Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Gates Of Eternity  (Okunma Sayısı 466 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lunatic roque

Journeyman
*

SehriMetal Puanı: +1/-0

Üye No: 54

Kayıt tarihi 22 Temmuz 2007,11:36:00

Açtığı Konular:79
Üyelik Bilgileri
« : 23 Temmuz 2007,09:11:25 »

Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Gates Of Eternity:
Vokal:Seçkin SARPKAYA
Gitar:Soykan AYDIN
Gitar:Hakan KAMALI
Bas:Özgür DEMİR
Davul:Ozan Deniz KARAMAN

Gates Of Eternity grubu 18 Ocak 2005’te Seçkin(vokal) ve Soykan(gitar) tarafından kuruldu.Kurulduğu ilk günden beri beste çalışmalarına ağırlık veren grup kurulduktan 4 ay sonra konserlere başlamıştır.İlk konserine 20 Mayıs 2005’te İzmir Roi Bar’da Lost Rock Fest’te çıkan grup ardından konserlere seri bir şekilde devam etmiştir.Kurulduğu günden beri çeşitli sebeplerden ötürü eleman değişikliği yaşayan grubun nete yaydığı ilk kayıt “Eternal Haze In Thy Dark Sky”olmuştur.Bu parça bir çok kişi tarafından dinlenilmiş ve olumlu eleştiriler almıştır.Ardından grup 22 Ocak 2006’da İzmir Dungeon’da çıktığı konserde yapılan bir oylama ile seyirciden en çok oyu alarak günün en beğenilen grubu olmuş ve hediye olarak bass gitar kazanmıştır.Konserlere devam eden grup 18 Mart’ta Serdar Öztop’un altında çıktıkları İstanbul Kemancı konserinden bir vidyoları ile de “Live Chaos DVD Compilation”da yer almıştır.Grubun 5 parçadan oluşan ilk demosu “Storm Behind The Gate” Mayıs ayından tamamlanıp piyasaya sürülmüştür.Her iki basımı da çok kısa sürede tükenen demo hem yurtiçinden hem de yurtdışından çok olumlu tepkiler almış demo gelen talepler üzerine Hollanda,Polonya,Almanya,Norveç ve İngiltere gibi ülkelere yollanmıştır.Bu demonun ardından grupta çeşitli eleman değişiklikleri olmuştur ve grup takip eden Kasım ayında yeni kadrosu ile “A New Level” demosunu yayınlamıştır.Demo grubun yeni soundunu yansıtması bakımından grup için yeni bir basamak olmuştur.Bu demo da aynı şekilde ilk demo gibi yurtiçi,yurtdışı çok olumlu tepkiler almıştır.

Grubun soundu İsveç death’e yakın durmakla birlikte içinde thrash ve yeni nesil metalcore öğelerini barındırmaktadır.(Bu bağlamda grubun soundu In Flames,Dark Tranquillity,Black Dahlia Murder,Quo Vadis,Unearth gibi gruplara benzemektedir.)Ayrıca grup soundunda Anadolu motiflerine de sıklıkla yer vermekte ve grup elemanlarının ilgilendikleri diğer tarzlardan gelen etkileşimlerini bünyesine katmaktadır.

Grup konserlere devam etmektedir.Bu güne kadar İzmir’de bir çok kez konser veren grup İstanbul(3),Ankara,Eskişehir,Manisa,Uşak(2) gibi illerde de sahne almış ve seyircilerden olumlu tepkiler toplamıştır.Yakın zamanda official sitesi açılacak olan grup albüm için promo kayıtlara en kısa zamanda başlayacaktır.Bu bağlamda grup albüm şirketlerinden ya da compilation yapacak fanzin,e-zine lardan gelecek teklifleri değerlendirecektir.

Gruba ulaşabileceğiniz grubun maili ve adresler şu şekildedir:

kendilerinden grup elemanlarını dinliyoruz....:
darktowerGOE Seçkin SARPKAYA (Vokal)

01.10.1988 İzmir doğumluyum
Ege Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyartı bölümünde okuyorum.
Örnek aldığım isimler Courtyard Mert,False In Truth Toygar,Black Dahlia Murder Trevor Strnad...Blind Guardian,Tool,Trivium ve Black Dahlia Murder,Quo Vadis fanıyım...
Daha önceden bir çok death grubunda söyledim.
Kullandığım ekipman Karsect KRU 290 kablosuz mikrofon,gırtlağım ve sahne aldığım mekanda ne mikrofon varsa işte:)

--------------------------------------------------------------------------------

nosferatul Hakan KAMALI (Gitar)

22.04.1984 İzmir doğumluyum
Celal Bayar Üniversitesi İktisat Bölümü'nde okuyorum.
Etkilendiğim isimler Muhammed Suiçmez,Malmsteen,Andy Timmons,Jesper...In Flames,Tool,Necrophagist ve Trivium fanıyım...
Daha önce Dark Abyss,Prime Object gibi gruplarda çaldım.
Kullandığım ekipman Ibanez RG 1570 Prestige ve Boss ME 33 processor...

--------------------------------------------------------------------------------

alivecorpse Soykan AYDIN (Gitar)

01.11.1987 İstanbul doğumluyum...
Örnek aldığım isimler Nergal,Havoc,Oscar,Karl Logan,Alexi Lahlio,Paul Gilbert,...
Behemoth,Trivium,Quo Vadis,Children Of Bodom ve Immortal fanıyım...
Daha önce bir çok alternatif,heavy,death grubunda çaldım.
Kullandığım ekipman B.C.Rich Warlock ve Boss Metal Zone analog pedal...

Phere Ozan Deniz KARAMAN (Davul)

01.01.1986 Konya doğumluyum...
Ege Üniversitesi Fizik Bölümü'nde okuyorum.
Etkilendiğim isimler Richard Christy,Derek Roddy,Travis(Trivium)...Death,In Flames,Dark Tranquillity,Soilwork,Pantera,Trivium fanıyım...
Daha önce bir kaç grupta çaldım.Bir dönem de Dark Abyss'de çaldım.

towerofgod F.C.Özgür Yaman DEMİR (Bas, Clean Vokal)

24.05.1987 İzmir doğumluyum...
6 yıldır bas çalıyorum.
Dinlediğim gruplar,In Flames,Amon Amarth,Trivium,Iron Maiden,Iced Earth,Death,Quo Vadis,Loreena Mc Kennitt,Blind GuardianSoilwork,Dokken.Etkilendiğim isim:Steve DiGiorgio(Sadus,Death,Quo Vadis).Kullandığım ekipman cort action 5 fretless..boss distoration/volume pedal.. wireless kablo sistemi.
« Son Düzenleme: 19 Ağustos 2007,16:35:35 Gönderen: kurşunasker_35 » Logged

gölgeler seni hiç yanıltmasın...gözyaşlarına hakim olabilirsin....hepimiz lanetlendik zaten...
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Gates Of Eternity
« Posted on: 30 Ağustos 2008,10:12:18 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Gates Of Eternity mp3, Gates Of Eternity indir, Gates Of Eternity diskografi, Gates Of Eternity biyografi, Gates Of Eternity download, Gates Of Eternity mp3 indir, Gates Of Eternity resimleri, Gates Of Eternity haberleri, Gates Of Eternity yükle, Gates Of Eternity videosu, Gates Of Eternity discography,Gates Of Eternity rapidshare,Gates Of Eternity albüm,Gates Of Eternity lyrics,Gates Of Eternity dinle
gzmm

Novice
*

SehriMetal Puanı: +10/-0

Üye No: 192

Kayıt tarihi 17 Ağustos 2007,21:57:45

Açtığı Konular:0
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 19 Ağustos 2007,16:27:25 »

izmirli en iyi death yapan grup rockstation da çıkıyolar onları izlemek isterdim yaptıkları müziğin yanı sıra çok sıcak insanlar öz. seçkin eheu  
kurşunasker_35

Wild Child
Expert
*

SehriMetal Puanı: +0/-1

Üye No: 33

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,11:16:00

Açtığı Konular:104
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : 19 Ağustos 2007,16:33:04 »

kesinlikle...oldukça kaliteli bir grubumuz...en son antalyada konserleri vardı...sırada ise rock station konsereri var..çok sağlm performans sergiliyeceklerinden eminim...tam gaz devam

YERLİ GRUPLARINA SAHİP ÇIK!!!
lunatic roque

Journeyman
*

SehriMetal Puanı: +1/-0

Üye No: 54

Kayıt tarihi 22 Temmuz 2007,11:36:00

Açtığı Konular:79
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 20 Ağustos 2007,12:17:46 »

rock station festte 9 eylülde çıkıolar büyük bi ihtimal 8 eylülde ben orda olcam izleme fırsatım olmayacak ama cidden basarılarından söz ettiren bi grup ya....

gölgeler seni hiç yanıltmasın...gözyaşlarına hakim olabilirsin....hepimiz lanetlendik zaten...
DemigoD

Corrupted
Moderator
Expert
*

SehriMetal Puanı: +7/-0

Üye No: 36

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,14:00:33

Açtığı Konular:173
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 20 Ağustos 2007,16:09:30 »

kişisel sebeplerden dolayı nefret ediyorum

& Berith
---------------------------------------------------
Frodo Failed ..Bush Has The Ring !!!!
gzmm

Novice
*

SehriMetal Puanı: +10/-0

Üye No: 192

Kayıt tarihi 17 Ağustos 2007,21:57:45

Açtığı Konular:0
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 10 Kasım 2007,00:15:04 »

canlı izleyemedim bi ya Sad
Eyehategod

hücum borusu
Expert
*

SehriMetal Puanı: +10/-1

Üye No: 24

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,22:22:00

Açtığı Konular:78 lets talk about nothin...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 13 Kasım 2007,02:35:26 »

kişisel sorunları forum ortamında halletmeyelim demi god

neyse türkiyede melodik deathi en iyi yapan grup olduğunu iddaa ediyorum..

soul sacrifice a melo death demem ben gari o apayrı bişidir yoksa odur tabi...

AnnaFreud

Journeyman
*

SehriMetal Puanı: +2/-0

Üye No: 1397

Kayıt tarihi 21 Temmuz 2008,23:54:15

Açtığı Konular:53
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 22 Temmuz 2008,19:59:52 »

melodik death denilince çok sağlam bi performans beklemiyordum ama yine eskişehrde izleme fırsatım olmuştu ve fena değillerdi

Faller Jeg İfra;Har Jag Som
Taglar:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: