Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ICED EARTH "Framing Armageddon" Tanitim Albümü Yayınlandı  (Okunma Sayısı 345 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
PabLo StaLker

Expert
*

SehriMetal Puanı: +0/-0

Üye No: 5

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,17:01:00

Açtığı Konular:85
Üyelik Bilgileri WWW
« : 20 Eylül 2007,23:47:41 »

Uzun zamandır beklenen Iced Earth albümü olan Framing Armageddon'un tanıtım albümü torrentlerde yerini aldı..

Genel olarak albüme baktığımızda riffleri birbirine benzeyen 19 adet parça görüyoruz.Fakat parçaların hepsi hikayeye uyumlu ve birbirini devam ettirir bir halka oluşturmuş.Tim Owens'ın sesi Matthew'ı aratsa da genel olarak orta düzeyde başarılı bir albüm olmuş.İndirip, dinleyip son kararı siz verin.Ayrıca tanıtım albümü olmasından dolayı parça aralarında Jon Schaffer ile geçen konuşmalar da yer alıyor.

Albümün Track Listi Şöyle;

01. Overture ( 2:24)
02. Something Wicked pt. 1 ( 5:02)
03. Invasion ( 1:00)
04. Motivation of Man ( 1:34)
05. Setian Massacre ( 3:48)
06. A Charge to Keep ( 4:24)
07. Reflections ( 1:50)
08. Ten Thousand Strong ( 3:56)
09. Execution ( 1:27)
10. Order of the Rose ( 4:51)
11. Cataclysm ( 1:30)
12. The Clouding ( 9:18)
13. Infiltrate and Assimilate ( 3:48)
14. Retribution Through the Ages ( 4:32)
15. Something Wicked pt. 2 ( 2:59)
16. The Domino Decree ( 6:36)
17. Framing Armageddon ( 3:40)
18. When Start Collide (Born is He) ( 4:17)
19. The Awakening ( 2:01)

Download Linkleri:

Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Framing Armageddon Parça Bir

Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Framing Armageddon Parça İki

Bilgi : Dosyaları indirdikten sonra  Copyright© Sehrimetal.com® Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Framing Armageddon Parça Bir
'e tıklayıp bir klasöre extract yapacaksınız ardından sizden ikinci parçanın adresini isteyecek ikinci parçayı da seçerek dosyaları tek bir klasörde toplamış olacaksınız.İyi dinlemeler..Wink:
« Son Düzenleme: 21 Eylül 2007,00:41:29 Gönderen: PabLo StaLker » Logged

"Aklim deme, fikrim deme hepsini öldür.. O çöl gibi görünsede, o göl diyorsa göldür.."
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: ICED EARTH "Framing Armageddon" Tanitim Albümü Yayınlandı
« Posted on: 28 Ağustos 2008,07:54:44 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: ICED EARTH "Framing Armageddon" Tanitim Albümü Yayınlandı mp3, ICED EARTH "Framing Armageddon" Tanitim Albümü Yayınlandı indir, ICED EARTH "Framing Armageddon" Tanitim Albümü Yayınlandı diskografi, ICED EARTH "Framing Armageddon" Tanitim Albümü Yayınlandı biyografi, ICED EARTH "Framing Armageddon" Tanitim Albümü Yayınlandı download, ICED EARTH "Framing Armageddon" Tanitim Albümü Yayınlandı mp3 indir, ICED EARTH "Framing Armageddon" Tanitim Albümü Yayınlandı resimleri, ICED EARTH "Framing Armageddon" Tanitim Albümü Yayınlandı haberleri, ICED EARTH "Framing Armageddon" Tanitim Albümü Yayınlandı yükle, ICED EARTH "Framing Armageddon" Tanitim Albümü Yayınlandı videosu, ICED EARTH "Framing Armageddon" Tanitim Albümü Yayınlandı discography,ICED EARTH "Framing Armageddon" Tanitim Albümü Yayınlandı rapidshare,ICED EARTH "Framing Armageddon" Tanitim Albümü Yayınlandı albüm,ICED EARTH "Framing Armageddon" Tanitim Albümü Yayınlandı lyrics,ICED EARTH "Framing Armageddon" Tanitim Albümü Yayınlandı dinle
Darkpain

Master
*

SehriMetal Puanı: +3/-0

Üye No: 3

Kayıt tarihi 14 Haziran 1984,00:00:00

Açtığı Konular:134
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 21 Eylül 2007,14:13:53 »

2 gün içinde 3. kez indiriyorum. bi tamamlamak nasip olmadi ki dinliyim. Her seferinde bir sorun yüzündne gitti dosyalar. En son gıcık olucam başliycam ice'ina da earth'üne de diycem indirmiycem :d
Rigor_Mortis

Sehr-i DJ
Expert
*

Üye No: 79

Kayıt tarihi 23 Temmuz 2007,17:46:05

Açtığı Konular:14
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 21 Eylül 2007,15:36:20 »

albüm kapağı da ismi de çok hoşuma gitti bi de biz indirelim bakalım (:

güneşteyim eriyor balmumum ,sapır sapır dökük kanatlarım ,aksın bacaklarından oluk oluk ,milyonlarca doğmayacak çocuklarım
euthanasie

Journeyman
*

SehriMetal Puanı: +1/-0

Üye No: 17

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,20:41:00

Açtığı Konular:85
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : 21 Eylül 2007,15:39:16 »

Alıntı sahibi: Rigor_Mortis;10061
albüm kapağı da ismi de çok hoşuma gitti bi de biz indirelim bakalım (:

Pişman olursun. Bunun için birçok sebep var, hemen yazayım.

1 - Eski vokali bekleme. Yenisi zaten rezalet. Voice Over'ın sesi daha güzel.
2 - Voice Over var. Yani her şarkıda şarkıyı kesiyolar, bi adam giriyo bişiler diyo, reklâmını yapıyor albümün ve sonra şarkı devam ediyor. Artı, ilk şarkıda 3 defa girdi.
3 - Kotalıysan, yazık. Onun yerine gidip bambaşka, harika gruplar indirebilirsin.

Ben 2. şarkıya kadar zor geldim. Sonrasında da "Eeeeeeee, dinlemiyom lan! dedim, bıraktım. O gün bugündür dinlemiyorum.

Alıntı sahibi: Sir Nehuram
ne demişler diskografi çinde bile olsa gidip getireceksin
Rigor_Mortis

Sehr-i DJ
Expert
*

Üye No: 79

Kayıt tarihi 23 Temmuz 2007,17:46:05

Açtığı Konular:14
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 21 Eylül 2007,15:52:09 »

Alıntı sahibi: euthanasie;10062
Pişman olursun. .

asıl albüm de bu tanıtım gibiyse yandk o zamn (: iced earthün de eskileriyle yetinmek zorunda kalmak istemem açıkçası :@

güneşteyim eriyor balmumum ,sapır sapır dökük kanatlarım ,aksın bacaklarından oluk oluk ,milyonlarca doğmayacak çocuklarım
eLeKTRo_SoLo

Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 21 Eylül 2007,15:55:57 »

aralarda ''ıced eart yeni albüm az sonra'' ''bekleyin az kaldı'' ''yakında sizlerle'' tarzı şeyler mi söylüyo:D
Taglar:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: