Hayat şuanda yaşadığın evinin, gittiğin işinin/okulunun, kurduğun ilişkilerinin bütünü. Zamansa bunu isimlendirmen konusunda sana yardımcı olsun diye çıkarılan şey.
Hayatımın %20 si derken zaman dan yardım alırsın vs vs...
Şimdi ozaman başlayalım.
Bence hayat..
6 yaşındayken 8 yaşında olmak istedim. 2 sene onun hayali ile geçmedi ama sığdırdığım çok şey de olamadı o zaman zarfına.
8 yaşıma geldiğimde 12 olmayı istedim. 4 seneye bir çok olay sığdırdım, hani ha deyince akla gelmeyenlerden..
12 olduğum gün garip geldi ama 16 olmayı istedim. Ve şuanda 17 yaşındayım, 18 olmak istemekteyim.
6 yaşımdan sonrasını net hatırladığım için oradan başladım. Önüme erişebileceğim küçük istek ve hedefler koyarak önce kendi öz güvenimi kazandım. Bu hedefler sayesinde o çok kullanılan "hayatım boyunca" lafını gururla söyleyebilmekteyim. Çok şeyler yaptım...
Derken hayatıma bir çok insan girdi-çıktı... Çok şeyler yaşadım diyemem ama 17 yaşındaki birisi için oldukça ağır gelebilecek şeyler yaşadım.
9. Sınıfta neyin ne olduğunu kavramaya başladığım zaman metal müziği "hayatım"a soktum.. Hani şu küçük olduğum için başkaları tarafından yönlendirilen hayatımdan bahsediyorum.
Derken kendimi İngiltere'de buldum.
Hayat geçen seneye kadar bir kelimeydi benim için. Şimdi kendi yağıyla kavrulmaya çalışan birisi olduğumdan başka bir boyut kazandı. Size 17 senenin önemli başlıklarından bahsettim. Şimdi hayat benim gözümde bir "ev"den farksız değil. O evi dağıtmakta sizin elinizde, temiz tutup süslemekte... Odasını toplayamaya üşenen ben o evi derledim topladım. Hatta tuvaletleri kolayla yıkadım, asitli ya iyi yağ kir pas çözer aklınızda olsun

Ve şimdi kendi "ev"imi sağlam temelle oturtup annemlerden ayrı bir eve çıkmak istiyorum..