Vizyondakiler Vizyondakiler | Vizyondakiler Rock Metal Müzik | Vizyondakiler Diskografi,biyografi | Vizyondakiler indir, download | Vizyondakiler dinle|
Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt
Diziyorum.Org - Dizi izlemenin Keyfine varın
Diziyorum.Org'da online Dizi-Film izle

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Vizyondakiler  (Okunma Sayısı 521 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anaal Nathrakh

Novice
*

Üye No: 690

Kayıt tarihi 24 Nisan 2008,22:04:28

Açtığı Konular:29
Üyelik Bilgileri
« : 23 Mayıs 2008,14:02:11 »

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı

Yapım :
   2008, ABD / Peru
Tür :
   Aksiyon / Fantastik / Macera
Yönetmen :
   Steven Spielberg
Senaryo :
   David Koepp, George Lucas, Jeff Nathanson (Kitap), Philip Kaufman
Oyuncular :
   Cate Blanchett, Jim Broadbent, Shia LaBeouf, Steven Spielberg, Harrison Ford, Ray Winstone, John Hurt, Karen Allen, Pavel Lychnikoff, Igor Jijikine, Dimitri Diatchenko, Ilia Volokh

Dış İlişkiler Konseyi kutsal hazine için ilk maceranın başladığı topraklara yeniden geri döner. Ancak 'Herşeyi Gören 12 değerli taş' içinde hipnotik bir güce sahip olan 'Ephod' taşına ihtiyaçları vardır. Konseydekilerin bu fikrini öğrenen Indiana Jones onları takip eder. Çünkü eğer biri Ephod'u ele geçirirse, onun gücüne dayanamayacak ve kişilik değiştirerek dünyayı yönetme gücüne sahip olacaktır. Ephod Armageddon Savaşı'nı yeniden başlatacak güce sahiptir.

Filmden Kareler

Boleyn Kızı

Tür :
   Dram / Romantik / Tarih / Psikolojik
Yönetmen :
   Justin Chadwick
Senaryo :
   Peter Morgan, Philippa Gregory, Philippa Gregory (Kitap)
Oyuncular :
   Kristin Scott Thomas, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Natalie Portman, Eric Bana, Jim Sturgess, Mark Rylance, Eddie Redmayne, Juno Temple, Alfie Allen

Mary Boleyn (Scarlett Johansson), on dört yaşında, masum bir kız olarak kraliyet sarayına geldiğinde Kral VII. Henry’nin (Eric Bana) gözlerini kamaştırır. Kralın sonsuz ilgisi karşısında tüm varlığı alt üst olan Mary’nin krala olan aşkı her geçen gün artarken, apaçık yaşanan bu aşkın beraberinde sarayın taçsız kraliçesi olarak görülmeye başlanır. Zamanla kralın ilgisini kaybetmeye başlayan Mary, karşısında rakip olur kardeşi Anne (Natalie Portman)’i bulacaktır. Tüm bunlar karşısında, ailesinin hırslı oyunlarında bir piyon haline gelmiş olduğunu ve saray hayatının tehlikeli entrikalarını fark eden Mary, ailesinin isteği üzerine kardeşinin krala yakınlaşmasına yardım eder ve olanları soğukkanlılıkla izlemeye devam eder; Anne’i kraliçeliğe götürecek yolda bile sesini çıkarmayacaktır. Mary’nin krala karşı tutkulu aşkı ve Anne’in içten sevgisi arasında rekabet artarken, İngiltere de bu ikircikli aşkın ortasında ikiye bölünme yolundadır. Dramatik bu ilişkiler ağına rağmen sadakat ve gücü yine de birbirlerinde bulan Boleyn kızlarının birbirine olan bağı, geride bıraktıkları dağılmış bir ülke, tatminsiz bir aile ve tükenmeyen aşklarına rağmen artar. Onları nasıl tehlikelerin beklediği ise kralın insafına kalacaktır.

Filmden Kareler

O... Çocukları

Yapım :
   2008, Türkiye
Tür :
   Dram / Komedi
Yönetmen :
   Murat Saraçoğlu
Senaryo :
   Sırrı Süreyya Önder
Oyuncular :
   Altan Erkekli, Özgü Namal, Şevket Çoruh, Demet Akbağ, Mahir İpek, İpek Tuzcuoğlu, Sarp Apak, Gökhan Atalay, Sezin Akbaşoğulları

12 Eylül 1980 ihtilalinden sonra siyasi suçlu olarak aranan bir karı-koca yurtdışına kaçmaya karar verir. Ama çocukları bu konuda onlar için en büyük engeldir. Yurtdışına kaçmadan önce çocuklarını bırakacakları güvenli bir yer ararlar. Çift sonunda çocuklarına 'en güvenli yer' olarak 'Mehtap Anne'nin yuvasını seçer. Onların çocuklarını bıraktıkları yer aslında eski bir hayat kadını olan 'Mehtap'ın bu işi bıraktıktan sonra halen hayat kadınlığını sürdürenlerin çocuklarını bıraktıkları 'Emanetçi Anne' evidir...

Karı-koca yurtdışına kaçtıktan bir müddet sonra çocuklarını alması için bir İtalyan kızı Türkiye'ye gönderir. İtalyan kız, 'Emanetçi Anne'ye bırakılan çocuğu alıp anne - babasının yanına götürmek isterken kendini bir dizi ilginç olayın içinde bulur.

Filmden Kareler

Hep Seni Aradım

Tür :
   Dram / Gerilim / Romantik
Yönetmen :
   Paul McGuigan
Senaryo :
   Brandon Boyce, Gilles Mimouni
Oyuncular :
   Josh Hartnett, Rose Byrne, Diane Kruger, Matthew Lillard, Jessica Pare, Gillian Ferrabee, Vlasta Vrana, Christopher Cousins, Amy Sobol

Şikago’nun Wicker Park bölgesinde yaşayan Matthew bir gün çalıştığı işyerinin penceresinden karşı kaldırımda en yakın arkadaşı Luke’a ait ayakkabı dükkânının vitrinine bakan bir kız görür. Artık Matthew onunla tanışmak için her yolu deneyecektir ancak bu ilişkinin bütün yaşamını etkileyeceğinden haberi yoktur. Matthew ve Lisa birbirlerine aşık olurlar ve kader ağlarını örmeye başlar.

Filmden Kareler

« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2008,14:03:32 Gönderen: Anaal Nathrakh » Logged

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Vizyondakiler
« Posted on: 04 Aralık 2008,18:36:48 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Vizyondakiler mp3, Vizyondakiler indir, Vizyondakiler diskografi, Vizyondakiler biyografi, Vizyondakiler download, Vizyondakiler mp3 indir, Vizyondakiler resimleri, Vizyondakiler haberleri, Vizyondakiler yükle, Vizyondakiler videosu, Vizyondakiler discography,Vizyondakiler rapidshare,Vizyondakiler albüm,Vizyondakiler lyrics,Vizyondakiler dinle
Donnie_Darko

Expert
*

Üye No: 18

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,20:49:00

Açtığı Konular:343
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2008,14:09:41 »

Josh Hartnett ya adamım benim.. İzlemek isterim son filmini..

Asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir pâye, kavuk sallamayınca,
Kürsî-i liyakat pezevenk, puşt olanandır!
BadeLHarb

Apprentice
*

Üye No: 764

Kayıt tarihi 21 Mayıs 2008,00:21:49

Açtığı Konular:6
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 23 Mayıs 2008,16:13:34 »

onun çocukları iyi bi filme benziyo izlemek lazım:)

Donnie_Darko

Expert
*

Üye No: 18

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,20:49:00

Açtığı Konular:343
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 24 Mayıs 2008,00:52:44 »

Oda arkadaşım gitti geçenlerde O.nun Çocukları'na.. Komedinin yanında duygusal bi filmmiş.. Filmin sonunda ağlıcaktım diyo.. Ben onun yalancısıyım

Dipnot : Duygusal bi kız değildir, hatta katı diyebiliriz

Asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir pâye, kavuk sallamayınca,
Kürsî-i liyakat pezevenk, puşt olanandır!
Megadeth

Moderator
Expert
*

Üye No: 28

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,00:57:48

Açtığı Konular:40 All my love

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : 24 Mayıs 2008,01:29:49 »

o.çocuklarına gitmesemde edindiğim bilgiler ışığında güzel filme benziyor,zaten demet akbağ için oyunculuğunu konuşturmuş diyorlar,çok severim kendisini,altan erkekli de var filmde..yani gitmek yada izlemek için başından 2 sebep var..konu 1980 sonrası olaylarını irdeliyor,hem komediyi hem hüznü iyi yansıtmışlar diye duydum..en azından gitme düşüncesi olan arkadaşlara tavsiye ederim..

Daha Metal müzik için zamanım var öncelikle  Rock'N Roll'u yaşamaya çalışıyorum.
Full Time Headbanger

Journeyman
*

Üye No: 841

Kayıt tarihi 31 Mayıs 2008,20:24:09

Açtığı Konular:12 In a dream I cannot see

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 11 Temmuz 2008,03:36:08 »

Indiana Jones'u izledim....gerçekten eski filmler kadar güzel bir film olmuş.harrison Ford ne kadar yaşlı olursa olsun çok iyi iş çıkarmış

All hail dystopia
Your parasite messiah never comes
All hail dystopia
God has died when war drags on and on
AnnaFreud

Moderator
Expert
*

Üye No: 1397

Kayıt tarihi 21 Temmuz 2008,23:54:15

Açtığı Konular:99
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 27 Ekim 2008,20:37:27 »

Popüler TESTERE / SAW  serisinin beşinci bölümünde kriminal uzman Hoffman (Mandylor) Jigsaw efsanesini yaşatacak hayatta kalan son kişidir. Ancak tehdit sözkonusu olduğunda sırrının açığa çıkmaması için herşeyi göze alarak tüm tehlikleri ortadan kaldırmak zorundadır.

imdb puanı : 6.2/10
Yapım : 2007, ABD
Tür : Gerilim / Gizem / Korku / Suç / Psikolojik
Yönetmen : Darren Lynn Bousman
Senaryo : Marcus Dunstan, Patrick Melton
Oyuncular : Tobin Bell, Angus Macfadyen, Donnie Wahlberg, Shawnee Smith, Justin Louis, Lyriq Bent, Costas Mandylor, Scott Patterson, Betsy Russell, Bahar Soomekh

Devlet Başkanı Cemal Gürsel tümüyle yerli üretim bir otomobil yapılmasını emreder ve görevin TCDD işletmesine verildiği bildirilir. O gün orada bulunan 23 mühendis bu emri 'Türk insanının makûs talihine karşı bir meydan okuma' olarak algılarlar. En küçük bir tereddüt ya da endişe sergilenmeksizin derhal işe başlanır. Çalışma mekanı olarak Devlet Demiryolları'nın Eskişehir'deki Cer Atölyesi seçilir. Zaman müthiş dardır. Cumhuriyet Bayramı' na kadar yalnızca 130 günü vardır ekibin. Türkiye’nin ilk yerli otomobili olacak eserin adı da konmuştur: “Devrim”.

Tür : Dram / Tarih
Yönetmen : Tolga Örnek
Senaryo : Tolga Örnek, Murat Dişli
Oyuncular : Halit Ergenç, Uğur Polat, Onur Ünsal, Vahide Gördüm, Serhat Tutumluer, Selçuk Yöntem, Taner Birsel, Ali Düşenkalkar, Altan Gördüm, Sait Genay

Parisli dansçı Pierre'in ciddi bir hastalığı vardır ve yakında öleceğine inanmaktadır.Bu yeni durum nedeniyle,etrafına ve tüm tanıdıklarına artık farklı bir gözle bakar:Kız kardeşi Elise,bir mimar,kaçak bir göçmen,bir fırıncı ve tabii ki Paris...Karşısına kim çıkarsa çıksın,o da onlarla hayatın derinlerine dalar;Paris'i,hayat sevgisini ve ölümü yeniden keşfeder.

Tür : Dram / Komedi / Romantik
Yönetmen : Cedric Klapisch
Senaryo : Cedric Klapisch
Oyuncular : Romain Duris, François Cluzet, Gilles Lellouche, Juliette Binoche, Fabrice Luchini, Albert Dupontel, Karin Viard

Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur, bir ilaç mümessilidir. Gündelik hayatında gayet sakin bir kişiliği varken söz konusu futbol olduğunda bambaşka bir adam olmaktadır. Kazanma arzusu ve totemler onu diğer fanatiklerden ayıran en büyük özelliğidir. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Uğur, annesinin evlenme baskısından sıkılmıştır. Söz konusu evlilik olduğunda Pınar da aynı baskıyı annesinden görmektedir. Trafik kazası sonucu tesadüfen Pınar ile Uğur tanışırlar. Bu tanışma hem Uğur’un ve hem de Pınar’ın hayatında köklü değişikliklere neden olacaktır.

Tür : Komedi / Romantik
Yönetmen : Murat Şeker
Senaryo : Murat Şeker, Selami Genli
Oyuncular : Murat Akkoyunlu, Erhan Emre, Ayten Uncuoğlu, Fahriye Evcen, Ali Erkazan, Sarp Apak, Suzan Aksoy, Tolgahan Sayışman, Filiz Ahmet, Feridun Düzağaç, Yasemin Öztürk, Tim Seyfi, Rahşan Gülşen

Faller Jeg İfra;Har Jag Som
the_poet

Novice
*

Üye No: 1676

Kayıt tarihi 07 Ağustos 2008,11:34:47

Açtığı Konular:1
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 02 Kasım 2008,17:38:44 »

indiana jonesu ben de izledim bence de çok ii olmuş ama sonundaki teknolojik alet bozmuş o otantik havayı bence   bu arada testere 5 i izledim bence müthiş olmuş ilk filmler kadar ii olmayabilir size göre ama 4 ü izleyenler emin olsun ki 5 daha iyi

Taglar:
Konunun  Googledeki yeri

Vizyondakiler

Anahtar Kelimeler: Vizyondakiler Dosyası, Vizyondakiler Belgesi, Vizyondakiler Programı, Vizyondakiler Oyunları, Vizyondakiler Download, Vizyondakiler Resimleri, Vizyondakiler Hikayeleri, Vizyondakiler Haberleri, Vizyondakiler İndir, Vizyondakiler Yükle, Vizyondakiler Videosu, Vizyondakiler Arşivi, Vizyondakiler Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Sehrimetal
Yasal uyarı
Bu site Trstudent ile ayni hostta barındırılmaktadır.
Topsites || Vampirland || Tattoo || Online Satış || E-Nasil || Diziyorum.org ||
SehriMetalThe ultimate MetalToplist Toplist Bira Darksites

Link değişimi,reklam ve diğer önerileriniz, şikayetleriniz için iletişim sayfamızı kullanın!

Wap || Wap2 || İmode || Sitemap || Rss || Arsiv || Sitemap2 || In english || SehriMetal Blog || Son Konular|| Sitemap3