Yapım : 2006, ABD
Yönetmen : Bob Odenkirk
Oyuncular : Dax Shepard, Dylan Baker, Will Arnett, Michael Shannon, Chi Mcbride, Amy Hill, David Koechner, Jay Whittaker, Miguel Nino
Süre : 1 saat, 25 dk.

Kısaca filmi tanıtmak gerekirse..
Adamımız John Lyshitski, çocuk yaştan beri sürekli hapishaneye girip çıkar..Her seferinde de aynı hakim tarafından yargılanır..Birgün dışarıdayken bu hakimden intikam almaya karar verir; canına tak etmiştir..Profesyonel bir suçlu ve tam anlamıyla bir kaybeden olan John Lyshitski (adamım

) sonunda onu hapishaneye gönderen hakimden intikam almanın bir yolunu bulur : Bu hakimin oğlu Nelson Biederman IV'ı izleyecek ve bir süre içeride rahatça kalabilecektir. Bu arada hakimin oğlu olan Nelson yanlışlıkla hapse gönderilir. Bu durumdan çok memnun olan John yeni hücre arkadaşının rahat edebilmesi için elinden gelen herşeyi yapacaktır. Oyun başlar! Temiz bi adam olan Nelson'un başıan neler gelecktir neler..
Biz bu film arkadaşlarla ders arasında izledik okulda.. Ya abartmıyorum.. Yarıldık.. Mutlaka izleyin diyorum.. Komediyse bu film komedinin alasını yapmış..John yetiyo zaten

Ha bi de filmin içinde ve biterken çalan bi şarkı var.. O kadar eğlenceli bi şarkı ki..Hemen araştırdık bulduk şarkıyı ve videosunu..Movie this miydi This movie muydu..Tam hatırlayamadım..