UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 | UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 Rock Metal Müzik | UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 Diskografi,biyografi | UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 indir, download | UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 dinle|
Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt
Diziyorum.Org - Dizi izlemenin Keyfine varın
Diziyorum.Org'da online Dizi-Film izle

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007  (Okunma Sayısı 239 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
darth_vader83

OZ
Grandmaster
*

Üye No: 709

Kayıt tarihi 02 Mayıs 2008,05:04:56

Açtığı Konular:193
Üyelik Bilgileri WWW
« : 28 Mayıs 2008,19:21:57 »

Bu resime iyi bakın arkadaşlar ep nin iç tarafı ama bunu başka hiçbiryerde göremezsinin benden başka xD O imza bana özel.Dikkat ettiyseniz  oğuz'a yazıyor yukarda.TANJU CAN abimiz tarafından yani asıl ismiyle ; TANJU CAN'ın BALIKLI İMZASI :F
Bu sitede bir kişide daha var sadece onda mevcut bu kapak ve ona özel.Briim benim 

İstanbul-Bakırköy--Death-Grindcore

Bakırköy ve Türkiye'nin Death ve Grindcoreda ki en büyük temsilcilerinden Uçk efsanesi 2007 yılında da boş durmadı ve 1 intro ve 4 şarkıdan oluşan muhteşem bir ep çalışmasını daha bizlerin zevkine sundu.
Özellikle ep ye ismini veren Justice isimli parça inanılmaz gaz,hızlı ve kaliteli olmasıyla,ep nin parlayan yıldızı olarak kulaklarımıza ve pogolarımıza zevk sebebiyeti yaratıyor.
Klasik ölüm marşıyla giren intro Only death is real müthiş ve can alıcı ağırlığıyla sizi yıkıma adeta hazırlıyor.Ardından Justice le zaten kesinlikle ortalığı yıkıyosunuz.3. parça Trust or grind yine hız ve yıkım devam ediyor.Corruption ağır girişinden sonra kısa bir pogoya davetiye çıkarıyor.Kapanış şarkısı Ne umiray(Don't die) la ise ağır karanlık ve melankolik bir biçimde kendinizi kesme düşünceleri içinde bitiriyorsunuz.
Dinleyin...Dinletin
Önemli Not : Link için özel mesaj atınız.

--Tracklist--
Intro (Only death is real)
Justice
Trust or Grind
Corruption
Ne Umiray (Don’t Die)

Hadi Hayırlı Pogolar 
BAKIRKÖY RULAZZZZZ  Dioman
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2008,19:25:56 Gönderen: darth_vader83 » Logged

& Müzik & Bira & Siz Dostlarım & Şehrimetal & Anti Aşk & Florida Death Metal & Bay Area Thrash Metal & 80's Heavy Glam Hard Rock & İskandinavya Pure Black Metal & A.B.D. ve İskandinavya Progressive Metal & ''Briii'' &
& İŞTE OZ BUDUR &

Bakırköy Tayfası &

Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye olun veya Giris yapin
Lütfen Bu Yazıyı Tıklayarak Forum Kurallarını Okuyalım &

Lütfen Türkçemizi Düzgün Kullanalım &
Asafated 4 Yıl Sonra Dönüyor.Yazıyı Tıklayarak Asafated'a Ulaşın.

Gorefest Geliyor "ULAN".Yazıyı Tıklayarak Gorefest'e Ulaşalım.

Yerli Gruplarımıza Destek Olmayanlara Kafam ... ...!
www.stereopan.com
Yakında ..!!!
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007
« Posted on: 20 Kasım 2008,19:47:56 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 mp3, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 indir, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 diskografi, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 biyografi, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 download, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 mp3 indir, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 resimleri, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 haberleri, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 yükle, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 videosu, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 discography,UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 rapidshare,UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 albüm,UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 lyrics,UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 dinle
demon.of.the.fall

Expert
*

Üye No: 718

Kayıt tarihi 04 Mayıs 2008,16:53:26

Açtığı Konular:30 Vlavlah! xD

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 28 Mayıs 2008,22:01:59 »

Bu sitede bir kişide daha var sadece onda mevcut bu kapak ve ona özel.Briim benim 

Ahahha bunu üstüme alınmak istiyorum çünkü cd bende  eller havaya  teşekkür ederim tekrardan ozum senin için ne kadar değerli olduğunu biliyorum, benim için de  o kadar değerli çünkü, gözüm gibi bakıyorum merak etme 

darth_vader83

OZ
Grandmaster
*

Üye No: 709

Kayıt tarihi 02 Mayıs 2008,05:04:56

Açtığı Konular:193
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : 29 Mayıs 2008,04:21:00 »

Ahahha bunu üstüme alınmak istiyorum çünkü cd bende  eller havaya  teşekkür ederim tekrardan ozum senin için ne kadar değerli olduğunu biliyorum, benim için de  o kadar değerli çünkü, gözüm gibi bakıyorum merak etme 

Tabiki Ayşeciim senden başka kimde olucaktı ki sanki,yeter ki sen... anladın sen (:
Bende rica ederim briiim,buda biz UÇK cıların farkı olsun 

& Müzik & Bira & Siz Dostlarım & Şehrimetal & Anti Aşk & Florida Death Metal & Bay Area Thrash Metal & 80's Heavy Glam Hard Rock & İskandinavya Pure Black Metal & A.B.D. ve İskandinavya Progressive Metal & ''Briii'' &
& İŞTE OZ BUDUR &

Bakırköy Tayfası &

Lütfen Bu Yazıyı Tıklayarak Forum Kurallarını Okuyalım &

Lütfen Türkçemizi Düzgün Kullanalım &
Asafated 4 Yıl Sonra Dönüyor.Yazıyı Tıklayarak Asafated'a Ulaşın.

Gorefest Geliyor "ULAN".Yazıyı Tıklayarak Gorefest'e Ulaşalım.

Yerli Gruplarımıza Destek Olmayanlara Kafam ... ...!
www.stereopan.com
Yakında ..!!!

Taglar:
Konunun  Googledeki yeri

UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007

Anahtar Kelimeler: UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 Dosyası, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 Belgesi, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 Programı, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 Oyunları, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 Download, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 Resimleri, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 Hikayeleri, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 Haberleri, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 İndir, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 Yükle, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 Videosu, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 Arşivi, UÇK GRIND - JUSTİCE - Ep - 2007 Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Sehrimetal
Yasal uyarı
Bu site Trstudent ile ayni hostta barındırılmaktadır.
Topsites || Vampirland || Tattoo || Online Satış || E-Nasil || Diziyorum.org ||
SehriMetalThe ultimate MetalToplist Toplist Bira Darksites

Link değişimi,reklam ve diğer önerileriniz, şikayetleriniz için iletişim sayfamızı kullanın!

Wap || Wap2 || İmode || Sitemap || Rss || Arsiv || Sitemap2 || In english || SehriMetal Blog || Son Konular|| Sitemap3