Guardinals Guardinals | Guardinals Rock Metal Müzik | Guardinals Diskografi,biyografi | Guardinals indir, download | Guardinals dinle|
Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt
Diziyorum.Org - Dizi izlemenin Keyfine varın
Diziyorum.Org'da online Dizi-Film izle

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Guardinals  (Okunma Sayısı 237 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lunatic roque

Journeyman
*

Üye No: 54

Kayıt tarihi 22 Temmuz 2007,11:36:00

Açtığı Konular:79
Üyelik Bilgileri
« : 23 Temmuz 2007,09:15:25 »

2005 yılında Tevfik Soyyiğit, Erdinç Öztan ve Buğra Celayir’in girişimiyle kurulan Guardinals, o zamandan beri aralıksız çalışmalarına devam etmekte, Buğra’nın yaptığı besteleri Erdinç’le beraber bilgisayar aracılığıyla düzenledikten sonra canlı performansa dökmek fikri ilk olarak Tevfik’in aklına gelmişti, en başta farklı bir kadroyla toplanan grup (Tevfik, Erdinç, Buğra hariç) ilk birkaç denemelerini stüdyoda gerçekleştirdiler, fakat daha sonra istediklerini yapabilmek için o anki kadronun yeterli olmadığını anladılar.

Çalışmalara ara veren Guardinals, yeni elemanlarını aramaya koyuldu, öncelikle Tevfik’in arkadaşı Cem Dinçarslan gruba dahil oldu. Kısa bir süre sonra da Cem arkadaşı Çağlar Şahin’i gruba davet etti, böylece parçaların hazırlanması için gereken çekirdek kadro 2005 yılının kış aylarında toplanmış oldu ve grup önceden bilgisayarda hazırlanmış şarkılara çalışmaya başladı, fakat kadro hala tamamlanmamıştı.

Öncelikli olarak bas gitarist sıkıntısı vardı ve Guardinals istediği bas gitaristi bir türlü bulamıyordu, Cem’in bar grubu Enkaz’ın bas gitaristi olan Bahadır Güler geçici bir süreliğine Guardinals’da çalabileceğini söyledi, fakat daha sonra uyumu ve çalışkanlığıyla Guardinals’ın as elemanlarından biri oldu. Bas gitar sıkıntısınında çözülmesiyle birlikte grup uzunca bir süre o haliyle çalışmalarını sürdürdü, fakat başta planlanan müzik böyle değildi. Başka elemanlar için arayış devam ediyordu.

Yaklaşık 7 aylık bir arayışın ardından internet aracılığıyla İrem Aktaş Guardinals’a katıldı, İrem gruba çok çabuk adapte oldu, çalışmalarıyla grup elemanları dahil herkesin beğenisini kazandı, ve 7 kişilik kadrosuyla Guardinals başta bestelenen şarkılarını eksiksiz çalabiliyordu, hazırlıklar tamamlanınca grup kayıtlarına ve konserlere çıkmaya başladı

GRUP ELEMANLARI...:
buğra celayir (klavye)
erdinç öztan (vokal)
cem dinçaslan (gitar)
bahadır güler (bass gitar)
çağla şahin (davul)
irem aktaş (vokal)
teyfik soyyiğit (gitar)
« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2007,13:37:37 Gönderen: lunatic roque » Logged

gölgeler seni hiç yanıltmasın...gözyaşlarına hakim olabilirsin....hepimiz lanetlendik zaten...
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Guardinals
« Posted on: 20 Kasım 2008,20:28:40 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Guardinals mp3, Guardinals indir, Guardinals diskografi, Guardinals biyografi, Guardinals download, Guardinals mp3 indir, Guardinals resimleri, Guardinals haberleri, Guardinals yükle, Guardinals videosu, Guardinals discography,Guardinals rapidshare,Guardinals albüm,Guardinals lyrics,Guardinals dinle
gzmm

Novice
*

Üye No: 192

Kayıt tarihi 17 Ağustos 2007,21:57:45

Açtığı Konular:0
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 19 Ağustos 2007,16:42:07 »

sevdiğim gruplardan biri daha izmir ve doom deyince ilk aklıma gelen grup ayrıca buğra diabolical grubuyla da çalışcakmış sanırım:)
wampirella

Novice
*

Üye No: 248

Kayıt tarihi 27 Ağustos 2007,17:01:05

Açtığı Konular:18
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 27 Ağustos 2007,20:01:44 »

güzel bi grup bana göre ellerinden geleni yapıolar...grup oldukça sağlam ve dahada gelişiyo yaptığım bi kaç sohpettede bunları gözlemleyebildim....

Taglar:
Konunun  Googledeki yeri

Guardinals

Anahtar Kelimeler: Guardinals Dosyası, Guardinals Belgesi, Guardinals Programı, Guardinals Oyunları, Guardinals Download, Guardinals Resimleri, Guardinals Hikayeleri, Guardinals Haberleri, Guardinals İndir, Guardinals Yükle, Guardinals Videosu, Guardinals Arşivi, Guardinals Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: