Sehr-i Metal
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Winamp
Radyo
Yardım
Tags
Galeri
Iletisim
Giriş Yap
Sehr-i Metal
>
Forum
>
Sehrimetal Off Music
>
Serbest Kürsü
(Moderatörler: ) >
Adolf Hitler
Sayfa:
1
...
6
7
[
8
]
9
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Adolf Hitler (Okunma Sayısı 2377 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ρα+яι¢кѕтєιη
Journeyman
SehriMetal Puanı: +0/-1
Üye No: 155
Kayıt tarihi 06 Ağustos 2007,17:02:00
Açtığı Konular
:61 ll ѕтєιη υм ѕтєιη ll
Adolf Hitler
«
Yanıtla #105 :
16 Haziran 2008,21:35:52 »
Tamam hocam, zaten çenemi tutamıyorum .. Tartışmaya girerek hata ettim .
Siz barışçıl dünyanızda, Mehmet Ali Birand'ın deyimiyle katillerin katili Hitler'e sövün . Siz herşeyi doğru biliyor, görüyor ve yaşıyorsunuz .
hızlı gittim genç öldüm, tur bindirdim ben ömrüme .. aradım durdum, buldum, kaçtım hep gönlüme göre .. zararın neresinden dönsem karşımda eski bi tanıdık .. bazen sonsuz sızı, bazen lanet olası bu yalnızlık ..
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Pasif
Re: Adolf Hitler
«
Posted on:
30 Ağustos 2008,15:25:13 »
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler:
Adolf Hitler mp3, Adolf Hitler indir, Adolf Hitler diskografi, Adolf Hitler biyografi, Adolf Hitler download, Adolf Hitler mp3 indir, Adolf Hitler resimleri, Adolf Hitler haberleri, Adolf Hitler yükle, Adolf Hitler videosu, Adolf Hitler discography,Adolf Hitler rapidshare,Adolf Hitler albüm,Adolf Hitler lyrics,Adolf Hitler dinle
NightCrawLer
Sürüngen
Expert
SehriMetal Puanı: +666/-0
Üye No: 25
Kayıt tarihi 07 Haziran 1985,00:00:00
Açtığı Konular
:68
Adolf Hitler
«
Yanıtla #106 :
16 Haziran 2008,21:41:22 »
bi kere dinimizde böyle bişeyin yeri yok yeni doğmuş bebeğe annesinin babasının suçunu nasıl yüklersin bunun iyimserlikle alakası yok insanlıkla var ne leyla zanayı savunuyorum ne dağdaki adamı savunuyorum adamın dağa çıkmasının bi sebebi var ama çıkmışsa dağa artık o benim düşmanımdır ama ben o o.çları gibi bebek katili olmamalıyımki onlardan bi farkım olsun yanlışsam söylesin birisi
acıma yetime döner koyar nırınım nırınım...
Lupus
Apprentice
SehriMetal Puanı: +10/-1
Üye No: 394
Kayıt tarihi 30 Eylül 2007,19:51:51
Açtığı Konular
:8
Adolf Hitler
«
Yanıtla #107 :
16 Haziran 2008,21:56:23 »
arkadaşım sakın yanlış anlama sana kızmış değilim, iyi oldu farklı fikirleride görebilmek adına..
Ama takıldığım ve dikkatimi çeken noktalara işaret etmem gerek;
Alıntı
Masum insan dediğin ne ? Kutsal kitaplarında seni köle olarak okuyan, buna inanan insanların çocuklarımı ? Kadınlarımı ? Bunlar sence masummu ?
Neye inandıklarını ne yapmaya çalıştıklarını nerden bilebiliyorsun, benimde kimliğimde islam yazıyor ama ladinle benim müslümanlık anlayışım çok farklı.
Alıntı
Herşeyi yaratan bile onları lanetlemişse. Fazla diyecek söz yok . Dünya kuralıdır, kurunun yanında her zaman yaşda yanmıştır.
nerden biliyorsun bunu, yaradanla konuştuğunu sanmıyorum ama diyorsanki benim dinim böyle söyler, kusura bakma ama seni köle olarak gördüğü için suçladığın yahudiden farkın kalmadı öyleyse.. ve hatırlatırım o kuralıda insanlar uydurmuştur..
Alıntı
Ama zaten Türk insanının en büyük zaafı bu. Acıma duygusu . Hep bundan kaybetmiştir Türkler, kaybetmeyede devam edeceklerdir bu olayı aşamazlarsa . Kör kütük bilgilerle ay onlarda insan olayından kurtulmadıkça bi b.k olmaz bizden.
Kaybetmek göreceli bişiydir belkide yani sana göre kaybetmiştir ama ben bu söylediğinden farklı bir sonuç çıkarırım, tüm dünya zalimken türkler merhametli halleriyle hala yok olmamışlarsa bu bana başarılı görünür..
Alıntı
Çok iyi hatırlıyorum, Leyla Zana denen köpeği . Bir bekleme salonunda otururken haberlere çıktı, yakalanıp hapse atıldığı söylendi ve hamile olduğu .. Bi kaç Türk kadını aynen şunları söyledi . Ay yazık hamileymiş! İşte bu kadar safız . Millet olarak herşeyide hakediyoruz.
bu söylediğin konumuzdan farklı, suçu olan cezasını çekmeli ister hamile olsun ister 90 yaşında olsun, biz masumlardan bahsediyoruz..
Alıntı
O hamile Leyla Zana'yı bana versinler, kendisini ayrı çocuğunu ayrı doğrarım.. İşte benim saygımın kime olduğu ve olmadığını burdan anlayan anlasın, anlamayanda zorlamasın..
Kolaydı öyle 20 yaşında fidanları öldürenlere övgüler etmek, kolaydı Türkiye'ye hakaret etmek .. Ah Allahım ahhh .. Hamileymiş, bacısını s.....
Buna demagoji derler bildiğim kadarıyla, eğer aklı başında insanların sözlerine dikkat etmesini istiyorsan demagojiden uzak durmanı öneririm..(haddime olmasada)
Alıntı
Yahudi dediğin adamın kitabında Anadolunun fethi emredilir arkadaş . Açık ve net, nasıl sana namaz emredilmiş farz olarak, adamada bu emredilmiş .. Ben bu adama niye aciyim ya, niye çoluğuna çocuğuna saygı duyayım ? O sana duyarmı ? Hayır ... O halde ? Nedir bu iyimserlik ya?
Kitaplarında ne yazıyor bilmiyorum ama ne yazarsa yazsın bu bi sebep olamaz yok edilmeleri için, arkadaşın dediği gibi islamda da istanbul işaret edilmişti mesela.
kendi adıma benim din anlayışımın esaslarından biri şudur; kimse kimsenin canını alıpda bunun doğru olduğunu ya da günah olmadığını söyleyemez. (başka mantıklı seçeneğinin kalmadığı zamanlar hariç)
bende dexter dizisinden alıntı bi söz yazıym;
"Bir insanı öldürdüğünde sadece onu öldürmüş olmazsın, aynı zamanda onun gelecekte olabileceği herşeyide yok edersin..."
«
Son Düzenleme: 16 Haziran 2008,22:02:05 Gönderen: Lupus
»
Sapientia Edificavit Sibi Domum
Darkpain
Master
SehriMetal Puanı: +3/-0
Üye No: 3
Kayıt tarihi 14 Haziran 1984,00:00:00
Açtığı Konular
:134
Adolf Hitler
«
Yanıtla #108 :
16 Haziran 2008,22:18:20 »
Alıntı sahibi: PatricksteiN üzerinde 16 Haziran 2008,21:35:52
Tamam hocam, zaten çenemi tutamıyorum .. Tartışmaya girerek hata ettim .
Siz barışçıl dünyanızda, Mehmet Ali Birand'ın deyimiyle katillerin katili Hitler'e sövün . Siz herşeyi doğru biliyor, görüyor ve yaşıyorsunuz .
Kimse sana düşüncelerini açıklama, sus, kapat çeneni demiyor Patrick. Sadece karşıdakiler için kesin yargilara varmadan düşüncelerini aktar diyoruz. "Böyle düşünüyorsunuz, siz tam da böylesiniz, zaten sadece siz doğruyu biliyorsunuz" gibi cümleler yerine kendi görüşlerini, düsüncelerini, mantikli buldugun, mantikli bulmadigin şeyleri aktar. Biz burada tartişma yaratmak degil fikir alişverişi yapmaya calişiyoruz. Kesin bir sonuca bağlamak gibi bir amacimiz yok zaten bu tip tartişmalarin da kesin bir sonuca bağlandigi ne normal hayatta ne de forumlarda görülmüş bişey degil. Konunun kilitlenmesi yerine insanlarin okuyup birşeyler öğrenmesi daha önemli bizim için. (En azından benim için) Buradan birileri 1-2 kelime bişeyler öğrenirse hem halkimizin gelişmesi, hem de bazı şeylerin degişmesi adina iyi bir sonuç olacaktir bu.
nietzsche
Lyricist
Expert
SehriMetal Puanı: +16/-2
Üye No: 970
Kayıt tarihi 18 Haziran 2008,19:23:38
Açtığı Konular
:26 &darth_vader83
Adolf Hitler
«
Yanıtla #109 :
18 Haziran 2008,19:51:38 »
ewet büyük bi şaşkınlıkla yorumları okudum ne denirki bazen sinirlendim olamaz ya dedigim düşüncelerde oldu ama en çok hoşuma giden gerçekten saygı çerçewesinde tartışabiliyo olmanız bazen coşan:))arkadaşlara müdehalelerde çok naif sewdim:)))
şimdi konuyla ilgili düşüncelerime gelirsek HİTLER benim gözümde aşagılık bi adamdır katildir bencildir..onun yüzünden şuan almanyada türeyen neo naziler orda yaşayan türkiyeli ailelere saldırıp bebeklerimizi yakıyorlar yakın tarihe bakınca bunu çok net görebiliyoruz..
şimdi hitleri sawunan arkadaşlarıma soruyorum hitler şahane bi adam diyosanız bu yapılanlarıda kabul ediyosunuz demektir??
here I'm will you send me an angel?
BlooDWaRd
Forum Yöneticisi
Expert
SehriMetal Puanı: +2/-0
Üye No: 870
Kayıt tarihi 05 Haziran 2008,20:45:05
Açtığı Konular
:82 Dimebag Darrell
Adolf Hitler
«
Yanıtla #110 :
18 Haziran 2008,22:04:43 »
Buranın farkı da bu işte kaliteli insanlardan oluşması.
Hitleri savunan arkadaşımızın da mantıklı bir açıklaması vardır muhakkak savunduğuna göre bu tepkine.
Bu arada önceki sayfalarda söylemiştim tekrar kısaca yineliyorum ne diyo lan bu deli de diyebilirsiniz ((: ama bu benim düşüncelerimin ve araştırmalarımın sonucudur ki Hitler orada saf alman ırkını değil saf yahudi ırkını oluşturmaya çalışmıştır. Annesi yahudi olan Hitler safkan bir yahudidir. O devirde yer altında örgütlenmek zorunda olan tapınak şovalyeri tarafından daha doğmadan seçilmiş bir kişidir. Ayrıca bu soykırım yalanı israil devletinin kuruluşunu inanılmaz derecede hızlandırmıştır. Tabi bunda lobilerinin de etkisi çok. İsminin rakamsal karşılığı 666 ya denk gelir ayrıca. Bu da sayılı kişide mevcuttur. Örneğin bill gates, g.w.bush gibi.. Orada öldürülenler safkan olmayan yahudiler, sasanilerin saldırısı sonucu göç etmek zorunda kalmış olan museviliği kabul eden ilk ve tek türk devleti hazarlılar, polonyalılar vs. herkesin düşüncesine saygım var benim düşüncem de bu mesela fazla saymayın aklınızdan da çınlatmayın kulaklarımı ((:
Eğer 20 yaşındaysanız ve hala bir sosoyalist değilseniz,
kalbiniz yok demektir.
Eğer 40 yaşındaysanız ve hala kapitalist değilseniz,
aklınız yok demektir.
Darkpain
Master
Açtığı Konular
Adolf Hitler
«
Yanıtla #111 :
18 Haziran 2008,22:11:37 »
Evet ilginc bir not vermişsin. Dünya üzerinde Israiloğullari disinda Yahudi olan tek millet Hazar Türkleridir. Tabi bu Israiloğullari tarafından kabul görmemekte cünkü Yahudiligin şartlarından birisi de Israiloğulları soyundan gelme zorunlulugudur. Tevrat'a göre Israiloğulları soyundan gelmeyen bir kişi Yahudi olamaz. Tabi sadece bu bile Tevratin ne kadar yozlaştirildiginin göstergesidir. Yaratici bir kitap gönderdi ise, bunu da insanlarin hidayete ermeleri icin yapti ise neden bir irki üstün kilsin ya da madem üstün kilacak neden ona üstün meziyetler vermesin. Mesela insanlari dünya üzerindeki en üstün yaratik kabul ediyoruz neden cünkü diğer yaratiklara üstünlük sağlayabilecek meziyetlere sahibiz. Peki yahudileri bizden üstün yapabilecek ne gibi meziyetleri var ? Bir çoğunuz ticaretleri diyordur kısmen doğrudur fakat ticaret Israiloğullarına Tevratta emredilir, hatta ki ticaret ahlaki dersleri bile verilir. Bu yüzden Israiloğullarında ticarete yönelme cok fazladir.
BlooDWaRd
Forum Yöneticisi
Expert
Açtığı Konular
Adolf Hitler
«
Yanıtla #112 :
18 Haziran 2008,22:16:28 »
Tevrat tan bir bab :
Goyimlere yapılacak her şey mübahtır.
Goyim = Yahudi olmayan
Kuran ı Kerim e en çok benzeyen kitaptır tevrat aslında. Hz Adem in o elmayı yiyişine kadar her şey aynıdır aşağı yukarı. Ama ondan sonra değişmeye başlar bir yılan belirir vs...
Bu arada tapınak şovalyeleri dediğim grub kabalaya göre hareket ederlerdi. Kabala tevratın zohar bölümünün mistik bir yorumlaması sonucu ortaya çıkan bir felsefedir. Satanizmin temelide tapınakçıların süleymaniye tapınağında bulduğu kabala yatar.
«
Son Düzenleme: 18 Haziran 2008,22:18:46 Gönderen: BlooDWaRd
»
kalbiniz yok demektir.
aklınız yok demektir.
Darkpain
Master
Açtığı Konular
Adolf Hitler
«
Yanıtla #113 :
18 Haziran 2008,22:44:10 »
Kabala felsefesine, Tapınak sovalyeleri hikayelerine cok fazla inanmiyorum. Cünkü istedigin gibi yorumlayabilirsin. Sabetaycılari bilir misiniz bilmiyorum. Buna göre 1400-1500lerde Ispanya ve cevresindeki baskılardan Yavuzun yardimlari ile kurtulan ve Türkiyeye yerleştirilen Yahudilerin bir kismi bu yüzyila dek dillerini,dinlerini kisacasi kültürlerini korumuş ama görünüşte Müslüman gibi davranmişlardir. Kurucusu da Sabetay Sevi denen inananlari tarafindan mesih ilan edilen ve de gene kabalaya göre hareket eden bir topluluk. Hatta bi kaç gün önce biyerlerde (nerede okudugumu hatirlamiyorum) okumuştum. Sabetayci ünlülerimiz diye, akliniza gelebilecek tüm isimleri yazmişlar :d Gülben ergen,hülya avşar, tansu çiller, çevik bir, yılmaz erdoğan vs vs... Yahudilik dünya üzeirndeki en eski dinlerden birisi, o yüzden zaman icinde bir çok degişim ve gelişim göstermiştir. O yüzden Yahudilikle alakali cok fazla hikaye duyabilirsiniz. Özellikle de Mescid-i aksâ , Hz.Süleyman gibi konularda o kadar çok fazla hikaye dolanir ki ortalikta illa ki birkaçı inandirici gelir
BlooDWaRd
Forum Yöneticisi
Expert
Açtığı Konular
Adolf Hitler
«
Yanıtla #114 :
18 Haziran 2008,22:57:15 »
Copyright© Sehrimetal.com®
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Bu linkten tapınak şovalyeri ve masonluk belgeselini izleyebilirsin, şiddetle tavsiye ederim. Taşlar biraz da olsa yerine oturabilir. Çok iyi hazırlanmış bir belesel. Her şeyi gözler önüne seriyor. Sabetayizm olayına gelirsek, kabalaya göre yaşadıkları hakkında hiç bir bilgim yok ilk defa senden duyuyorum. Emin misin ? Büyük bir ihtimalle yanlış bilgi bence. Çünkü sabetayların yaşam tarzı kabalaya uygun değil. Hemcins ilişkiler vs.. Sabetaylarda bu yoktur kesinlikle. Onlar sadece sabetay sevi nin soyundan gidenlerdir. Soner Yalçın nın efend isimli kitabında çok güzel anlatılmıştır. O sabetay ünlülere gelirsek, % 80 i şişirmedir onların. Mesela Ziya Gökalp e hatta Atamıza sabetay demişlerdir. Bunun sebebi insanımızn sevip saydığı kişileri karalayarak tutunduğumuz dalı kesmeye çalışmalarıdır. İnanmayıp prim vermememiz lazım bence.
kalbiniz yok demektir.
aklınız yok demektir.
Darkpain
Master
Açtığı Konular
Adolf Hitler
«
Yanıtla #115 :
18 Haziran 2008,23:08:34 »
işte ben de onu diyorum zaten. Herkes hakkında söylentiler olabilir. Hitlerin adından 666 sayisi cikarttik diye gidip de adama tapinak sovalyesi demek de Atatürk'e sabetay demekle ayni şey bence.
Anlamadigim nokta bu kadar güce sahipken bunca gizlilik niye ? Ki gizlilikten bahsederken bu kadar ortalikta olmak niye ? Tapınak sovalyelerini Küdüsten, haçlı seferlerine, Hristiyanligin kuruluşundan illuminatiye heryerde görüyoruz. Madem ki bu kadar etkinler neden ortada degiller, madem ki bu kadar ortadalar neden bu kadar gizlilik gereği duyuyorlar. 1 dolarin üzerine kendi işaretlerini kazıyacak kadar cesurlar ama kendileri olduklarini belli edemeyecek kadar da tırsaklar. Kim ne olursa olsun gidip de Israil devleti kurulacak diye 10 milyon yahudinin katledilmesine izin vermez. Tabi buna da cevap piyasada dolaniyor öldürülenler yaşlılar,sakatlar ve işe yaramazlardi falan filan... Tamam da onlar da sonuç olarak Yahudi toplumundan ve de bir Yahudiyi öldürmek 10 büyük günah arasındadir.
Bana mantikli gelmiyor kısacası ...
BlooDWaRd
Forum Yöneticisi
Expert
Açtığı Konular
Adolf Hitler
«
Yanıtla #116 :
18 Haziran 2008,23:16:38 »
Yok ben öyle demek istemedim o 666 örneği buzdağının görününen % 10 luk kısmı, sadece bir örnek verdim. Demek istediğini anlıyorum hatta haklısın. Ama benimde burada anlatamayacağım çok şey var yazmayı pek sevmiyorum da (: Yine de tam karar vermeden önce dediğim belgeseli bir izlemeni öneririm. Sorularının cevabını da bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım inş bir forum buluşmasında (:
kalbiniz yok demektir.
aklınız yok demektir.
Lupus
Apprentice
SehriMetal Puanı: +10/-1
Üye No: 394
Kayıt tarihi 30 Eylül 2007,19:51:51
Açtığı Konular
Adolf Hitler
«
Yanıtla #117 :
18 Haziran 2008,23:38:21 »
Alıntı sahibi: BlooDWaRd üzerinde 18 Haziran 2008,23:16:38
Yok ben öyle demek istemedim o 666 örneği buzdağının görününen % 10 luk kısmı, sadece bir örnek verdim. Demek istediğini anlıyorum hatta haklısın. Ama benimde burada anlatamayacağım çok şey var yazmayı pek sevmiyorum da (: Yine de tam karar vermeden önce dediğim belgeseli bir izlemeni öneririm. Sorularının cevabını da bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım inş bir forum buluşmasında (:
onları bende duymak isterim ((:
«
Son Düzenleme: 18 Haziran 2008,23:39:04 Gönderen: Lupus
»
Sapientia Edificavit Sibi Domum
BlooDWaRd
Forum Yöneticisi
Expert
Açtığı Konular
Adolf Hitler
«
Yanıtla #118 :
18 Haziran 2008,23:43:36 »
Seve seve benim de öyle fazla bir bilgim yok ama elimden geldiği kadar anlatırım (;
kalbiniz yok demektir.
aklınız yok demektir.
Dede_Korkut
Apprentice
SehriMetal Puanı: +1/-0
Üye No: 1276
Kayıt tarihi 12 Temmuz 2008,19:01:36
Açtığı Konular
Adolf Hitler
«
Yanıtla #119 :
19 Temmuz 2008,22:50:35 »
bloodward'a katılıyorum
bence;
tarafımca hitlerin hic bir büyük liderlik yanı yoktur . cok yorum yapılabilincek bir konu
ama şunu sölüyorum Hitlerin yaptıkları İsrail devletinin kurulmasına zemin hazırlamıstır.
herseyini acıklıyor bence
arifbaytürk!
Taglar:
Sayfa:
1
...
6
7
[
8
]
9