Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Eurovision Türkiye Komedisi...  (Okunma Sayısı 325 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
veskagan

Apprentice
*

Üye No: 610

Kayıt tarihi 20 Mart 2008,14:41:09

Açtığı Konular:7
Üyelik Bilgileri
« : 21 Mart 2008,14:22:17 »

Bilindigi uzere Mor ve Otesı "Eurovision" finallerınde Turkıye'mızı temsıl edecek ve sarkısı kimi tarafından cok sevıldı.Cogu ınsan tarafından da yerden yere vuruldu(ben o cogu ınsan tarafındayım)
Simdi ilk olarak Mor ve Otesı'nı anlatmak ıstıyorum; Turkıye'nın ıyı ısler yapan ve cogu kısı tarafından sevılen grubudur Mor ve Otesı.Ben bugune kadar rock muzık felsefesınden cıkıp sacmaladıklarını gormedım ve dınlemesem de saygım vardır azbucuk.İlk bı kac albumlerınde pek basarılı olamadılar,sadece bır kac sarkı ıle tanındılar.Tabı tanınmamasına ragmen bır cok fanı vardı bu grubun."Dünya Yalan Söylüyor" albumlerı ıle grup mukemmel bır cıkıs yaptı ve bugunece cıkarttıkları albumlerı toplasak,"Dünya Yalan Söylüyor" albumu daha cok satmıstır hepsınden.Yanı MVÖ muzıklerını ıyı ıcra eden bır grup cogu kısıye gore,ben dınlemem bana hos gelmıyor sakıları bıraz sıkıcı buluyorum acıkcası.

Gelelım Eurovision olayına: Bu yılın kurbanları MVÖ oldu. TRT'nın secımı ılk baslarda Hande Yener gıbı pop muzık yapan(tabı hıc bır klıbınde kapalı gormedıgım bır ınsan) bir sanatcı ıdı.Ama sonradan Lordı gıbı Rock-Metal tarzından bırıncılık daha saglam olacagı ıcın MVÖ'ne teklıf goturuldu ve grup tereddutsuz kabul ettı. Bana gore bu yılın en kotu haberıydı bu teklıf ve kabul..
Mor ve Otesı Eurovision fınallerını kaldırabılecek gucte bır grup degıl asla ve asla bunu basaramaz(bu benım fıkrım). Grubu ele alırsak; Riff bakımından cok yetersız,muzık bakımından cok sade, ozellıkle solıst bakmından bu yarısmayı kaybetme etkımız oldukca yuksek.Cunku Eurovısıon ızleyenlerı guc ıstıyor,anlasılır seyler istıyor,bır kere dınledıklerı zaman akılda kalıcak ve hemen ona oy yagdırıcak derecede kalıtelı solıstler ıstıyor veya sarkılar veya sovlar.İşte bu vasıflar Harun Tekin icin gecerlı degıl,yakından uzaktan alakası yok dıye dusunuyorum. Harun Tekin cok yumusak ve bıraz bayıcı sese sahıp,onun ıcın canlı performansta nasıl davranıcak bilemem.Zaten MVÖ'nin sahne durusu bellı hıc hareket etmeden muzıklerını calıp soyleyen bır grup
Gelelim Eurovision finaline.. Son 10 yıldır Eurovision dıye bırsey kalmadı. Ya sahne gosterısı kazanıyor,yada polıtık oylar.dıkkat ettıysenız komsular bırbırlerıne 10 puandan asagı vermıyor,(bu en kotu sarkı olsa bıle).Yanı artık Eurovision Show-vision veya Polıtık-vision olarak degısmıs durumda.Bu durumda da MVÖ'sının sadece sahne sovu yapması lazım.tabı kı sarkıyı dınledım hıc mı hıc anlamadım,begenmedım ve melodı bakımından asırı kotu bır sarkı.Eurovision seyırcısıne tek bır sekılde anlasılıcak sarkı lazım .cunku bunu fınalde 10 kez soylemıyorsun 1kez soyluyorsun ve ilk dınlenımde,kendını ıyı veya kotu yonde ıspatlıyorsun.Bızım Deli sarkımız ıkıncı sıkka gırıyor,Bir kere de asla anlasılmaz,mumkun degıl ozellıkle turkce olması ve muzık tonunun hergun dınledıgımız rock sarkıları tarzında olması bızı asla bırıncı yapamaz.

BENIM ANLATMAK ISTEDIGIM KONUYA GELINCE : TRT'de anlamıs sanırsam bu sarkıyla bırıncı olamayacagımızı,sahne sovu ıcın dusuncelere baslamıs ve Lordi tarzı bır ımajla sahneye cıkmalarına karar vermıs.

Deli sarkısına tanınmıs bır yonetmen klip cekıyor.Ezal Akay, Bu klıbın hıkayesı soyle : 40 Hokkabaz : 500 yıl boyunca Osmanlı'da, eglence dunyasının gulduren, sasırtan kahramanları.Bır rıvayete gore ıse Osmanlı donemınde bır savasta bu 40 hokkabaz, dusman ordusunun onune suruluyor ve dusman bu boyalı manyakları gorunce kacıyor.Bu canavarımsı klıp sadece klip olarak kalmayacak.grup yarısmaya da yuzlerı boyalı yaratıkımsı bır tarzda cıkacak (lordıye benzıyor sankı).Sanırsam klipte 40 hokkabaz sadece gruptan olusmayacak yanı. 40 kişiyi tamamlamak ıcın yuzlerı boyalı canavarlar da olucak sahnede..

Acıkcası benım dusuncem taklıt edıyoruz,Lordı boyalı kazandı,canavar olarak kazandı,sahne sovu olarak kazandı aslında sarkı bes para etmez ama bızımde sarkımız oyle degılmı..belkı de boyalarımızla,canavalarımızla ve 40 hokkabazımızla bu yarısmayı kazanırız (sadece gerceklesmeyecek bır hayal)

BUNLARI YAZDIM AMA MVÖ KENDILERINI DEGIL TURKIYEYI TEMSIL EDIYOR.O YUZDEN SARKI NE KADAR KOTU OLURSA OLSUN,SAHNE SOVUDA NE KADAR ALINTI OLURSA OLSUN,SONUNA KADAR DESTEKLIYORUM
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Eurovision Türkiye Komedisi...
« Posted on: 16 Ekim 2008,07:56:42 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Eurovision Türkiye Komedisi... mp3, Eurovision Türkiye Komedisi... indir, Eurovision Türkiye Komedisi... diskografi, Eurovision Türkiye Komedisi... biyografi, Eurovision Türkiye Komedisi... download, Eurovision Türkiye Komedisi... mp3 indir, Eurovision Türkiye Komedisi... resimleri, Eurovision Türkiye Komedisi... haberleri, Eurovision Türkiye Komedisi... yükle, Eurovision Türkiye Komedisi... videosu, Eurovision Türkiye Komedisi... discography,Eurovision Türkiye Komedisi... rapidshare,Eurovision Türkiye Komedisi... albüm,Eurovision Türkiye Komedisi... lyrics,Eurovision Türkiye Komedisi... dinle
DemigoD

Corrupted
Master
*

Üye No: 36

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,14:00:33

Açtığı Konular:191
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 21 Mart 2008,15:01:59 »

Boğazına kadar politikaya batmıs bir yarısmayı ne kadarda taktık kafamıza

Savaşarak evrim geçiriyoruz ..demekki evrim ölümdür.
Darkpain

Master
*

Üye No: 3

Kayıt tarihi 14 Haziran 1984,00:00:00

Açtığı Konular:163
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : 21 Mart 2008,15:19:12 »

yarışmanın formati degiştirildi, artik komşuları oylamak gibi birşey yok. tam formati ben de bilmiyorum ne zaman yapilacaksa avrovizyon o zaman görecegiz.
veskagan

Apprentice
*

Üye No: 610

Kayıt tarihi 20 Mart 2008,14:41:09

Açtığı Konular:7
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 21 Mart 2008,15:54:13 »

Burada Eurovision'u ele almadım nede olsa hersey ortada.
ben sadece TRT'nın bır kac senedır yaptıgı yanlısları ele aldım ve hala da yapmaya devam edıyorlar.
ikarus

Apprentice
*

Üye No: 564

Kayıt tarihi 03 Mart 2008,21:34:03

Açtığı Konular:8
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 21 Mart 2008,18:04:38 »

Boğazına kadar politikaya batmıs bir yarısmayı ne kadarda taktık kafamıza
giden grup o halde tam oraya layık Wink
NightCrawLer

Sürüngen
Expert
*

Üye No: 25

Kayıt tarihi 07 Haziran 1985,00:00:00

Açtığı Konular:64
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : 18 Nisan 2008,23:57:29 »

baydı bu erövizyon muhabbeti her sene tartışma türkçe mi katılsın kürtçe mi ingilizce mi valla çekilsinler hiç katılmasınlar zaten arkadaşın dedii gibi politika komşuculuk oyunları dönüyor başka bişey yok sertab birinci olduda noldu bi tarafları kalktı kayboldu gitti zamanında sonuncu olanlara noldu icraat varsa müziklerine devam ettiler erövizyon bi derecelendirme yarışması değil tamamen şov amaçlı bir yarışma kimsenin başarısı veya başarısızlığı ölçülmüyor maymun millet eğlensin tv başından kalkmasın diye yapılmış birşey.popstar bile daha mantıklı en azından adı üstünde "pop" alaturkastar "alaturka" rock grubunun o yarışmada ne işi var popla rock ı yarıştırmanın ne mantıgı var yapcaklarsa tarzlara göre bi yarışma yapsınlar

acıma yetime döner koyar nırınım nırınım...
Taglar:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: