Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Hepimiz Recebiz Hepimiz İvedik  (Okunma Sayısı 308 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ρα+яι¢кѕтєιη

Journeyman
*

Üye No: 155

Kayıt tarihi 06 Ağustos 2007,17:02:00

Açtığı Konular:57 ll ѕтєιη υм ѕтєιη ll

Üyelik Bilgileri WWW
« : 12 Haziran 2008,17:07:06 »

Hali hazırda herkes, kendisi dışndakileride alıp ortama hepimiz şuyuz buyuz derken, başka başlık aramaya ne hacet ..

Geçen akşam nasıl bir sıkıntı bastıysa üstüme, zevk alamıyorum hiçbirşeyden .. İnternet, müzik, film, çay, 3'ü bir arada, 2'si içerde 5'i dışarda .. Ne mümkün .. Patlıyıcam sanki .. Azrail çalacak kapımı dedim içimden galiba bu gece ..

Uzun zamandır yüzüne bakmadığım televizyon müsaitken bakınayım dedim, dolaşırken kanallarda bir tartışma programına denk geldim .. Recep İvedik'i tartışıyorlar, sinema eleştirmeni bir abimiz ağzından yeterli miktarda salyalar saçarak bu nasıl film küfür var sakın çocuklarınıza izletmeyin, adam yellenerek insan güldürüyor, bizim mizahımız bu kadarmı düştü falan diyor .. Sarıldım telefona, meşgul çalıyor .. Bir daha bir daha denedim ama nafile .. Dıt dıt dııııııııt ..

Aldım elime kağıdı kalemi, dedim tesadüf bu, belki bi yerde geçer eline okursun .. Sinema ne demek, bilmiyorsun, kalkmış eleştirmenlik yapıyorsun .. Hollywood manyağı dengesiz ..

Çocuklarınızı götürmeyin, sebeb ? Küfür var .. E küfür hayatın gerçeği . Küfür her yerde var, sokakta, okulda, caddede, işyerinde .. olmadığı yer yok .. Sen öyle abartıyorsunki .. Adamın ettiği küfür de küfür olsa, filmin bir yerinde hass....tirgit lan diyor .. Ne var bunda ? Bu lafı söylemeyenmi var, şahsen ben en ufak işime gelmeyen olayda patlatırım bu lafı .. Şu küfürü kullanmayan bir kişi varsa eğer, söz veriyorum bu film yasaklansın diye kampanya başlatıcam .. Üstelik, küfür falanda var, doğal bi film, içten ve samimi diye de çevirebilinir bu yorum .. Ama Türk filmine düşmanlıksa amaç, kaka pis tribine giriliyor . Zamanında GORA'ya yapıldığı gibi ..

Zaten bi araştırırsanız, sinema eleştirmenlerinin olumsuz görüş belirttirkleri filmler, her zaman başarıya ulaşmış, izlenme rekoru kırmışlardır .

Diğer mevzu da yellenme konusu .. Yahu bu nasıl bir kıt kafalılıktır .. Bu nasıl sinema eleştirmenliğidir . Bahsettiğin olay filmin sadece 3 saniyesini kaplıyor. Sen 3 saniyelik bir olayla tüm bir filmi nasıl çöpe atıyorsun ? Nasıl tüm filme mal ediyorsun bu olayı ? Kaldı ki senin kıçında tıpamı var ? Herkesin yaptığı şeyi o karakter yaparsa buna gülerim .. Gülmeyeninde çene kaslarından şüphe ederim ..

Nasıl mizah anlayışıymış .. Türkiye bu filme gülüyor, çünkü karakter komik, bir şey yapmasına, demesine gerek yok üstelik . Adamın resmini görünce bile gülümsüyor insan .. CNBC-E dizileri içinde mizah anlayışımız bu değil diyordun, bu film içinde diyorsun .. O zaman sen yaşadığın toplumun neye güldüğünü henüz bilmiyorsun ..

Öyle zannediyorum ki bu film izlenme rekoru kıracak, henüz taze bir film, görücez birlikte . Sen ipe sapa gelmez eleştirilerine devam et . Ve lütfen bu filme sakın gülme . Ve daha fazla düşürme kendini ..

