Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) | Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) Rock Metal Müzik | Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) Diskografi,biyografi | Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) indir, download | Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) dinle|
Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt
Diziyorum.Org - Dizi izlemenin Keyfine varın
Diziyorum.Org'da online Dizi-Film izle

Anket
Soru: Herkez en iyi black yapan grubu yazsın.
Gorgoroth - 1 (9.1%)
Nargaroth - 0 (0%)
Urgehal - 0 (0%)
Emperor - 0 (0%)
Satyricon - 2 (18.2%)
Dimmu Borgir - 1 (9.1%)
Meyhem - 2 (18.2%)
İmmortal - 0 (0%)
Burzum - 0 (0%)
Darkthrone - 3 (27.3%)
İmmortal - 0 (0%)
Carpathian Forest - 0 (0%)
Dark Funeral - 0 (0%)
Belenos - 0 (0%)
Marduk - 0 (0%)
1349 - 0 (0%)
Mütiilation - 0 (0%)
Xasthur - 0 (0%)
Slavia - 0 (0%)
Shining - 0 (0%)
Gravelnd - 0 (0%)
Naglfar - 0 (0%)
Diabolical Masquerade - 0 (0%)
Black Funeral - 0 (0%)
Behemoth - 0 (0%)
Belphegor - 0 (0%)
Satanic Warmaster - 0 (0%)
Niflheim - 0 (0%)
Atritas - 0 (0%)
Armageddon - 0 (0%)
Darkspace - 0 (0%)
Bathory - 1 (9.1%)
Kythrone - 0 (0%)
Limbonic Art - 0 (0%)
Dawn - 0 (0%)
Old Man's Child - 0 (0%)
Ulver - 0 (0%)
Tvangeste - 0 (0%)
Gloomy Grim - 0 (0%)
Dark Armageddon - 0 (0%)
Bismilah(dark ambient black) - 0 (0%)
Diaboli - 0 (0%)
Disiplin - 0 (0%)
Horna - 0 (0%)
Frost - 0 (0%)
Enthroned - 0 (0%)
Celtic Frost - 0 (0%)
Ragnarok - 0 (0%)
Aaskereia - 0 (0%)
Hellhammer - 0 (0%)
Anti - 0 (0%)
Anicent - 0 (0%)
Diğer - 1 (9.1%)
Toplam oy: 10

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket)  (Okunma Sayısı 677 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Luciferin_Darkness

Apprentice
*

Üye No: 510

Kayıt tarihi 23 Ocak 2008,13:45:06

Açtığı Konular:20
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : 01 Nisan 2008,20:31:38 »

Sen ne diyosun ben ne diyorum.Ben şimdi bu yorumumda black metal ve heavy metalle ilgili bişey söyledimmi?
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket)
« Posted on: 20 Kasım 2008,01:44:06 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) mp3, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) indir, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) diskografi, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) biyografi, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) download, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) mp3 indir, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) resimleri, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) haberleri, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) yükle, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) videosu, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) discography,Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) rapidshare,Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) albüm,Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) lyrics,Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) dinle
Luciferin_Darkness

Apprentice
*

Üye No: 510

Kayıt tarihi 23 Ocak 2008,13:45:06

Açtığı Konular:20
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : 01 Nisan 2008,20:32:47 »

Hem sen merak etme metalle ilgili herseyi biliyorum.
ikarus

Apprentice
*

Üye No: 564

Kayıt tarihi 03 Mart 2008,21:34:03

Açtığı Konular:8
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 01 Nisan 2008,20:34:51 »

savunduğun müziğin sonunda metal kulbu varsa ve bunu haketmiyorsa sende bunu görmezden gelip o müziği metal kulbuyla laf edenlere karşı savunursan laf ederim konuylada bağdaştıramıyosan sorun senindir.gerçi anlıcağını hiç sanmıyorum.
ikarus

Apprentice
*

Üye No: 564

Kayıt tarihi 03 Mart 2008,21:34:03

Açtığı Konular:8
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 01 Nisan 2008,20:36:27 »

Hem sen merak etme metalle ilgili herseyi biliyorum.

baya ! belli zaten.benim kimyam, fiziğim biraz zayıfdır pek anlamam.maşallah sen baya iyi anlamışsın.
DemigoD

Corrupted
Moderator
Expert
*

Üye No: 36

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,14:00:33

Açtığı Konular:216
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 01 Nisan 2008,20:37:46 »

Adam bilmediği bir müzik tarzı hakkında saçma sapan konusuyosa tabiki cevap veririm.Kullandığı kelimeye bak zehirot.Kıl oldum diyo.Bende baslığı acarken hangisini sevdiğini sordum.Saçma sapan konusup sevmediği grupları ve black metal dinleyenlere sinir oluyomusun diye sormadım.Konustuğu kelimelerin konuyla bi alakası yok.Siz önce bi tek taraflı değil biraz düşününde yorum yapın. Bi kişinin dediğini biri kovalıyo.Zincirleme trafik kazası gibi.Kendi düşüncenizle hareket edin.Ben kavga arayışı içinde felan değilim.Bu sitede senin kadar bende istediğim yorumu yapma hakkına sahibim.Seninde dediğin gibi SANANE !!Neyse artık cevap yazmayın.Tartısma baslamasın.Saygılar...Black metali tartısıcak daha mühim insanlar var..!!

yok yok ..sen anlamamışsın ..neyse metalle ilgili o engin bilgilerine sende sakla forumu daha fazla kirletme birde Black Metali tartışacak daha mühim insanlar varsa bu siteye post yazmayı bırak git o DAHA mühim insanlarla tartış..benimde asabımı daha fazla bozma..

Savaşarak evrim geçiriyoruz ..demekki evrim ölümdür.
darth_vader83

OZ
Grandmaster
*

Üye No: 709

Kayıt tarihi 02 Mayıs 2008,05:04:56

Açtığı Konular:193
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : 06 Mayıs 2008,07:41:11 »

ovv bu anket bayağı bi karışmış neyse anti polemik diyorum yalnız anketi açan arkadaşa veryansın ediyorum hocam 55 tane grubun içinde rotting christ nasıl olmaz yahu:D dostum yalnış anlama şaka yapıyorum (: sonuçta sadece black yapan gruplar var sanırım
o zaman bende satyricon dedim XD

& Müzik & Bira & Siz Dostlarım & Şehrimetal & Anti Aşk & Florida Death Metal & Bay Area Thrash Metal & 80's Heavy Glam Hard Rock & İskandinavya Pure Black Metal & A.B.D. ve İskandinavya Progressive Metal & ''Briii'' &
& İŞTE OZ BUDUR &

Bakırköy Tayfası &

Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye olun veya Giris yapin
Lütfen Bu Yazıyı Tıklayarak Forum Kurallarını Okuyalım &

Lütfen Türkçemizi Düzgün Kullanalım &
Asafated 4 Yıl Sonra Dönüyor.Yazıyı Tıklayarak Asafated'a Ulaşın.

Gorefest Geliyor "ULAN".Yazıyı Tıklayarak Gorefest'e Ulaşalım.

Yerli Gruplarımıza Destek Olmayanlara Kafam ... ...!
www.stereopan.com
Yakında ..!!!
emptytrashcan

Novice
*

Üye No: 556

Kayıt tarihi 27 Şubat 2008,23:05:14

Açtığı Konular:1 içimden geldi...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : 06 Mayıs 2008,09:04:52 »

meyhem? diyorum ben...

Fossil@Myspace - Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
www.myspace.com/fossilmetal
Eyehategod

hücum borusu
Expert
*

Üye No: 24

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,22:22:00

Açtığı Konular:78 terkidiyar

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : 06 Mayıs 2008,19:58:36 »

meyhem merhem

www.stereopan.com
yakında

Taglar:
Konunun  Googledeki yeri

Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket)

Anahtar Kelimeler: Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) Dosyası, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) Belgesi, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) Programı, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) Oyunları, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) Download, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) Resimleri, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) Hikayeleri, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) Haberleri, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) İndir, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) Yükle, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) Videosu, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) Arşivi, Sizce en iyi black metal yapan grup hangisi?(anket) Albümü,
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: