Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Adolf Hitler  (Okunma Sayısı 2173 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DєaтhмєLaηćhσLγ

& мєLaηćhσLia
Grandmaster
*

SehriMetal Puanı: +7/-2

Üye No: 34

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,12:09:00

Açtığı Konular:489 Death,Come Near Me !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : 02 Nisan 2008,01:09:03 »

Bi aralar gerçekten hayrandım
hakkında bir çok kitap okudum
film izledim
hatta NAzi subaylarına kadar ezberimdeydi
hikayeler ,efsanaler anlattık
hatalarından ,zekasına kadar herşeyini konuştuk
psikopatolojisini araştırdık

Şimdi ise sadece bir katilden başka birşey degil benim için

I this world of pain I am better of dead!
Give me love, or give me... death!

O Death, come near me!
I have summoned you!
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Adolf Hitler
« Posted on: 21 Ağustos 2008,04:02:15 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Adolf Hitler mp3, Adolf Hitler indir, Adolf Hitler diskografi, Adolf Hitler biyografi, Adolf Hitler download, Adolf Hitler mp3 indir, Adolf Hitler resimleri, Adolf Hitler haberleri, Adolf Hitler yükle, Adolf Hitler videosu, Adolf Hitler discography,Adolf Hitler rapidshare,Adolf Hitler albüm,Adolf Hitler lyrics,Adolf Hitler dinle
Eyehategod

hücum borusu
Expert
*

SehriMetal Puanı: +10/-1

Üye No: 24

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,22:22:00

Açtığı Konular:78 lets talk about nothin...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 02 Nisan 2008,01:10:42 »

ali seviyorum seni. cankurtaran simidi gibi adamsın

littlesister

Journeyman
*

Üye No: 43

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,23:19:00

Açtığı Konular:6
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 02 Nisan 2008,01:26:00 »

hitlerin kendi yazdığı kitabını okuyordum bir ara. psikiyatristime söyledim bir gün(biraz da hayranlık var tabi ama entellektüel yönde Cool ) neyse... adam bana bir daldı sorularla... sence sadece yahudi olduğu için bir insanı öldürmek mantıklı mıdır? vb humanizm yüklü sorular. haklı da.
her topluluğun iyisi de var kötüsü de. bu aynen v.hugo'nun dediği gibi '' suçsuz birini idama mahkum edeceğime suçlu birini yaşatırım. ''  kim suçlu kim değil bazen net kurallarla belli olmayabiliyor.

it's not fair! it's not fai...
DєaтhмєLaηćhσLγ

& мєLaηćhσLia
Grandmaster
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : 02 Nisan 2008,01:30:27 »

Nihat Genç'in de dediği gibi

"Çocukların öldürüldüğü bir savaşın galibi olamaz..."

O Death, come near me!
I have summoned you!
easyrider

Splinter usta
Journeyman
*

SehriMetal Puanı: +10/-0

Üye No: 104

Kayıt tarihi 26 Temmuz 2007,21:33:49

Açtığı Konular:11
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 02 Nisan 2008,01:42:39 »

bukadarda humanist olmayın yaa savaş ta hersey uygundur diye bir laf var çolukmuş çocukmuş bilmemneymiş...ayrıca amerika gibi buyuk bir gucu yahudilerin yonetmesi sebebiyle savastan sonra almanyayı suclu duruma dusurmek icin bircok propogand ayapılmıstır..sizde bunlara kurban gitmeyin..örneğin polonya vs deki gaz odalarının savaştan sonra yapıldığı ortaya çıkmıştır....bakarsanız butun filmlerde almanya canavar olarak gosterilmiş ama amerika ve diğer devletler kurtarıcı kahraman olarak vurgulanmıştır.ama kimse acımasızca öldürülen alman askerlerinden sözetmez mesela yada zehirlenen alman halkından..yada hiroşimaya atılan bombadan...bu işler boyledir kotuler herzaman kazanır..herkesin dediğinin aksine bence kötü olan hitler değil yahudiler ve ruslar ve diğerleridir.stalinin kendi halkına uyguladığı katliamlardan kim bahseder???kimse...stalin kahramandır koministtir vs vs...bunun gibi...örneğin türkler ermeni soykırımı yapmış...gibi...hitlerin yaptıklarını abartıp propaganda olarak gostermişti diğer devletler.mahkemelerde almanyayı savunma yapamsına bile izin verilmemiştir...aynen turkiyeye ermeni meselesinde yapıldığı gibi..hitler hakkında en basidi gay,vb söylemler vardırki adam evlidir...daha niceleri vardır olcaktırda..ama önemli olan gerçekleri bilmek körü körüne bağlanmayın bazı düşüncelere ayık olunnn....HEIL HITLER MEIN FUHRER!:)

easyrider

Splinter usta
Journeyman
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 02 Nisan 2008,01:45:29 »

çocuk vs vs diorsunuz mesela osmanlı zamanında resmi olarak kardeş katli yasal hale getirilmiştir fatih zamanında bu çok mu insancıl peki?eğer söz konusu devletse ne anne ne baba ne çoluk çocuk herşey vaciptir...

DєaтhмєLaηćhσLγ

& мєLaηćhσLia
Grandmaster
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : 02 Nisan 2008,01:48:31 »

Amerika yahudi lobisi
filmler sinemalar sunu bunu geçte
hangi mantık sana tüm dünyayı karşına alıp savaş der ki ?

Tüm dünyayı köleleştirmek isteyen bi insanı
özellikle hiç bir ortak noktamız bagımız olmayan insanı bu kadar desteklemenin mantıgı ne

başarıya ulaşsaydı sence Rusyadan sonra sırada turkiye olmayacakmıydı

Bence biraz mantıklı düşünmek lazım bu konuda

Fatih konusuna gelince tarihin en büyük barbarlıgıdır bencede
ki Türkler genelde devleti 2 kardeş yöneterek de başarıya sıkca ulaşmış bir millettir

bu konuyla onun bağı ne onuda anlamadım ayrıca

« Son Düzenleme: 02 Nisan 2008,01:49:51 Gönderen: DeathMelancholy » Logged

O Death, come near me!
I have summoned you!
Eyehategod

hücum borusu
Expert
*

Üye No: 24

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,22:22:00

Açtığı Konular:78 lets talk about nothin...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : 02 Nisan 2008,01:50:04 »

olmıcaktı ali... sen 1. dünya savaşında müttefik olduğun her konuda güvendiğin ve destekçin olarak gördüğün bir ülkeye niye saldırasın? ayrıca hitler atatürk'ü çok büyük bir lider olarak görüyordu ve örnek alıp seviyordu onu...bunları göz önünde bulundur bir de

DєaтhмєLaηćhσLγ

& мєLaηćhσLia
Grandmaster
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : 02 Nisan 2008,01:56:04 »

İyide Arkadaş Hitlerden bize ne ?
Biriniz bi açıklasa ya

O Death, come near me!
I have summoned you!
easyrider

Splinter usta
Journeyman
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : 02 Nisan 2008,01:57:52 »

ali demin sen gelmeden önce kapak olsun muhabbeti olmuştu bunun için demiştim işte o resme iyice bir bak...turkiyenin batı sınırına kadar geldi adamlar zaten ama turkiyeye girmediler.....tarihh okuyuun tariihh....fatih olayınıda devlet söz konusuysa katliam vs vs yalandır demek için dedim...türklerde katliam yapmıştır oda yapmıştır buda yapmıştır söz konusu senin milletin.bu kadar kör olmayın...saçma sapan konusma ali ayrıca nedemek hangi mantık der butun dunyayı karsına al..ozaman ataturk e kim dedi ???eğer birileri senin vatanını düşürmüşse o hırsla dünyayı değil tum gezegeni alırsın karşına.bunun adı millet ve vatan sevgisidir...çok yanlış konusuorsun...koleleştirmek isteyen hitler değil abd=yahudilerdir..bunu 4 yaşındaki çocuk dahi blior..

DєaтhмєLaηćhσLγ

& мєLaηćhσLia
Grandmaster
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : 02 Nisan 2008,02:02:09 »

lan fakir polonya mı almanya ya kafa tutmustu

yoksa mısır arabistan mı ?

bu savaş sadece almanyayı kurtarmak icin degildi..

hitler savaşı lojistik destek sağlayamadıgı için kaybetti..

ve artık destek gönderemediği birliklerin yok olduguna bile inanamadı
hayali olarak odasından  birlikleri oraya buraya yönlendirdi
hatta komutanlar hitlerin öfkesinden korktugundan emirleri uygularmış gibi yaptılar

tabi sonra onlar hain ilan edildi..

Ben turkiyede yapılan katliamları övmedim desteklemedim
bu konu üzerinden üzerime gelmeye neden çalışıyosun
ben biz saf ve temiz bir ırkız da demedim
yanlış yere oynuyosun..

O Death, come near me!
I have summoned you!
easyrider

Splinter usta
Journeyman
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : 02 Nisan 2008,02:07:14 »

o izlediklerin sadece filmlerde be ali hayali yönlendimeler felan kimse bilemez ne yaptığını.bilinen tek şey hırsına yenik düşmesidir.kaybetme sebebide lojistik destek değil rusyanın sert kış şartlarıdır..yoksa lojistik desteğin allahı vardı adamlarda.panzerler ozaman kadar gorulmemis birseydi:)yada alman mavzerleri ve piyade tufekleri:))ve daha bir cok lojistik....yani işgal için sabredip yazı beklememesidir en buyuk hatası bana anlatma şef istersen:))))

Darkpain

Master
*

SehriMetal Puanı: +3/-0

Üye No: 3

Kayıt tarihi 14 Haziran 1984,00:00:00

Açtığı Konular:134
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : 02 Nisan 2008,02:07:43 »

Almanyanin Türkiye'ye savaş acmamasinin ya da yanında savaşa almamasinin nedeni müttefiklik degildir, Amerika'nın ve ingilterenin ayak oyunlarıdır. 2. dünya savasinda büyük silah savaslarinin yanında bir sürü siyasi oyun da oynanmiştir. Atatürk zaten miraslari arasinda 2. dünya savasinin yakın oldugunu da bırakmiş. Bu savasta Türkiye'nin kesinlikle taraf olmamasi gerektigini Ismet Inönü'ye tembihlemiştir. Hatta ki şu cümleyi bile kurabilirim Ismet Inönü'nün Turkiye siyasi tarihine en büyük katkisi 2. dünya savasina girmememizi sağlamasidir. Hatta ki bir gün mecliste Demokrat partili bir vekil İnönüye "bizi aç susuz bıraktin nasil başbakansın" demiş Inönü de "evet sizi aç biraktim ama babasiz birakmadim" gibi bir cevap vermiştir. Neyse geri konuya dönecek olursak, o dönemde Italyada mussolini almanyada hitler fasizmi yönetime gecince Türkiyenin bunlarin yanında yer almamasi icin bir cok taviz verilmiştir. Lozan bariş antlaşmasinda sonuca vardirilamayan bir çok madde bu dönemde Türkiye lehine sonuçlandirilmiştir. Niye ? Cunku Boğazlarin da kontrolünü eline geciren bir almanya bulunursa yenilmesi imkansiz bir Alman ordusu karşınızdadir demektir. Bu yüzden Amerika Türkiyeye bir cok silah yollamiş. Ingiltere Türkiye ile bugunki ırak sınırımızı belirleyen antlaşmalari imzalamiş, Hatay'ın kendi statüsünü kendisinin belirlemesine izin verilmiş vs vs bir cok örnek sayabilirim buna. Hatta Almanyanin Türkiyenin savasa girmesi icin önerdigi şeyler nelerdir biliyor musunuz ? 12 adalar ve batı trakya... Ama Türkiye savasa girmek yerine Yunanistanla bir antlaşma imzaliyip vatandaş degişimini daha uygun görmüştür. Hoş 2. dünya savasinda yunanistanin işgali ile bu da yarida kalmiştir ama... Neyse gene ben uzattım. Sonuc olarak menfaatler sonucunda Türkiye kendisini savasin icinde bulmamiştir. Kimse ölümüne kankayiz diyerek savasa girme sen falan dememiştir.
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2008,02:11:35 Gönderen: Darkpain » Logged
DєaтhмєLaηćhσLγ

& мєLaηćhσLia
Grandmaster
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : 02 Nisan 2008,02:12:36 »

o izlediklerin sadece filmlerde be ali hayali yönlendimeler felan kimse bilemez ne yaptığını.bilinen tek şey hırsına yenik düşmesidir.kaybetme sebebide lojistik destek değil rusyanın sert kış şartlarıdır..yoksa lojistik desteğin allahı vardı adamlarda.panzerler ozaman kadar gorulmemis birseydi:)yada alman mavzerleri ve piyade tufekleri:))ve daha bir cok lojistik....yani işgal için sabredip yazı beklememesidir en buyuk hatası bana anlatma şef istersen:))))
hitlerin en büyük komutanlarından erwin rommel 'in hayatını oku derim o zaman
kamyonların arkasında calı takıp
koca ingiliz tank taburunu önüne katıp kovalaması

aylarca gelmeyen destek yüzünden sonunda almanyaya geri dönmesini
kahramanlaşan bu komutanın
daha sonra hitler tarafından (korkusundan) idam ettirilişini oku dostum

O Death, come near me!
I have summoned you!
easyrider

Splinter usta
Journeyman
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : 02 Nisan 2008,02:17:21 »

hiç birşey okumaya gerek yok kavgam da zaten açıklıyor.ben sonradan komutanlarının ağzından söylenen hiç birşeye inanmam.he h. himmlerin varsa ona inanablirm:) eğer bir adam bağlılık yemini ettiği biri hakkında yorum yapıyorsa yaptığı yorumun doğruluğundan şüphe ederim ki yeminini tutanlar idam sehpasına kadar ağzını açmamış oraya gelincede fuhrer emreder biz yaparız seklinde bagırarak can vermişlerdir...

Taglar:
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: