Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? | Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? Rock Metal Müzik | Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? Diskografi,biyografi | Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? indir, download | Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? dinle|
Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt
Diziyorum.Org - Dizi izlemenin Keyfine varın
Diziyorum.Org'da online Dizi-Film izle

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ??  (Okunma Sayısı 856 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BadeLHarb

Apprentice
*

Üye No: 764

Kayıt tarihi 21 Mayıs 2008,00:21:49

Açtığı Konular:6
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 23 Haziran 2008,03:48:26 »

en büyük etken siyaset yapılmamasıdır.7den 77 ye kimsenin siyasetten haberi yok

Siyasetci diye bi meslek var abi
onları halk seçiyo sonuçta
halkın kime oy vereceğini bilmemesi diyebiliriz...

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ??
« Posted on: 04 Aralık 2008,18:55:40 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? mp3, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? indir, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? diskografi, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? biyografi, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? download, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? mp3 indir, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? resimleri, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? haberleri, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? yükle, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? videosu, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? discography,Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? rapidshare,Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? albüm,Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? lyrics,Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? dinle
emrecanonline

Novice
*

Üye No: 1310

Kayıt tarihi 15 Temmuz 2008,11:03:33

Açtığı Konular:0
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 15 Temmuz 2008,11:29:45 »

Selamlar,
Öncelikle kusura bakmayın, foruma bugün üye oldum tesadüfen google aramalarında bulup. İlk mesajımı da başka bir yere yazmak isterdim ama okuyunca konuyu dayanamadım.
Nacizane görüşüm; çözümlerden ziyade nedenler üzerinde daha fazla kafa yormamızdır. Maksat sonuca gitmekse eğer, gerek yok kim ne yapmış; neymiş; nasıl olmuş hakkında yorumlamaya. İstedikten sonra mutlaka herkese bir kulp takılabilir, özellikle de şu zamanın getirisiyle, bundan bırakın 300 yıl öncesini; Kurtuluş savaşı zamanını bile yorumlamak pek tutarlı olmaz diye düşünüyorum.

Saygılarımla.
Dede_Korkut

Novice
*

Üye No: 1276

Kayıt tarihi 12 Temmuz 2008,19:01:36

Açtığı Konular:6
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 16 Temmuz 2008,01:25:05 »

bugun maksatlıları maksatlarına vardıran tek büyük güc medyadır! bizim ülkemizide medya cok güzel bölüyor bisürü görüs bisürü parti bisürü yanlı gazete tv gencleri kandıran kandırana sürekli birilerine karsı cıkan isyankar bir genclik yarattılar bastakini indirseler yerine aynı maksada hizmet eden baska birini koyacaklar senaryoları birileri yazıyor bizde izliyiorz.bugun halen bile Ermeni sorunu,kürt sorunu ugrasıyoruz.oysaki israil in filistin lübnan gibi ülkelere yaptıkları ortada amerika kezaa öle fransada bölücü bi ses cksa herifleri polis alıyor iceri bidaha öle bi ses öle bi insan olmuyor.bizde aldımı iceri adamı avrupa adım adım takip ediyor icerdeki adamın haklarına düsüyor. bizde sürekli hesap veriyoruz sorarım bukadar hesap vermek zorunda olan neden sadece bizleriz? Bu medya bu sistem Türkiye hic bir yere varamaz Türklük bilinci günden güne yalan olur

arifbaytürk!

Taglar:
Konunun  Googledeki yeri

Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ??

Anahtar Kelimeler: Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? Dosyası, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? Belgesi, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? Programı, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? Oyunları, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? Download, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? Resimleri, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? Hikayeleri, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? Haberleri, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? İndir, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? Yükle, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? Videosu, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? Arşivi, Türk halkının gelişimini engelleyen unsurlar.. ?? Albümü,
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: