Sehr-i Metal
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Winamp Radyo Yardım Tags Galeri Iletisim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Lutfen okuyun yeni bir grup we kuruLum... full time death.  (Okunma Sayısı 440 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BobmarLey

Ziyaretçi
« : 27 Ağustos 2007,21:42:23 »

oncelikle s.a. yeni bi kurulum dusuncemiz var ve su an turkiyede duzenlenen festivallerin prodectorleriyle artı sponsorlarıyla komple olarak dun aksam konusuldu. konusan sahıs abim ve murat... sonuc olarak kurulacak olan grubun ve londradaki grubumun turkiyede bu festivallerde sahne alacagı simdiden acıklandı. Yalnız Barısa Rock festivali mechul ( dusunmemiz gerekiyor nedenini Festival adına acılmıs olan forumda yazacagız. )

Grup buradaki arkadasların turkiyede saglam Death grup oLmadıgını soyleyip... bazı avrupadaki saglam gruplar icin bazı seyleri feda edeceklerini gostererek beni duygulandırmalarından oturu one suruldu. Ali Cihan Onur gibi arkadaslarım ve daha digerleri...  SehrimetaL... Tanıdıgım arkadaslarım sizLeri cok sewiyorum grubu sizLer icin kuruyoruz ve grupta sizlerde varsnız. bunu soylemek icin boyle bir forum yazdım nasıl mı diye sorarsınız istanbul dısında olan festivallerde eger katılma sansınız olursa Sahnede beraber olacagız. B.Rockda ayrılmadık Lanet bir festivaldi ama siz vardınız cok tesekkur ederim iyiki varsınız eywaLah.

Grupta OlacaklaR :

- SizLer
- 2 BrutaL wokaL ( Orji Wokal me , Art Wokal )
- 1 Heavy TrasH WokaL ( Bayan )
- 2 eLektro Gitar
- 1 bas gitar
- 1 bateri...

Grup 2 - 3 ay sonra aktiflesicek. su an 1 saglam basist arıyoruz... Camiaadan tanıdık arkadaslar var ama yaslar buyuk onlardan oturu londradan saglam bi bas gelicek gelirse grubun kurulma suresi daha erken olacak. Ha bu arada neden sen calmıyorsun dersen sizlerinde bildigi gibi sol elimde 2 parmagım kırık. 1 - 2 yıl gibi bas gitar calamıcm su yurt dısındaki festivaller bittikten sonra bas ı bırakıp brutal wokal ve bateriye dewam edicem:) herkeze hayırLı aksamLar...

insan bir hosgeLdin DeR... Bob:D
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Lutfen okuyun yeni bir grup we kuruLum... full time death.
« Posted on: 06 Eylül 2008,22:15:42 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Lutfen okuyun yeni bir grup we kuruLum... full time death. mp3, Lutfen okuyun yeni bir grup we kuruLum... full time death. indir, Lutfen okuyun yeni bir grup we kuruLum... full time death. diskografi, Lutfen okuyun yeni bir grup we kuruLum... full time death. biyografi, Lutfen okuyun yeni bir grup we kuruLum... full time death. download, Lutfen okuyun yeni bir grup we kuruLum... full time death. mp3 indir, Lutfen okuyun yeni bir grup we kuruLum... full time death. resimleri, Lutfen okuyun yeni bir grup we kuruLum... full time death. haberleri, Lutfen okuyun yeni bir grup we kuruLum... full time death. yükle, Lutfen okuyun yeni bir grup we kuruLum... full time death. videosu, Lutfen okuyun yeni bir grup we kuruLum... full time death. discography,Lutfen okuyun yeni bir grup we kuruLum... full time death. rapidshare,Lutfen okuyun yeni bir grup we kuruLum... full time death. albüm,Lutfen okuyun yeni bir grup we kuruLum... full time death. lyrics,Lutfen okuyun yeni bir grup we kuruLum... full time death. dinle
NightCrawLer

Sürüngen
Expert
*

SehriMetal Puanı: +666/-0

Üye No: 25

Kayıt tarihi 07 Haziran 1985,00:00:00

Açtığı Konular:68
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 27 Ağustos 2007,21:44:23 »

Hoşgeldin bobum faysalım hadi hayırlısı olsun.Gruba özel pogo ekibi şimdiden hazır

acıma yetime döner koyar nırınım nırınım...
BobmarLey

Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 27 Ağustos 2007,21:49:51 »

eyvallahda sahnede pogayı severmisiniz bilmem toplu bi sekilde:d ehuhee... ozledim baba sizi ya
eLeKTRo_SoLo

Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 27 Ağustos 2007,21:52:32 »

ooo bob hoşgeldin ya:D ii haberlerle adım attın direk hadi hayırlısı bekliyoruz abi haberlerini (pogocular el kaldırsın:))
Tiamat

Master
*

SehriMetal Puanı: +0/-0

Üye No: 2

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,15:56:00

Açtığı Konular:104
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : 27 Ağustos 2007,21:53:58 »

kardes seni ve grubunu bekliyoruz pogo için sabırsızlanıyoz bobcuuum
BobmarLey

Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 27 Ağustos 2007,22:01:11 »

eyvallah baba... sagolasınız hosbulduk... soyle soyliyim sahnede pogo eazuaha.. nasıl olur hep merak etmisimdir:D ama ali bana pogoya girmesin abi:D sonra yine felc melc eaaha:)) sewiorum sizLeri... Barısa rockta cıkarsak geliceksiniz degil mi... Sahne performancından sonra zaten hepimizin soyleyecek birseyleri olacaktır mutlaka... eywallah
Darkpain

Master
*

SehriMetal Puanı: +3/-0

Üye No: 3

Kayıt tarihi 14 Haziran 1984,00:00:00

Açtığı Konular:134
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : 28 Ağustos 2007,01:22:52 »

Hoşgeldin sponge Bob güzel haberlerinle beraber gelmişsin... En kısa zamanda kurulsun şu grup da, bi an önce pogoya başlayalim bu sene yapamadim icimde kaldi...
NightCrawLer

Sürüngen
Expert
*

SehriMetal Puanı: +666/-0

Üye No: 25

Kayıt tarihi 07 Haziran 1985,00:00:00

Açtığı Konular:68
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : 28 Ağustos 2007,10:57:55 »

bizde pogo çalışmaları için sizle beraber stüdyoya gireriz

acıma yetime döner koyar nırınım nırınım...
DєaтhмєLaηćhσLγ

& мєLaηćhσLia
Grandmaster
*

SehriMetal Puanı: +7/-2

Üye No: 34

Kayıt tarihi 20 Temmuz 2007,12:09:00

Açtığı Konular:559 Death,Come Near Me !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : 28 Ağustos 2007,12:43:01 »

lem bartu ne adamsın a.q ya

I this world of pain I am better of dead!
Give me love, or give me... death!

O Death, come near me!
I have summoned you!
Eyehategod

hücum borusu
Expert
*

SehriMetal Puanı: +10/-1

Üye No: 24

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,22:22:00

Açtığı Konular:78 lets talk about nothin...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 28 Ağustos 2007,14:46:45 »

birtek sahnede pogo yu testament ve suicidal tendencies da gördüm sizde yaparsanız her konserinize gelirim baba old school death metal yürü bea

BobmarLey

Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 28 Ağustos 2007,20:54:45 »

hehe ali sen ne adamsın olum ya beyLer bu arada kimseden msn felan almadım... ya arkadaslar grupta 1 kac eksik war su an 1 ay icerisinde baslıcaz hazırlıklara ben bası bırakıyorum 1 2 yıl yerime 1 basist Arıyoruz saglam birisini buLmak Lazım... Hakan abi waR:D ama iste sorunda sorun dedemin gelmesini istiyorum onada bakıcaz iste elektroya:D NuR waLLa cok saglamdır... ayarLıcaz iste 1 ay icerisinde calısmalar baslıcak 1 kac festival haricinde teklifler aldık diyebiLirim
easyrider

Splinter usta
Journeyman
*

SehriMetal Puanı: +10/-0

Üye No: 104

Kayıt tarihi 26 Temmuz 2007,21:33:49

Açtığı Konular:10
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 28 Ağustos 2007,21:02:01 »

stage diving ler benden

PabLo StaLker

Expert
*

Üye No: 5

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,17:01:00

Açtığı Konular:85
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : 28 Ağustos 2007,21:09:38 »

Senin Brutal Vokal yapabileceğine inanıyorum..Hele gece yemekteki konuşmandan sonra..Kesin Brutal yap..
Ayrıca pogo takımına seve seve..

"Aklim deme, fikrim deme hepsini öldür.. O çöl gibi görünsede, o göl diyorsa göldür.."
BobmarLey

Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 28 Ağustos 2007,21:14:45 »

walla baba o isin ayrı takımı su festivaller bi bitsin turkiye dısındaki festivallerden cekilmis videoyu siteye koyucam bi aksilik olmazsa o zaman turkiye ya da dunya farketmez buyuk konusmamda zaten dinLeyn ve gorun diyorum dunyada turkce brutal yapabilen kimse yok we yaptıkları brutality mantıgıda zatn yok onu gectim senkronize yapıpta ben brutal wokalim diende cok Ornek ARch Enemy.. inflamesin su anki hali vs... grupLar EywaLah.
PabLo StaLker

Expert
*

Üye No: 5

Kayıt tarihi 19 Temmuz 2007,17:01:00

Açtığı Konular:85
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : 28 Ağustos 2007,21:19:30 »

Var abi türkçe brutal yapan..Kendine niye haksızlık ediyosun..
Gece gördük seni alide çok sevdi Biraz bağırıp soğuk bişeyler içince ztn direktman konuşurken brutal yapıyosun :d

"Aklim deme, fikrim deme hepsini öldür.. O çöl gibi görünsede, o göl diyorsa göldür.."
Taglar:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Etiketler
GoogleTagged: full kurulum bateri stalker

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Sehrimetal
Yasal uyarı
Bu site Trstudent ile ayni hostta barındırılmaktadır.
Topsites || Vampirland || Tattoo || Online Satış
SehriMetalThe ultimate MetalToplist Toplist http://www.toplist.metalcentre.com/Bira Darksites Rock Toplist  | Rock & Metal Müzik Siteleri

Link değişimi,reklam ve diğer önerileriniz, şikayetleriniz için iletişim sayfamızı kullanın!

Wap || Wap2 || İmode || Sitemap || Rss || Arsiv || Sitemap2 || In english || SehriMetal Blog || Son Konular||
eXTReMe Tracker