçiminden dolayı tebrik ederm çünkü tam bunalımlk bi şarkı.bunalm sevenlere ve dont fall la hoşbeş olanlara hope albümünü tavsiye ederm

güneşteyim eriyor balmumum ,sapır sapır dökük kanatlarım ,aksın bacaklarından oluk oluk ,milyonlarca doğmayacak çocuklarım
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Sehrimetal Kaybolmuş Kristal Ruhlar Vol-2 Compilation By Darth_Vader83
« Posted on: 29 Ağustos 2008,09:36:17 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Sehrimetal Kaybolmuş Kristal Ruhlar Vol-2 Compilation By Darth_Vader83 mp3, Sehrimetal Kaybolmuş Kristal Ruhlar Vol-2 Compilation By Darth_Vader83 indir, Sehrimetal Kaybolmuş Kristal Ruhlar Vol-2 Compilation By Darth_Vader83 diskografi, Sehrimetal Kaybolmuş Kristal Ruhlar Vol-2 Compilation By Darth_Vader83 biyografi, Sehrimetal Kaybolmuş Kristal Ruhlar Vol-2 Compilation By Darth_Vader83 download, Sehrimetal Kaybolmuş Kristal Ruhlar Vol-2 Compilation By Darth_Vader83 mp3 indir, Sehrimetal Kaybolmuş Kristal Ruhlar Vol-2 Compilation By Darth_Vader83 resimleri, Sehrimetal Kaybolmuş Kristal Ruhlar Vol-2 Compilation By Darth_Vader83 haberleri, Sehrimetal Kaybolmuş Kristal Ruhlar Vol-2 Compilation By Darth_Vader83 yükle, Sehrimetal Kaybolmuş Kristal Ruhlar Vol-2 Compilation By Darth_Vader83 videosu, Sehrimetal Kaybolmuş Kristal Ruhlar Vol-2 Compilation By Darth_Vader83 discography,Sehrimetal Kaybolmuş Kristal Ruhlar Vol-2 Compilation By Darth_Vader83 rapidshare,Sehrimetal Kaybolmuş Kristal Ruhlar Vol-2 Compilation By Darth_Vader83 albüm,Sehrimetal Kaybolmuş Kristal Ruhlar Vol-2 Compilation By Darth_Vader83 lyrics,Sehrimetal Kaybolmuş Kristal Ruhlar Vol-2 Compilation By Darth_Vader83 dinle
darth_vader83

Grandmaster
*

SehriMetal Puanı: +6/-1

Üye No: 709

Kayıt tarihi 02 Mayıs 2008,05:04:56

Açtığı Konular:177 & nietzsche

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : 17 Haziran 2008,12:45:11 »

Beğenmene ve tebriklerine çok sevindim briii Wink
Çok sağol ayrıca tavsiyen içinde çok teşekkür ederiz:D

& Müzik & Bira & Siz Dostlarım & Şehrimetal & Anti Aşk & Florida Death Metal & Bay Area Thrash Metal & 80's Heavy Glam Hard Rock & İskandinavya Pure Black Metal & A.B.D. ve İskandinavya Progressive Metal & ''Briii'' &
& İŞTE OZ BUDUR &
Artık Sigaraya Hayatımda Yer Yok &
Bakırköy Tayfası &
Rigor_Mortis

Sehr-i DJ
Expert
*

Üye No: 79

Kayıt tarihi 23 Temmuz 2007,17:46:05

Açtığı Konular:14
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 17 Haziran 2008,21:46:50 »

ne demek  toplamalarının devamını bekliyorz ,istek de yapiym burdan biraz da sert çalış değişklk olsun  eller havaya

güneşteyim eriyor balmumum ,sapır sapır dökük kanatlarım ,aksın bacaklarından oluk oluk ,milyonlarca doğmayacak çocuklarım
darth_vader83

Grandmaster
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : 17 Haziran 2008,22:42:26 »

Hmm tamamdır xD
Brii zaten bu  1 -2 gün içinde tam da senin dediğin gibi değil ama değişik bi toplamayla karşınızda olabilirim Wink

& Müzik & Bira & Siz Dostlarım & Şehrimetal & Anti Aşk & Florida Death Metal & Bay Area Thrash Metal & 80's Heavy Glam Hard Rock & İskandinavya Pure Black Metal & A.B.D. ve İskandinavya Progressive Metal & ''Briii'' &
& İŞTE OZ BUDUR &
Bakırköy Tayfası &
Cronos

Novice
*

SehriMetal Puanı: +2/-1

Üye No: 930

Kayıt tarihi 13 Haziran 2008,18:19:53

Açtığı Konular:0
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 18 Haziran 2008,16:09:31 »

Motörhead - God was never on your side
Metallica - Low man's lyrics
Queen - Bohemian rapshody
Rolling Stones - Angie
Thin Lizzy - With love

Bunlar adamı ham yapar İyi seçimler briim devamını bekliyoruz.
Esgalechoir

Novice
*

Üye No: 614

Kayıt tarihi 21 Mart 2008,23:46:41

Açtığı Konular:7
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 20 Temmuz 2008,22:11:10 »

işte sehrimetalin en sevdiğim bölümü =D compilationlar, özellikle melankoli tabanlı toplamalar. hemen indirip mp3e atıyorum yarın yolculuk var bakalım otobüste ağlarmıyım zırlarmıyım bilemem : D

edit: evet bir türlü indiremiyorum sinir oldum
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2008,22:18:29 Gönderen: Esgalechoir » Logged

Chaos was the law of nature,
Order was the dream of man.
darth_vader83

Grandmaster
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : 21 Temmuz 2008,00:25:50 »

Evet dostum bende katılıyorum ve hoş yorumların için teşekkür ederimde neden indiremiyorsun onu anlayamadım?Linkte sorun yok kontrol ettim (=

& İŞTE OZ BUDUR &
Bakırköy Tayfası &
Esgalechoir

Novice
*

Üye No: 614

Kayıt tarihi 21 Mart 2008,23:46:41

Açtığı Konular:7
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : 21 Temmuz 2008,15:10:44 »

çok fazla kişi indiriyo 2 dkka içinde tekrar deneyin diodu. 5 kere tekrar denedim ikişer dakkadan gene aynı hesap

Chaos was the law of nature,
Order was the dream of man.
darth_vader83

Grandmaster
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : 21 Temmuz 2008,15:45:41 »

O zaman az önce bişeyler indirmişsin biraz beklemen gerek 1 saat falan.Yeni birşey indirdiğinde ortalama yeni bir şey indirmek için 1 saat yarım saat beklemen gerek ya da modeme reset atman gerek tabi ki biliyosan.Bu arada linki tekrar kontrol ettim sorun yok iniyor.
İyi dinlemeler (=

& İŞTE OZ BUDUR &
Bakırköy Tayfası &
Taglar:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Sehrimetal
Yasal uyarı
Bu site Trstudent ile ayni hostta barındırılmaktadır.
Topsites || Vampirland || Tattoo
SehriMetalThe ultimate MetalToplist Toplist http://www.toplist.metalcentre.com/Bira Darksites Rock Toplist  | Rock & Metal Müzik Siteleri

Link değişimi,reklam ve diğer önerileriniz, şikayetleriniz için iletişim sayfamızı kullanın!

Wap || Wap2 || İmode || Sitemap || Rss || Arsiv || Sitemap2 || In english || SehriMetal Blog || Son Konular||
eXTReMe Tracker