Şebnem Ferah - Can Kırıkları Şebnem Ferah - Can Kırıkları | Şebnem Ferah - Can Kırıkları Rock Metal Müzik | Şebnem Ferah - Can Kırıkları Diskografi,biyografi | Şebnem Ferah - Can Kırıkları indir, download | Şebnem Ferah - Can Kırıkları dinle|
Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt
Diziyorum.Org - Dizi izlemenin Keyfine varın
Diziyorum.Org'da online Dizi-Film izle

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Şebnem Ferah - Can Kırıkları  (Okunma Sayısı 328 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Donnie_Darko

Expert
*

Üye No: 18

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,20:49:00

Açtığı Konular:343
Üyelik Bilgileri
« : 23 Mart 2008,22:10:31 »

Bu kalabalığın içinde yapayalnız hissetmektense,
Dünyanın bir ucunda tek başımayım
Kir göstermeyen renkleriniz sizin olsun
Korkmaktansa bulanıklığın tam içinde bir başımayım
Benim belki de gizli bir bildiğim var
Elbette ağlarım
Benim can kırıklarım var
Senin gördüğün yanağımdan süzülenler
Asıl içimde, içinde yüzdüğüm bir deniz var..

Şebnem Ferah der ki ;

''Geçen albümü çıkardığımda dinleyicilerden gelen mektup ve küçük hediyeler arasında kalınca olanından, daha açmadan kitap çıkacağını anlamıştım. Adını okuduğumda şarkıyı kafamda duymaya başladım. Acı herkesin hayatında olan bir şey. Bu kadar güzel ifade edildiğine rastlamamıştım hiç. Parçanın iskeleti, nasıl çalınması gerektiği, nasıl bir vokal performansıyla söylemem gerektiği 15 dakikada çıktı. 'Kelimeler Yetse' albümümün turnesini bitirdikten sonra dinlenmek için Los Angeles’a gitmek istedim. Tatil yapıp müzikle ilgilenebilirdim. Orada küçücük bir ev tuttum. Los Angeles’tan bir gitar aldım ve 15-20 dakikada gecenin bir vakti bitirdim şarkıyı. Yandakiler rahatsız olmasın diye fısıldayarak bitirmiştim. Dokuz yıldır aynı ekiple çalışıyorum ve albümün prodüktörü Tarkan Gözübüyük 20 yıllık arkadaşım. Onlar da bu şarkının ruhunu hissetti ve stüdyoda doğrudan akustik çalmayı tercih ettik. Can Kırıkları bir öykü kitabıydı. Aşkı anlatıyor, ama şarkım sadece bir aşk hikayesi değil. Başlıktan etkilendim. İçte yaşayan acıları ifade etmeye çalışan bir şarkı bu. Bir yandan da çok güçlü. Tek başımayken de keyifli olduğumu anlatmaya çalıştım aslında; sadece hüznü değil. Öykünün sahibine şarkıdan söz edip albümün adını Can Kırıkları koyduğumu bildirdiğimde çok memnun oldu. Çok beğendi. Farklı sanat alanlarındaki böyle etkileşimler değerlidir. Küçük ama çok değerli şeyler bunlar.

Sözleri çok çok anlamlı ve etkileyici bir parçadır..Bu kadının yaşadıklarının az buz şeyler olmadığı şarkılarından belli zaten..

Asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir pâye, kavuk sallamayınca,
Kürsî-i liyakat pezevenk, puşt olanandır!
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Şebnem Ferah - Can Kırıkları
« Posted on: 20 Kasım 2008,01:23:31 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Şebnem Ferah - Can Kırıkları mp3, Şebnem Ferah - Can Kırıkları indir, Şebnem Ferah - Can Kırıkları diskografi, Şebnem Ferah - Can Kırıkları biyografi, Şebnem Ferah - Can Kırıkları download, Şebnem Ferah - Can Kırıkları mp3 indir, Şebnem Ferah - Can Kırıkları resimleri, Şebnem Ferah - Can Kırıkları haberleri, Şebnem Ferah - Can Kırıkları yükle, Şebnem Ferah - Can Kırıkları videosu, Şebnem Ferah - Can Kırıkları discography,Şebnem Ferah - Can Kırıkları rapidshare,Şebnem Ferah - Can Kırıkları albüm,Şebnem Ferah - Can Kırıkları lyrics,Şebnem Ferah - Can Kırıkları dinle
Sehr-i Metal

Grandmaster
*

Üye No: 50

Kayıt tarihi 14 Ekim 1983,00:00:00

Açtığı Konular:172
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 24 Mart 2008,01:09:17 »

duyguları söze dökebilen en etkili döken tek kadın belkide Türkiye'de.
sevmiyorum ama cidden güzel sözler müzikler yapıyor ayrıca kritik de güzeldi sağol.

Sehrimetal Blog
Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye olun veya Giris yapin

Sehrimetal Myspace
www.myspace.com/sehrimetal

Sehrimetal LastFm

Sehrimetal Facebook

Bana Kimse Rep mi neyse + vermesin uğurlu sayım 7 !!!

Taglar:
Konunun  Googledeki yeri

Şebnem Ferah - Can Kırıkları

Anahtar Kelimeler: Şebnem Ferah - Can Kırıkları Dosyası, Şebnem Ferah - Can Kırıkları Belgesi, Şebnem Ferah - Can Kırıkları Programı, Şebnem Ferah - Can Kırıkları Oyunları, Şebnem Ferah - Can Kırıkları Download, Şebnem Ferah - Can Kırıkları Resimleri, Şebnem Ferah - Can Kırıkları Hikayeleri, Şebnem Ferah - Can Kırıkları Haberleri, Şebnem Ferah - Can Kırıkları İndir, Şebnem Ferah - Can Kırıkları Yükle, Şebnem Ferah - Can Kırıkları Videosu, Şebnem Ferah - Can Kırıkları Arşivi, Şebnem Ferah - Can Kırıkları Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: