Bana Bir Şarkı Daha Çal Bana Bir Şarkı Daha Çal | Bana Bir Şarkı Daha Çal Rock Metal Müzik | Bana Bir Şarkı Daha Çal Diskografi,biyografi | Bana Bir Şarkı Daha Çal indir, download | Bana Bir Şarkı Daha Çal dinle|
Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt
Diziyorum.Org - Dizi izlemenin Keyfine varın
Diziyorum.Org'da online Dizi-Film izle

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bana Bir Şarkı Daha Çal  (Okunma Sayısı 244 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ρα+яι¢кѕтєιη

Journeyman
*

Üye No: 155

Kayıt tarihi 06 Ağustos 2007,17:02:00

Açtığı Konular:56 ll ѕтєιη υм ѕтєιη ll

Üyelik Bilgileri WWW
« : 11 Haziran 2008,13:25:59 »

bana bir şarkı daha çal

saat sabahın beşi

ölüler erkenden yırtar toprağı

salavat getirir koynumdaki yabancı

sallanırız, söylemesi zor ama

döneriz eksenimiz etrafında

komodinin üstündeki tabancayı al şimdi

gözlerimi bağla, bir şarkı daha çal bana

toprağını bol tut sardunyaların

bir anlamı yok ama, menekşeyi de sula

küçücük bir çivi çak yaslandığın duvara

asacak bir ceket buluruz nasıl olsa

o ceketin ceplerinde bir saat olacaktı

bir hacı kayacaktı mekke’lerden aşağı

saat sabahın beşi zili çalan biri var

ya da kapı sıkıldı kendinle boğuşmaktan

bana bir şarkı çal, bir şeytan daha taşla

la havle erken geldim, geç tutundum hayata

kavmime haber salın görüntüm titreşiyor

ecnebi aynalarda

oysa bütün ülkelerde güney kutbu da dahil

saat sabahın beşi, uyanığım şu anda

tövbe yalnız değilim

tütsülenmiş adamlar şarkı çalıyor bana

hızlı gittim genç öldüm, tur bindirdim ben ömrüme .. aradım durdum, buldum, kaçtım hep gönlüme göre .. zararın neresinden dönsem karşımda eski bi tanıdık .. bazen sonsuz sızı, bazen lanet olası bu yalnızlık ..

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Bana Bir Şarkı Daha Çal
« Posted on: 20 Kasım 2008,18:44:35 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Bana Bir Şarkı Daha Çal mp3, Bana Bir Şarkı Daha Çal indir, Bana Bir Şarkı Daha Çal diskografi, Bana Bir Şarkı Daha Çal biyografi, Bana Bir Şarkı Daha Çal download, Bana Bir Şarkı Daha Çal mp3 indir, Bana Bir Şarkı Daha Çal resimleri, Bana Bir Şarkı Daha Çal haberleri, Bana Bir Şarkı Daha Çal yükle, Bana Bir Şarkı Daha Çal videosu, Bana Bir Şarkı Daha Çal discography,Bana Bir Şarkı Daha Çal rapidshare,Bana Bir Şarkı Daha Çal albüm,Bana Bir Şarkı Daha Çal lyrics,Bana Bir Şarkı Daha Çal dinle
ρα+яι¢кѕтєιη

Journeyman
*

Üye No: 155

Kayıt tarihi 06 Ağustos 2007,17:02:00

Açtığı Konular:56 ll ѕтєιη υм ѕтєιη ll

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 11 Haziran 2008,13:34:06 »

öhhm =)

hızlı gittim genç öldüm, tur bindirdim ben ömrüme .. aradım durdum, buldum, kaçtım hep gönlüme göre .. zararın neresinden dönsem karşımda eski bi tanıdık .. bazen sonsuz sızı, bazen lanet olası bu yalnızlık ..

Taglar:
Konunun  Googledeki yeri

Bana Bir Şarkı Daha Çal

Anahtar Kelimeler: Bana Bir Şarkı Daha Çal Dosyası, Bana Bir Şarkı Daha Çal Belgesi, Bana Bir Şarkı Daha Çal Programı, Bana Bir Şarkı Daha Çal Oyunları, Bana Bir Şarkı Daha Çal Download, Bana Bir Şarkı Daha Çal Resimleri, Bana Bir Şarkı Daha Çal Hikayeleri, Bana Bir Şarkı Daha Çal Haberleri, Bana Bir Şarkı Daha Çal İndir, Bana Bir Şarkı Daha Çal Yükle, Bana Bir Şarkı Daha Çal Videosu, Bana Bir Şarkı Daha Çal Arşivi, Bana Bir Şarkı Daha Çal Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: