Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Herkesin Dikkatine Compilation  (Okunma Sayısı 117 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sehr-i Metal

Grandmaster
*

Üye No: 50

Kayıt tarihi 14 Ekim 1983,00:00:00

Açtığı Konular:165
Üyelik Bilgileri WWW
« : 29 Mart 2008,04:07:26 »

Geyik bi yana şunu söylemek istiyorum öncelikle.

Gereksiz gruplara gereğinden fazla önem veriliyor. Hiç dikkate alınmayacak gruplar sitemizde biyografisi olsun diye genede yazdığımız gruplara bakıyorum belki dinleyeni vardır diye ama kontrol ettiğimde bilmemne kınot bilmemne park felan 5 sayfa mesaj görünüyor..
Sizce mantıklı mı ?
Iron Maiden'a (örnek olarak) bakıyorum 3 msj.. sonra ben heavy metal dinliyorum şunu dinliyorum bunu dinliyorum diye geçiniyoruz. Biraz daha dikkatli olalım mesajlarımızı nerelere yazdığımıza ve neler söylediklerimize dikkat edersek hem tarzımızı hemde yazdıklarımızı tam olarak yansıttığımızda biz olduk diyebiliriz.
Ayrıca geyik konusuna da deyinelim.
Geyik evet biz geyiksiz yapamayız elbette yapacağız abartacağızda yeri geldiğinde güleceğiz çünkü biz hem neşeli hemde yeri geldiğinde benden kral yok diyen adamı bilgimizle boğacak yeteneğe ve kabiliyete sahip insanlarız. Ancak geyiğin müziğin önüne geçmesine izin vermeyelim. bu yöneticilere yazılmış bir mesaj değil herkese yazılmış ve burada herkes yöneticidir. herkes hem kendini hemde siteyi yönetmektedir.

Tartışma konularına değinmek istiyorum.
Herkesten şu özveriyi beklerim. Birisi bir grup hakkında kötü bir yorummu yazdı yönetici göremezse hemen arkadaşı uyarın veya o bölüm yetkilisine haber verin ki editleyelim herhangi bir sorun çıkmasın tartışmalar kötü sonuçlanmasın. ha sövülmesi gereken gruplarda var hak veriyorum ama o grupları dinleyenlerde var biraz saygı gerekli diye düşünüyorum. içimizden sövelim m k . a q . a k . vs kelimeleri ben dahi kullanıyorum ama güldüğümde kullanıyorum lütfen bunları birilerine küfrederken kullanmayalım.

Benim eklemek istediklerim aklıma geldiği kadar ve aklımın erdiği kadarrıyla bunlar eklemek istediğiniz birşeyler varsa lütfen sizlerde ekleyin. çorabın ipini kaçırırsak ayağımız donar a q

Sehrimetal Blog
Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye olun veya Giris yapin

Sehrimetal Myspace
www.myspace.com/sehrimetal

Sehrimetal LastFm

Sehrimetal Facebook

Bana Kimse Rep mi neyse + vermesin uğurlu sayım 7 !!!
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Herkesin Dikkatine Compilation
« Posted on: 11 Ekim 2008,21:25:02 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Herkesin Dikkatine Compilation mp3, Herkesin Dikkatine Compilation indir, Herkesin Dikkatine Compilation diskografi, Herkesin Dikkatine Compilation biyografi, Herkesin Dikkatine Compilation download, Herkesin Dikkatine Compilation mp3 indir, Herkesin Dikkatine Compilation resimleri, Herkesin Dikkatine Compilation haberleri, Herkesin Dikkatine Compilation yükle, Herkesin Dikkatine Compilation videosu, Herkesin Dikkatine Compilation discography,Herkesin Dikkatine Compilation rapidshare,Herkesin Dikkatine Compilation albüm,Herkesin Dikkatine Compilation lyrics,Herkesin Dikkatine Compilation dinle
DemigoD

Corrupted
Master
*

Üye No: 36

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,14:00:33

Açtığı Konular:191
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 29 Mart 2008,08:54:19 »

Sitedeki arkadaşların üzerine alınmasını istemiyorum en azından tamamının ama eğer benim söliyeceğim gibi biri varsa üzerine alınsın ve rica ediyorum bana cevap yazsın.

eğer en baştaki adam gruba mükemmel süper diye bir yoruım yazdıysa ..tamam o grup diğer yorumlardada mükemmel süper ...dinlememiş bile olsa bunu hissediyorsun yada koca immortal ile ilgili 2 parça önerilmiş ..bazı gruplar vardırki albüm albüm dinlersen anlarsın gerçi dinlediği grup sözlerde ne diyor bunuda merak ediyorlarmı o da ayrı bir konu.Bence Iron Maiden albümünde üç yorum olsun ama doğru düzgün olsun ..ne Iron Maiden rezil olsun ne bizim sinirimiz oynasın..

Savaşarak evrim geçiriyoruz ..demekki evrim ölümdür.
Taglar:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: