Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar

Anket
Soru: Sizce Mor ve Ötesi  Eurovizyonda Başarılı Olur mu?
Başarılı olur ilk 3'e girer - 1 (4.5%)
Dereceye bile giremez - 3 (13.6%)
Gönderende suç - 3 (13.6%)
Eurovizyon muzik yarışması zaten değil - 9 (40.9%)
Banane - 6 (27.3%)
Toplam oy: 21

Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sizce Mor ve Ötesi Eurovizyonda Başarılı Olur mu?  (Okunma Sayısı 1072 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tiamat

Master
*

Üye No: 2

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,15:56:00

Açtığı Konular:99
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : 02 Mart 2008,14:13:51 »

Mor ve ötesinden amerika karsıtı bi şarkı beklerken berbat bi sarkıyla katılıyorlar bu bir.
sahne performansları çok kötü bu iki.
inanın Tarık Mengüç katılsa yöresel kıyafetlerle ve yöresel müziklerle daha basarılı olurdu buda üç.
Ama hayko cepkinin katıldıgını düsünüyorumda kafadan birinci gelir.
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Sizce Mor ve Ötesi Eurovizyonda Başarılı Olur mu?
« Posted on: 12 Ekim 2008,15:12:31 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Sizce Mor ve Ötesi Eurovizyonda Başarılı Olur mu? mp3, Sizce Mor ve Ötesi Eurovizyonda Başarılı Olur mu? indir, Sizce Mor ve Ötesi Eurovizyonda Başarılı Olur mu? diskografi, Sizce Mor ve Ötesi Eurovizyonda Başarılı Olur mu? biyografi, Sizce Mor ve Ötesi Eurovizyonda Başarılı Olur mu? download, Sizce Mor ve Ötesi Eurovizyonda Başarılı Olur mu? mp3 indir, Sizce Mor ve Ötesi Eurovizyonda Başarılı Olur mu? resimleri, Sizce Mor ve Ötesi Eurovizyonda Başarılı Olur mu? haberleri, Sizce Mor ve Ötesi Eurovizyonda Başarılı Olur mu? yükle, Sizce Mor ve Ötesi Eurovizyonda Başarılı Olur mu? videosu, Sizce Mor ve Ötesi Eurovizyonda Başarılı Olur mu? discography,Sizce Mor ve Ötesi Eurovizyonda Başarılı Olur mu? rapidshare,Sizce Mor ve Ötesi Eurovizyonda Başarılı Olur mu? albüm,Sizce Mor ve Ötesi Eurovizyonda Başarılı Olur mu? lyrics,Sizce Mor ve Ötesi Eurovizyonda Başarılı Olur mu? dinle
amie consea

Journeyman
*

Üye No: 467

Kayıt tarihi 10 Kasım 2007,15:39:36

Açtığı Konular:12
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 02 Mart 2008,14:25:43 »

Mor ve ötesinden amerika karsıtı bi şarkı beklerken berbat bi sarkıyla katılıyorlar bu bir.
sahne performansları çok kötü bu iki.
inanın Tarık Mengüç katılsa yöresel kıyafetlerle ve yöresel müziklerle daha basarılı olurdu buda üç.
Ama hayko cepkinin katıldıgını düsünüyorumda kafadan birinci gelir.

Lordi'den sonra insanlar bir görsel felaketi daha kaldıramazlar bence..

Tiamat

Master
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : 03 Mart 2008,19:33:55 »

bence ne tarık mengüç nede hayko cepkin kesinlikle görsel felaket değil.
En azından şov insanları ikiside.mor ve ötesi bilemiyorum umarım başarılı olur ama olmaz işte görünen köy kılavuz istemez.
Yurovisyonmudur nedir yarısmanın formatını açıklayayımda bari tarık mengüç ne ayak demeyin hiç haz almam kendisinden öncelikle.
ama bu yarısma ülkelerin kendi müziklerini yöresel kıyafetler veya yöresel çalgılarıyla katılıp tanıttıkları bir olaydı.
Zira Lordi finlandiyalı die biliyorum Finlandiya rock metal memleketi zaten.Ve işi mükemmel bi şova dönüstürerek verdiler ayarı.
Bizim trt de sağolsun kenan dogulunun igrenç sarkısına bi ha ha hey hey bide davulz zurna ekleyerek biseyler olacagını sandı yada sibel tüzün at'ına saçma sapan bir sarkı söyleterek vesselam..
Aman işte anlayan anladı.
Şimdi mor ve ötesi türkiyeyi hangi müzikle temsil edecek hiçbir yöresel brsey göremiyorum.yoksa kenan dogulu gibi fes takıpmı çıkacaklar yada bıyıkmı bırakcaklar çok merak ediyorumki avrupada türkler ya fes takan yada bıyık bırakan insanlar olarak görülmektedir halen...
son kez olaraktan kıcımızı yırtsak herkesin kendi komsusuna oy verdigini düsünürsek anca gurbetçilerden alacagımız puanlarla 7. yada 8. oluruz.yazın biyere.....
amie consea

