Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Türkiye'de Black Metalin Ortaya Çıkışı  (Okunma Sayısı 763 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
.:BlackcinnetkaR:.

Expert
*

SehriMetal Puanı: +1/-0

Üye No: 661

Kayıt tarihi 13 Nisan 2008,23:32:49

Açtığı Konular:11 Kahr'ı_Derûn

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 05 Ağustos 2008,17:09:38 »

agares arkadaşımıza teşekkür ediyoruz evet piyasa gerçekten dediği gibi
burda taş atılan kişileri az çok anlamışızdır.
ayrıca sepultura kukla deildir

& Nera

Beni hep gülerken görürsünüz
Gülüşlerim,acılarımın ve gözyaşımın maskesidir
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Türkiye'de Black Metalin Ortaya Çıkışı
« Posted on: 29 Ağustos 2008,09:01:34 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Türkiye'de Black Metalin Ortaya Çıkışı mp3, Türkiye'de Black Metalin Ortaya Çıkışı indir, Türkiye'de Black Metalin Ortaya Çıkışı diskografi, Türkiye'de Black Metalin Ortaya Çıkışı biyografi, Türkiye'de Black Metalin Ortaya Çıkışı download, Türkiye'de Black Metalin Ortaya Çıkışı mp3 indir, Türkiye'de Black Metalin Ortaya Çıkışı resimleri, Türkiye'de Black Metalin Ortaya Çıkışı haberleri, Türkiye'de Black Metalin Ortaya Çıkışı yükle, Türkiye'de Black Metalin Ortaya Çıkışı videosu, Türkiye'de Black Metalin Ortaya Çıkışı discography,Türkiye'de Black Metalin Ortaya Çıkışı rapidshare,Türkiye'de Black Metalin Ortaya Çıkışı albüm,Türkiye'de Black Metalin Ortaya Çıkışı lyrics,Türkiye'de Black Metalin Ortaya Çıkışı dinle
darth_vader83

Grandmaster
*

SehriMetal Puanı: +6/-1

Üye No: 709

Kayıt tarihi 02 Mayıs 2008,05:04:56

Açtığı Konular:177 & nietzsche

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : 05 Ağustos 2008,19:03:07 »

Arkadaş Cavalera kardeşlerin dönemin de ki Sepulturayı kastetmedi bence brii yeni dönem Sepultura dır o

& Müzik & Bira & Siz Dostlarım & Şehrimetal & Anti Aşk & Florida Death Metal & Bay Area Thrash Metal & 80's Heavy Glam Hard Rock & İskandinavya Pure Black Metal & A.B.D. ve İskandinavya Progressive Metal & ''Briii'' &
& İŞTE OZ BUDUR &
Artık Sigaraya Hayatımda Yer Yok &
Bakırköy Tayfası &
SatanWunsch

Novice
*

SehriMetal Puanı: +0/-0

Üye No: 1608

Kayıt tarihi 04 Ağustos 2008,23:50:39

Açtığı Konular:0
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 09 Ağustos 2008,18:09:28 »

Desteğiniz için tekrar teşekkürler. Crepusculum Demoror iki kişiden oluşuyor, ben ve Abaddon. Provalarda ve kayıtta davul ve solo gitarda Abaddon var. Fakat performanslarda solo gitarı üstleniyor. Ben kayıtlarda vokal bass ve ritm gitarım prova ve performanslarda ritm gitar ve vokali üstleniyorum. Crepusculum Demoror en başından beri aslında iki kişiden oluşuyordu. Eleman denemeleri yer yer kadroya dahil olanlar oldu ama hiç biri işimize yaramadı desem yeridir. Biz de iki kişi yola devam ediyoruz. Eleman yok, sahne alamıyoruz. En azından sezonluk olarak eleman arayışı içindeyiz. Burdan da fırsat bulmuşken duyurayım bass ve davul için eleman arıyoruz eğer yardımcı olmak isterseniz Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap mail/msn adresim. Demoya gelince İstanbul  Halep Siyah'tan ve Beşiktaş Pena Müzik'ten edinebilirsiniz. Anadolu yakasına dağıtımdaki kusurlardan dolayı dağıtılmadı henüz fakat dağıtılacak umuyoruz. Onun dışında şehir dışı dağıtımlarıyla ilgili bilgi myspace profilinde bulunmakta; Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.myspace.com/crepusculumdemoror
. Sanırım birçoğunuz ne demek istediğimi anlamışsınızdır. BLACK METAL YAPIYORUZ ve BLACK METAL'in metal müzikten farklı olduğunu, ayrı tutulması gerektiğini bir çoğumuz biliyoruz. O kadar laf söyledim fakat sepultura vs dışında isim vermedim. Hak verirsiniz ki isim verip de işi saçma çoluk çocuk işlerine çevirmemek lazım. Bizim için bir grup hakettiği çizginin dışına çıktığında herhangi bir gücün veya baskının kuklası olduğunda o grubun geçmişi de lekelenir. Saygı duyarız fakat destek, ikgi vs bir yere kadar... Kukladan kastımı da açıklayabilmişimdir umarım. Tekrar teşekkürler.
Taglar:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: