Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Dünyaya Sığmayan Bir Grup  (Okunma Sayısı 251 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ρα+яι¢кѕтєιη

Journeyman
*

SehriMetal Puanı: +0/-1

Üye No: 155

Kayıt tarihi 06 Ağustos 2007,17:02:00

Açtığı Konular:61 ll ѕтєιη υм ѕтєιη ll

Üyelik Bilgileri WWW
« : 11 Haziran 2008,13:12:55 »

Uluslar arası Astronomi Birliği 'nin üçüncü bölümüne yardım amacıyla hizmet veren Minor Planet Center [Küçük Gezegenler Merkezi], güneş sistemindeki büyük gezegenlerin küçük nesnelerini, küçük gezegenleri, yıldızları ve doğal uyduları adlandırmakla sorumludur.

23 Şubat 2006 tarihli son genelgelerinde, Minor Planet Center küçük bir gezegenin, Alman hard-rock-metal grubu RAMMSTEIN şerefine "110393 RAMMSTEIN" olarak adlandırıldığını resmi olarak bildirmiştir.

Bu küçük gezegeni Jean Claud Merlin 11 Ekim 2001 tarihinde keşfetmiştir. Bu gezegen, güneşten yaklaşık olarak 400 milyon km. uzaklıkta, Mars ve Jüpiter arasında önemli bir noktada yörüngesini çizen 5 km. genişliğinde bir kayadır. Güneş etrafındaki turunu 4.5 yılda tamamlar ve dünyaya olan yakınlığı asla 220 milyon km. 'nin altına düşmez.

Jean Claude Merlin gözlemlerini Ağustos 2005 'te yeniden yapar ve profesyonel istasyonlarda dünya etrafında yapılan ileri düzeydeki gözlemler Minor Planet Center 'ın bu gezegene kalıcı bir numara vermesini sağlar, numarası "110393" olarak belirlenir.

Jean Claude Merlin bu keşfiyle son derece mutlu olur.

"Bir kaşif olarak, bulduğum küçük gezegenlere isim önermekten şeref duyarım. Hard-rock-metal grup olan Rammstein 'ın bir fanı olarak [11 Şubat 2005 'te Bercy - Paris şovundaydım], sonradan bu gezegene RAMMSTEIN ismi verilmesini düşündüm."

İsim, Uluslararası Astronomi Birliği 'nin isimlendirme komitesi tarafından hemen kabul edildi. Diğer gruplar ve aynı zamana ait müzisyenler zaten birer gezegen isimleriyle şereflendirilmişlerdir: The Beatles, The Rolling Stones, Pink Floyd, Frank Zappa, Eric Clapton, Carlos Santana…

110393 RAMMSTEIN isimli gezegen hakkında resmi alıntı şöyledir:

"110393 RAMMSTEIN" = 2001 TC8
11 Ekim 2001 'de Jean Claude Merlin tarafından Le Creusot 'ta keşfedilmiştir.

Alman hard-rock-metal grubu RAMMSTEIN Eski Almanya 'nın batısında 1994 'te kurulmuştur. Adını 1988 'deki trajik hava gösteri kazası sonrası Ramstein kasabasından almıştır. Grup, dünya çapında mükemmel canlı gösteriler sunmaktadır.

Burada 1 küçük animasyon yer almaktadır. Ama bunlar "negatif" şekilde [yıldızlar siyah, hava beyaz] görülmektedir. Bu bize küçük gezegenlerin bir saat içerisindeki hareketlerini göstermektedir.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2008,14:13:42 Gönderen: Donnie_Darko » Logged

hızlı gittim genç öldüm, tur bindirdim ben ömrüme .. aradım durdum, buldum, kaçtım hep gönlüme göre .. zararın neresinden dönsem karşımda eski bi tanıdık .. bazen sonsuz sızı, bazen lanet olası bu yalnızlık ..

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Dünyaya Sığmayan Bir Grup
« Posted on: 30 Ağustos 2008,10:29:26 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Dünyaya Sığmayan Bir Grup mp3, Dünyaya Sığmayan Bir Grup indir, Dünyaya Sığmayan Bir Grup diskografi, Dünyaya Sığmayan Bir Grup biyografi, Dünyaya Sığmayan Bir Grup download, Dünyaya Sığmayan Bir Grup mp3 indir, Dünyaya Sığmayan Bir Grup resimleri, Dünyaya Sığmayan Bir Grup haberleri, Dünyaya Sığmayan Bir Grup yükle, Dünyaya Sığmayan Bir Grup videosu, Dünyaya Sığmayan Bir Grup discography,Dünyaya Sığmayan Bir Grup rapidshare,Dünyaya Sığmayan Bir Grup albüm,Dünyaya Sığmayan Bir Grup lyrics,Dünyaya Sığmayan Bir Grup dinle
rocker_20

Novice
*

SehriMetal Puanı: +0/-0

Üye No: 1329

Kayıt tarihi 17 Temmuz 2008,16:24:48

Açtığı Konular:0
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 17 Temmuz 2008,20:08:01 »

way way way way
Taglar:
Sayfa: [1]   Yukarı git