Olayı özetliyeyim .. Sana Recep İvedik'in lafı ile son sözümü söylemeyi tercih ederim sinemadan anlamayan sinema eleştirmeni .. Gonuşma Lan

18 Mart 2008 - PatricksteiN

hızlı gittim genç öldüm, tur bindirdim ben ömrüme .. aradım durdum, buldum, kaçtım hep gönlüme göre .. zararın neresinden dönsem karşımda eski bi tanıdık .. bazen sonsuz sızı, bazen lanet olası bu yalnızlık ..

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Hepimiz Recebiz Hepimiz İvedik
« Posted on: 14 Ekim 2008,01:10:31 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Hepimiz Recebiz Hepimiz İvedik mp3, Hepimiz Recebiz Hepimiz İvedik indir, Hepimiz Recebiz Hepimiz İvedik diskografi, Hepimiz Recebiz Hepimiz İvedik biyografi, Hepimiz Recebiz Hepimiz İvedik download, Hepimiz Recebiz Hepimiz İvedik mp3 indir, Hepimiz Recebiz Hepimiz İvedik resimleri, Hepimiz Recebiz Hepimiz İvedik haberleri, Hepimiz Recebiz Hepimiz İvedik yükle, Hepimiz Recebiz Hepimiz İvedik videosu, Hepimiz Recebiz Hepimiz İvedik discography,Hepimiz Recebiz Hepimiz İvedik rapidshare,Hepimiz Recebiz Hepimiz İvedik albüm,Hepimiz Recebiz Hepimiz İvedik lyrics,Hepimiz Recebiz Hepimiz İvedik dinle
CoLeRaa

BANLANDI:
Yönetime küfür

Grandmaster
*

Üye No: 34

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,12:09:00

Açtığı Konular:600
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 12 Haziran 2008,17:17:29 »

Güzel Yazmışsında ivedik bence daha iyi olabilirdi
Amator cekim bi film bana gore
senaryoda hani iyi değil

Sadece esprilerler ve ivedik makyajı
sağlam bütçeyle sağlam bi yönetmenin elinden cıksaydı suan belkide dünyada rekora gidiyo olabilirdi
BadeLHarb

Apprentice
*

Üye No: 764

Kayıt tarihi 21 Mayıs 2008,00:21:49

Açtığı Konular:6
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 13 Haziran 2008,02:18:57 »

türkiyede 4 trilyon bu sınırlı kurgu'yla çok büyük bir iş...
herşey beyazberde'de söylendi başka bişey demeye gerek yok.
ama ben kendi programı varken kaçırmıyodum film bana sıradan geldi
daha önce programı izlemeyenlere hoş gelebilir...

Darkpain

Master
*

Üye No: 3

Kayıt tarihi 14 Haziran 1984,00:00:00

Açtığı Konular:164
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : 13 Haziran 2008,02:32:24 »

Ben senaryonun,hikayenin güzel ama filmin abartildigi kadar güzel olmadıgı görüsündeyim. Filmin geneli komik degildi ama bu demek degil hic gülmedim. Fotoğrafa "nah" işareti yaptigi zaman kopmuştum. Bir kaç sahnede daha kopmuştum resmen. Ama anahaber bültenlerinde gösterilecek, saatlerce oturup incelenecek zapladigin her kanalda karşına cıkartilacak kadar da güzel bir film degildi. 3-4 milyon insanin izlemesini de ben bu sebeplere bagliyorum. Bu filmi izlemeyen insan degildir gibi bir hava yaratildi. Sağda solda her yerde Recep ivedik de Recep ivedik muhabbeti vardi. Insanin ister istemez ilgisini cekiyordu. Alakali alakasiz herkes izledi o yüzden. Gora filminde de bu ortam yaratilmişti. Sanirim Türk sinemasi yatirimi filme degil,reklama yapiyor.
ρα+яι¢кѕтєιη

Journeyman
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : 13 Haziran 2008,02:34:53 »

Reklam önemli aslında, Kutsal Damacana'nın bu kadar popüler olmamasının tek nedeni reklam yapmamış olmasıdır mesela ki o da çok bomba bi film .

Tabi reklamıda abartmamak lazım .

hızlı gittim genç öldüm, tur bindirdim ben ömrüme .. aradım durdum, buldum, kaçtım hep gönlüme göre .. zararın neresinden dönsem karşımda eski bi tanıdık .. bazen sonsuz sızı, bazen lanet olası bu yalnızlık ..

BadeLHarb

Apprentice
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 13 Haziran 2008,02:36:28 »

Reklam önemli aslında, Kutsal Damacana'nın bu kadar popüler olmamasının tek nedeni reklam yapmamış olmasıdır mesela ki o da çok bomba bi film .

onlar reklam yapmasa da ben yeterince bağcılara duyurmaya çalıştım:)
bütün dersane bütün mahalle günlük kelimelerimizi o filmden seçiyoruz...
citroen falan:)

ρα+яι¢кѕтєιη

Journeyman
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : 13 Haziran 2008,02:39:07 »

Dimi, isnanlar yaptılar reklamı, olm izle çok iyi falan diye .. Mesela ben sinemaya gidemedim o filme, çünkü benim filmden haberim olduğunda vizyondan kalkmıştı .

BadeLHarb

Apprentice
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 13 Haziran 2008,02:44:15 »

Dimi, isnanlar yaptılar reklamı, olm izle çok iyi falan diye .. Mesela ben sinemaya gidemedim o filme, çünkü benim filmden haberim olduğunda vizyondan kalkmıştı .

ben o filmi deathmelancholy'le beraber izledim koptuk
hatta hala filmin muhasebesini yaparız:)

ρα+яι¢кѕтєιη

Journeyman
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : 13 Haziran 2008,02:46:24 »

hea bizim alişcanla bırak onu ya, piyanist'i izlerken herifin rengi falan attı, çok insancıl onla film izlenmez

BadeLHarb

Apprentice
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 13 Haziran 2008,02:49:30 »

hea bizim alişcanla bırak onu ya, piyanist'i izlerken herifin rengi falan attı, çok insancıl onla film izlenmez

Daha önce izlediği filmleri beraber izlerken deli ediyo beni
şöle olcak böle olcak şurası cok guzel bak vs.

.:BlackcinnetkaR:.

Expert
*

Üye No: 661

Kayıt tarihi 13 Nisan 2008,23:32:49

Açtığı Konular:16 Kahr'ı_Derûn

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 13 Haziran 2008,12:57:46 »

adaşım olmasına rağmen hala izlemedim
Kutsal Damacana (şafak sezer) daha mükemmelmiş ivedik halt etmiş diolar sadece anlatımıyla yarıldım millet
şiddetle tawsiye edilir

& Nera

Beni hep gülerken görürsünüz
Gülüşlerim,acılarımın ve gözyaşımın maskesidir
dısturbed

Apprentice
*

Üye No: 1566

Kayıt tarihi 02 Ağustos 2008,21:13:48

Açtığı Konular:4
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 04 Ağustos 2008,20:49:49 »

verdim kutsalı verdim kutsalı bi sağdan veriorum bi soldan veriorum  Dans ivedik yetişemez bile damacanaya...
şafak sezer %100 türk komedisi yaptı.. a.k.duklarım insan bi nereye gidion die sorar o kada mesaimiz var ahahahaa 
« Son Düzenleme: 04 Ağustos 2008,21:17:41 Gönderen: darth_vader83 » Logged
Taglar:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Sehrimetal
Yasal uyarı
Bu site Trstudent ile ayni hostta barındırılmaktadır.
Topsites || Vampirland || Tattoo || Online Satış || E-Nasil ||
SehriMetalThe ultimate MetalToplist Toplist http://www.toplist.metalcentre.com/Bira Darksites

Link değişimi,reklam ve diğer önerileriniz, şikayetleriniz için iletişim sayfamızı kullanın!

Wap || Wap2 || İmode || Sitemap || Rss || Arsiv || Sitemap2 || In english || SehriMetal Blog || Son Konular|| Sitemap3
eXTReMe Tracker