Journeyman
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 03 Mart 2008,19:59:09 »

bence ne tarık mengüç nede hayko cepkin kesinlikle görsel felaket değil.
En azından şov insanları ikiside.mor ve ötesi bilemiyorum umarım başarılı olur ama olmaz işte görünen köy kılavuz istemez.
Yurovisyonmudur nedir yarısmanın formatını açıklayayımda bari tarık mengüç ne ayak demeyin hiç haz almam kendisinden öncelikle.
ama bu yarısma ülkelerin kendi müziklerini yöresel kıyafetler veya yöresel çalgılarıyla katılıp tanıttıkları bir olaydı.
Zira Lordi finlandiyalı die biliyorum Finlandiya rock metal memleketi zaten.Ve işi mükemmel bi şova dönüstürerek verdiler ayarı.
Bizim trt de sağolsun kenan dogulunun igrenç sarkısına bi ha ha hey hey bide davulz zurna ekleyerek biseyler olacagını sandı yada sibel tüzün at'ına saçma sapan bir sarkı söyleterek vesselam..
Aman işte anlayan anladı.
Şimdi mor ve ötesi türkiyeyi hangi müzikle temsil edecek hiçbir yöresel brsey göremiyorum.yoksa kenan dogulu gibi fes takıpmı çıkacaklar yada bıyıkmı bırakcaklar çok merak ediyorumki avrupada türkler ya fes takan yada bıyık bırakan insanlar olarak görülmektedir halen...
son kez olaraktan kıcımızı yırtsak herkesin kendi komsusuna oy verdigini düsünürsek anca gurbetçilerden alacagımız puanlarla 7. yada 8. oluruz.yazın biyere.....

Ha yani Tarık Mengüç ve Hayko Cepkin bizim "yöresel kıyafetlerimizi veya çalgılarımızı" çok çok iyi resmeder   ?!         Bunda ciddi misin ?!

DN: Görsel felaketten kastım gayet Hayko'ydu.. ve evet; Lordi şahane bir görsel felaketti...

Tiamat

Master
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : 03 Mart 2008,20:50:09 »

Haykonun katılmasını istedigimi söylemedim katılsa en yakınına baya bi fark atacagından kuskum yok.
cevabım gayet politik.Ermeni çünkü vede süper müzik yapıyor.Türkiyeyi kökeni türk olmayan birisinin temsil etmesi dünyada çok yankı uyandıracak bi olaydır vesselam uzatmayalım.haykoyuda bayada bi severim ayriyetten.
unutmayın yurovizyon müzik yarısması değil politik birsey sadece.saçma bi yarısma programı anlicanız o yüzden ne hayko nede baska bi rockcımızın katılmasını istemem.
tarık mengüç katılsın ama :D
amie consea

Journeyman
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 03 Mart 2008,20:56:41 »

Haykonun katılmasını istedigimi söylemedim katılsa en yakınına baya bi fark atacagından kuskum yok.
cevabım gayet politik.Ermeni çünkü vede süper müzik yapıyor.Türkiyeyi kökeni türk olmayan birisinin temsil etmesi dünyada çok yankı uyandıracak bi olaydır vesselam uzatmayalım.haykoyuda bayada bi severim ayriyetten.
unutmayın yurovizyon müzik yarısması değil politik birsey sadece.saçma bi yarısma programı anlicanız o yüzden ne hayko nede baska bi rockcımızın katılmasını istemem.
tarık mengüç katılsın ama :D

Peki katıldım bu sefer sana
Tarık Mengüç için de zuhaa'lıyorum

Donnie_Darko

Master
*

Üye No: 18

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,20:49:00

Açtığı Konular:344
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : 04 Mart 2008,00:22:23 »

Bu yarışma bi metal müzik yarışması değildi; ama Lordi kazanmıştı..Çünkü adamlar gayet ilginç ve ürkütücü görüntüleriyle -dans etmeyerek de- şov yapılacağını gösterdiler..Bir nevi tiye aldılar yarışmayı..Bizim trt de '' aa demek bu metal-rock havası tuttu..Hadi biz de bi rock grubunu sokalım şu yarışmaya..Ya tutarsa..bla bla..'' havasında sürü psikolojisiyle hareket etmeye devam etti her seneki gibi..Fakat unuttuğu bişey vardı..Mor ve ötesi sopa yutmuş gibi duracaktı sahnede..Açıkçası şarkıyı hiç dinlemedim..Merak da etmiyorum..Tipik mor ve ötesi şarkısı olduğu söyleniyo..Bu, yarışmanın sonucunu tahmin etmemizi hayli kolaylaştırıyo..Bu yarışma zaten gay yarışması oldu dikkat ettiyseniz,haberlerde filan da çıktı muhabbeti..Bu da mor ve ötesinin seçilmesinde bi etken olabilir diye düşünmeden geçemiyorum..

İlk duyduğumda çok şaşırmıştım..Bu derece siyasi görüşleri keskin olan ve bunu şarkılarına yansıtan bi grubun bu yarışmaya katılmasını çok yadırgadım; ama para insana her şeyi yaptırıyo demek ki..Neyse..Görücez bakalım..

Asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir pâye, kavuk sallamayınca,
Kürsî-i liyakat pezevenk, puşt olanandır!
Sir Nehuram

BANLANDI:
Yasaklandı..

Kral!
Expert
*

Üye No: 12

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,17:58:46

Açtığı Konular:31
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : 04 Mart 2008,02:49:34 »

Bu yarışma zaten gay yarışması oldu dikkat ettiyseniz,haberlerde filan da çıktı muhabbeti..Bu da mor ve ötesinin seçilmesinde bi etken olabilir diye düşünmeden geçemiyorum..

İlahi azrail..

Alıntı sahibi: euthanasie
uploader adamın kotasında upload her zaman liderdir
Eyehategod

hücum borusu
Expert
*

Üye No: 24

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,22:22:00

Açtığı Konular:78 terkidiyar

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : 04 Mart 2008,04:15:07 »

lordi'den önce aslına bakarsanız athena'yla başladı yeni bir dönem eurovision'da... bu yüzden bizim yarışmaya bir rock grubu yollamamız gayet normal...aksine ben finlandiyadan şiki şiki baba felan beklerdim...neyse... önemli olan seçimin doğru olmasıydı... bence seçim başlı başına bir felaket :S sahnede kütük gibi duran adamların bu işi kotarması zor gibi duruyor..ki müzikal açıdan da seyirciye çok şey verdikleri söylenemez...durum böyleyken dereceye girersek milli piyangodan para çıkmış felan gibi oluruz heralde..

Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye olun veya Giris yapin
www.stereopan.com
yakında
Darkpain

Master
*

Üye No: 3

Kayıt tarihi 14 Haziran 1984,00:00:00

Açtığı Konular:162
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : 04 Mart 2008,04:15:17 »

Walla buna da pes diyorum artik. Trt'nin böyle bir şeyi düşünüp de mor ve ötesini seçti ise walla bravo demekten başka bişey diyemem
Donnie_Darko

Master
*

Üye No: 18

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,20:49:00

Açtığı Konular:344
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : 04 Mart 2008,18:26:34 »

Trt herşeyi düşünür Diyorum ya sürü psikolojisiyle hareket ediyo her sene

Asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir pâye, kavuk sallamayınca,
Kürsî-i liyakat pezevenk, puşt olanandır!
revolution

Novice
*

Üye No: 573

Kayıt tarihi 07 Mart 2008,21:38:44

Açtığı Konular:0
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : 07 Mart 2008,22:21:45 »

arkadaslara katılıyorum sahne sowları sıfır resmen ama sarkılarına solenecek bı sozum yok!
eLeKTRo_SoLo

Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 08 Mart 2008,00:11:11 »

zaten mor ve ötesi bu yarışma için yapmamış katılacağı şarkıyı bilinmeyen ellerinde üç şarkı falan varmış içinden bunu seçmiş çakallar onlarda pek takmıyo galiba:D
J.hendRix

Journeyman
*

Üye No: 554

Kayıt tarihi 22 Şubat 2008,01:16:39

Açtığı Konular:69 J.hendrix:I need help bad,man I m in deep shit!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : 08 Mart 2008,00:18:40 »

hiçbirşey olmaz o donuk saplardan...

Drunken Butterfly

Novice
*

Üye No: 308

Kayıt tarihi 06 Eylül 2007,15:16:15

Açtığı Konular:14
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : 09 Mart 2008,15:24:03 »

ilk ona girer zannımca.
zira o yarışmaya bu şarkı bile çok fazla.

barışı korumak için savaşmak, bekareti korumak için düzüşmeye benzer.
Taglar:
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: